wiolinka100 30.03.06, 12:55 Kto używa? Kto miał próbkę? Jak sie spisuje ten najnowszy podkład Diora? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład - IP: 217.97.133.* 30.03.06, 13:48 a jest juz? ostatnio pytalam sie w Sephorze i jeszcze nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolinka100 Re: Dior Icone- podkład - 30.03.06, 16:35 Pytam, bo jestem na etapie poszukiwań nowego podkładu, a ten widziałam już na allegro. Nie przyszło mi do głowy, że w Sephorze może go jeszcze nie być:) Jednym słowem żadna Polka nie testowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dior Icone- podkład - IP: 62.233.164.* 30.03.06, 19:20 ja miałam juz przyjemność przetestować ten fluid. Jest w 5 odcieniach i towarzyszy im również baza pod makijaż. Fluid ma lekką kremową konsystentcję która bardzo ładnie łączy się z kolorem cery. Podkład polecany do cer normalnych i mieszanych. W sprzedaży powinien być od kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład - IP: 217.97.133.* 31.03.06, 09:00 z nowych podkladow jest jeszcze - ProLumiere Chanel - polmatujacy. Dla cer normalnych i mieszanych. Juz go przetestowalam. Daje dosyc kryjacy efekt, dosyc dobrze sie rozprowadza, ale ja oczekiwalam czegos wiecej po najnowszych podkladzie Chanel za 185 zeta. Czekam z niecierpliwoscia na Diora bo uwazam ze Dior ma jedne z najlepszych podkladow. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolinka100 Re: Dior Icone- podkład - 31.03.06, 10:18 Ja też czekam, nie mam czasu żeby iść do Sephory i potestować Chanel, chciałam tez sprawdzić gamę Subli'mine Givenchy ( podobno ma wiele odcieni). A ja zawsze mam problem z odcieniem bo wszystkie są takie różowe, choć ostatnio 202 pure light Diora był przepięknie pomarańczowy.Zastanawiam się jak będzie z tym nowym Diorem, mam nadzieję na ładny klasyczny beż, bez domieszki różu ani żółci. Jak już dojdę to poproszę o próbeczki.Może sie skuszę na któryś, bo naprawdę teraz już muszę kupić!Aha Monias1 jaki odcień testowałaś, może klasyczny beżyk? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład - IP: 217.97.133.* 31.03.06, 11:45 tak, z Chanel testowalam nr 20. Ale na pewno nie kupie tego podkladu choc najgorszy nie jest. Co do Sublimine Givenchy - rewelacja!!! nie wiem jaka masz cere. Ja mam cere mieszana i od podkladu oczekuje ze bedzie sie dobrze nakladal, bedzie niewidoczny ale jednoczesnie upiekszy cere i taki jest wlasnie Sublimine!! Duzy wybor kolorow, testowalam kilka kolorkow (juz nie pamietam jakie numery). Z tego co pamietam to maja taki kolor o ktory ci chodzi. Pod kazdym wzgledem the best - ma filtry, super sie naklada, nie tworzy maski, nie wchodzi w pory, nawilza. Jedynie to szybko swiecila mi sie po nim twarz i to jedyny minus tego podkladu. Natomiast z Dior Icone mysle ze taki bez bedzie to nr 020 (na stroie Diora sa podane kolory - jest ich 5). Kolory 030, 040 ktore tez widzialam na allegro beda b. ciemne. A tylko 1 osoba sprzedaje ten podklad. Juz sie nie moge doczekac jak przetestuje ten podklad. Dzis ide do Sephory. Moze juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład - IP: 217.97.133.* 31.03.06, 11:47 czasami przegladam tez opinie na www.wizaz.pl wchodzac w Kosmetyk Wszechczasow. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolinka100 Re: Dior Icone- podkład - 31.03.06, 12:18 Ja tez przeglądam wizaz,tam właśnie sobie tego Givenchy wypatrzyłam. Co do Chanel to miałam kiedys Double perfection fluide nr 40 i był fajny ( kolor) wkurza mnie to że różne podkłady tej samej firmy mają inne odcienie i jak już sobie dobiorę idealny odcień a zmienie np rodzaj podkładu to znów musze szukać. W poszukiwaniu nowości przeglądałam truskawę, ale tam nowości niet, jedynie Subli'mine są w pełnej gamie kolorów, ale najpierw musze kolor dobrać. Jak juz będziesz wiedziała coś na temat Diora to daj znać. p.s na allegro z pewnością będzie niedługo wysyp Icone- niech no tylko wejdzie do sprzedaży w sephorze :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wiolinka100 Re: Dior Icone- podkład -do monias1 31.03.06, 12:25 Please sprawdż mi jaki numer mają odcienie naturalnego beżu z Subli'mine! Zanim dojdę do Sephory minie z tydzień! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład -do monias1 IP: 217.97.133.* 31.03.06, 13:32 ok. sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Dior Icone- podkład -do monias1 IP: 217.97.133.* 01.04.06, 13:08 wiec z Sublimine taki bez to np. nr 106, 107, fajny jest tez 110 ale ciemniejszy. Ale jest sporo innych podobnych. Nie wiem dokladnie o jaki ci kolor chodzi, jasniejszy, ciemniejszy bez. Musisz sama sprawdzic. Wybor jest duzy. A Dior Icone ma byc w polowie kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolinka100 Re: Dior Icone- podkład -do monias1 01.04.06, 20:22 Dzięki wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś