Gość: kasica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 16:55 czy avon daje probki czegokolwiek innego poza szminkami? bo zadna nie odpowiedziala na moje pytanie o cienie, wiec tylko na probki moge liczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja101 Re: probki w avonie 07.12.02, 17:51 Dostępne są próbki wszystkich zapachów znajdujących się w sprzedaży. Próbek cieni do powiek nie ma. Są próbki produktów do pielegnacji cery, (czyli kremy do twarzy, seria Anew, kremy pod oczy), podkłady, krem koloryzujący i produkty do pielęgnacji ciała (w tym szampony AT, oraz balsam do ciała SSS). Odpowiedz Link Zgłoś
an.ia Re: probki w avonie 07.12.02, 18:02 Tutaj masz link do wszystkich próbek produkowanych przez avon - klikaj na nastepne strony - ten link jest do sklepu internetowego i można wybrać sobie 3 próbki w dowolnych odcieniach, gdy zamówienie przekracza 50 zł. www.kosmetyki.net.pl/kosmetyki/catalog.php3?p_page_number=1&p_kategoria=Pr%F3bki&p_linia=&p_dzialanie=&p_query=&x=24&y=13 Wpisz całośc w adres. Ja sprawdzam tutaj czy sa dostępne próbki tego czego szukam,i jesli tak, to wołam próbkę od konsultantki nim zdecyduję się na zakup. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: probki w avonie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 01:50 dzieki za odpowiedzi. szkoda, ze nie ma probek cieni. trzeba bedzie zaryzykowac, a w razie czego moze mozna bedzie zwrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: probki w avonie 08.12.02, 14:27 Avon ma próbki: zapachów, niektórych szminek-większość ale nie wszystkie, większość kremów, szamponów i balsamów do włosów advace technics , podkładów ale tez nie wszystkich :)pzdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś