Dodaj do ulubionych

Dior Icone- podkład -

30.03.06, 12:55
Kto używa? Kto miał próbkę? Jak sie spisuje ten najnowszy podkład Diora?

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład - IP: 217.97.133.* 30.03.06, 13:48
      a jest juz? ostatnio pytalam sie w Sephorze i jeszcze nie mieli.
    • wiolinka100 Re: Dior Icone- podkład - 30.03.06, 16:35
      Pytam, bo jestem na etapie poszukiwań nowego podkładu, a ten widziałam już na
      allegro. Nie przyszło mi do głowy, że w Sephorze może go jeszcze nie być:)
      Jednym słowem żadna Polka nie testowała?
      • Gość: gość Re: Dior Icone- podkład - IP: 62.233.164.* 30.03.06, 19:20
        ja miałam juz przyjemność przetestować ten fluid. Jest w 5 odcieniach i
        towarzyszy im również baza pod makijaż. Fluid ma lekką kremową konsystentcję
        która bardzo ładnie łączy się z kolorem cery. Podkład polecany do cer normalnych
        i mieszanych. W sprzedaży powinien być od kwietnia.
        • Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład - IP: 217.97.133.* 31.03.06, 09:00
          z nowych podkladow jest jeszcze - ProLumiere Chanel - polmatujacy. Dla cer
          normalnych i mieszanych. Juz go przetestowalam. Daje dosyc kryjacy efekt, dosyc
          dobrze sie rozprowadza, ale ja oczekiwalam czegos wiecej po najnowszych
          podkladzie Chanel za 185 zeta. Czekam z niecierpliwoscia na Diora bo uwazam ze
          Dior ma jedne z najlepszych podkladow.
          • wiolinka100 Re: Dior Icone- podkład - 31.03.06, 10:18
            Ja też czekam, nie mam czasu żeby iść do Sephory i potestować Chanel, chciałam
            tez sprawdzić gamę Subli'mine Givenchy ( podobno ma wiele odcieni). A ja zawsze
            mam problem z odcieniem bo wszystkie są takie różowe, choć ostatnio 202 pure
            light Diora był przepięknie pomarańczowy.Zastanawiam się jak będzie z tym nowym
            Diorem, mam nadzieję na ładny klasyczny beż, bez domieszki różu ani żółci. Jak
            już dojdę to poproszę o próbeczki.Może sie skuszę na któryś, bo naprawdę teraz
            już muszę kupić!Aha Monias1 jaki odcień testowałaś, może klasyczny beżyk?
            pzdr
            • Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład - IP: 217.97.133.* 31.03.06, 11:45
              tak, z Chanel testowalam nr 20. Ale na pewno nie kupie tego podkladu choc
              najgorszy nie jest.
              Co do Sublimine Givenchy - rewelacja!!! nie wiem jaka masz cere. Ja mam cere
              mieszana i od podkladu oczekuje ze bedzie sie dobrze nakladal, bedzie
              niewidoczny ale jednoczesnie upiekszy cere i taki jest wlasnie Sublimine!! Duzy
              wybor kolorow, testowalam kilka kolorkow (juz nie pamietam jakie numery). Z
              tego co pamietam to maja taki kolor o ktory ci chodzi. Pod kazdym wzgledem the
              best - ma filtry, super sie naklada, nie tworzy maski, nie wchodzi w pory,
              nawilza. Jedynie to szybko swiecila mi sie po nim twarz i to jedyny minus tego
              podkladu.
              Natomiast z Dior Icone mysle ze taki bez bedzie to nr 020 (na stroie Diora sa
              podane kolory - jest ich 5). Kolory 030, 040 ktore tez widzialam na allegro
              beda b. ciemne. A tylko 1 osoba sprzedaje ten podklad. Juz sie nie moge
              doczekac jak przetestuje ten podklad. Dzis ide do Sephory. Moze juz jest.
              • Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład - IP: 217.97.133.* 31.03.06, 11:47
                czasami przegladam tez opinie na www.wizaz.pl wchodzac w Kosmetyk Wszechczasow.
                • wiolinka100 Re: Dior Icone- podkład - 31.03.06, 12:18
                  Ja tez przeglądam wizaz,tam właśnie sobie tego Givenchy wypatrzyłam. Co do
                  Chanel to miałam kiedys Double perfection fluide nr 40 i był fajny ( kolor)
                  wkurza mnie to że różne podkłady tej samej firmy mają inne odcienie i jak już
                  sobie dobiorę idealny odcień a zmienie np rodzaj podkładu to znów musze szukać.
                  W poszukiwaniu nowości przeglądałam truskawę, ale tam nowości niet, jedynie
                  Subli'mine są w pełnej gamie kolorów, ale najpierw musze kolor dobrać.
                  Jak juz będziesz wiedziała coś na temat Diora to daj znać.

p.s na allegro z pewnością będzie niedługo wysyp Icone- niech no tylko wejdzie
                  do sprzedaży w sephorze :)
                  pzdr
              • wiolinka100 Re: Dior Icone- podkład -do monias1 31.03.06, 12:25
                Please sprawdż mi jaki numer mają odcienie naturalnego beżu z Subli'mine!
                Zanim dojdę do Sephory minie z tydzień!

pzdr
                • Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład -do monias1 IP: 217.97.133.* 31.03.06, 13:32
                  ok. sprawdze
                  • Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład -do monias1 IP: 217.97.133.* 01.04.06, 13:08
                    wiec z Sublimine taki bez to np. nr 106, 107, fajny jest tez 110 ale
                    ciemniejszy. Ale jest sporo innych podobnych. Nie wiem dokladnie o jaki ci
                    kolor chodzi, jasniejszy, ciemniejszy bez. Musisz sama sprawdzic. Wybor jest
                    duzy. A Dior Icone ma byc w polowie kwietnia.
                    • wiolinka100 Re: Dior Icone- podkład -do monias1 01.04.06, 20:22
                      Dzięki wielkie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka