Dodaj do ulubionych

Body Shop - co polecacie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:26
masła do ciała są chyba sztandarowym produktem tej firmy, tylko nie wiem, na
jaki zapach się zdecydować. czy któreś zapachy są bardziej udane, a inne
mniej? kokos? shea? dla ułatwienia powiem, że uwielbiam zapach masła do ciała
Farmony kwiat pomarańczy i wanilia czy peelingu do ciała z brązowym cukrem
Avonu. znajdzie się coś podobnego? i czy te masła są bardzo tłuste? lepiące?
wydajne?

i czy warto spróbować innych produktów, np. scruby do ciała, a może zapachy?
intryguje mnie White Musk...
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: Body Shop - co polecacie? 23.03.06, 21:49
      Uwielbiam Shea, zarówno body butter jak i lip butter (ten ostatni ma wyraźna
      nutkę kokosową), natomiast nie lubię kakaowego (oba do suchej skóry). Ze
      scrubów jest b. fajny cranberry, slicznie pachnie i dobrze złuszcza (butter
      cranberry za bardzo pachnie i jest mało nawilżający)
      • carolinascotties szampon i odżywkę 23.03.06, 23:19
        z oliwek, peeling do ciała Papaya, i z serii Juice it - peeling ze skorupek
        orzecha włoskiego i truskawek :)
        z kolorówki - pudry w pędzlach, róże w sztyftach.
    • Gość: kaśka Re: Body Shop - co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:06
      dzięki, dodam, że mam skórę raczej normalną (tylko łydki suche, a plecy
      tłuste), a włosy przetłuszczające się. nie chcę za dużo wydać, tylko raczej
      wypróbować, czy to faktycznie takie świetne :) widziałam masełka w mniejszych
      opakowaniach.
      • cinnamon.girl Re: Body Shop - co polecacie? 26.03.06, 07:02
        na poczatek kup maslo w tym mniejszym opakowaniu. ja zachecona komentarzami
        kolezanek kupilam hurtem 2 duze i teraz zaluje, bo mi kompletnie nie podpasowaly
        - za ciezkie, za tluste(a mialam te do skory normalnej).
        • cinnamon.girl Re: Body Shop - co polecacie? 26.03.06, 07:04
          polecam za to Body Scrub kakaowy - dobrze zluszcza i slicznie pachnie
    • miriam_73 Re: Body Shop - co polecacie? 24.03.06, 12:18
      Zapomniałam jeszcze o kremie marchewkowym do twarzy oraz kremie z wyciągiem z
      czegos co nazywa się hemp i jakos kojarzy mi sie z marihuana (ale moge się
      myslić). Buttery są terściwe, ale ich tłustośc zależy od tego do jakiej sa
      skóry - są wersje do normalnej. Te "owocowe" pieknie pachną, zwłaszcza mango i
      blueberry.
      • Gość: karla Re: Body Shop - co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:28
        Cześć Dziewczyny!!!Skąd jesteście, bo jestem zainteresowana kupnem kosmetyków
        Body Shop, ale z tego co wiem u mnie w mieście raczej ich chyba nie ma:(
        • Gość: kinia Re: Body Shop - co polecacie? IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.06, 21:36
          tych kosmetyków nie ma w Polsce.ja kupowałam w wiekszych miastach w Niemczech
          • Gość: karla do kinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:23
            a nie wiesz czy można je jakoś zamówić przez internet? Szkoda, że u nas ich nie
            można kupić. Wiem, że są super, bo kumpela, która wróciła z Anglii je miała.Jak
            dla mnie cudooowneeee
    • Gość: myszka2013 Re: Body Shop - co polecacie? IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 24.03.06, 23:31
      Pewnie ,że można zamówić przez internet na allegro jest ich pełno
      www.allegro.pl/search.php?string=body+shop
      • justa_79 Re: Body Shop - co polecacie? 25.03.06, 17:20
        tyle, że na allegro ceny tych kosmetyków są często zawyżone, lepiej poprosić
        kogoś znajomego o przywiezienie.
        • Gość: inge Re: Body Shop - co polecacie? IP: *.18.udn.pl 26.03.06, 08:36
          Nawet nie wiedziałam, że posiadam produkt body shopu, bo odkleiłam naklejkę z
          opakowania dawno temu. Dwa lata temy kolezanka przywiozła mi z niemiec zielone
          opakowanie, to chyba masło winogronowe, pieknie pachnie, jest rzeczywiscie
          tłuste, i super działa na moje piętki. Bo używam go tylko do stóp i łokci. I
          właśnie mi się kończy, a nie wiedziałam gdzie takie nabyć. Super, teraz już
          wiem. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka