Dodaj do ulubionych

lavertu czy bi-kor?

IP: *.asta-net.com.pl 30.03.06, 18:47
czy ktos z was uzywal ziemi slonecznej lavertu i bi-kor?ktora lepsza?ktora
daje bardziej naturalny efekt?ktora polecacie?
Obserwuj wątek
    • eunika Re: lavertu czy bi-kor? 30.03.06, 19:07
      ja polecam lavertu, uzywam od niepamietam juz kiedy, codziennie. Bardzo wydajna ale uwazaj na podroby.
    • Gość: olivka Re: lavertu czy bi-kor? IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 31.03.06, 00:21
      no ja mam ten sam dylemat. MIalam bi kor, bylam baaaaaardzo zadowolona- to ten
      typ kosmetyku, ze jak sie zacznie uzywac.....to nie mozna przestac.
      Porownywalam oba pudry, bo akurat moja kolezankama lavertu (nr 2) i wiesz
      co...po prostu nie wiem ktory lepszy. Jesli chodzi o kolor, to bikor jakby
      cieplejszy, jednak troszke jasniejszy od dwojki- ale walor mozna przeciez
      dozowac.
      mam wrazenie zze jednak bikor jakby naturalniejszy.
      Na korzysc lavertu z kolei przemawia niewątpliwie solidniejsze opakowanie(
      iładniejsze)SAm puder tez jest twardszy.
      Ale generalnie to naprawde oba kosmetyki są super- różnią się detalami
      (kolorystycznie)
      JA jestem taka baba , ze jak nawet znajdzie to co jej w 100% odpowiada, to i
      tak sprobuje czegos nowego, więc pewnie teraz wybiore lavertu. NA allegro
      troszku tańsze od ziemi.
    • Gość: aga odsprzedam ci orginalne lavertu(2) IP: *.umcs.lublin.pl 31.03.06, 09:02
      jak w temacie. Podaj mi swój nr np gg jestem z Lublina. Kupiłam tą ziemię od
      babeczki na stoisku lavertu podczas targów slubnych i mi niepodpasowała:( mało
      sie maluje i jakos nie umiem jej nakładac:| uzyta zatem max 3-4 razy. Odezwij
      sie!
      Pozdrawiam
      • Gość: olivka Re: odsprzedam ci orginalne lavertu(2) IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 31.03.06, 09:50
        aga, ale jak mam ci przeslac gg, nie zalogowana jestes
        (mam nadzieje ze to do mnie ta wiadomosc? w kazdym razie ja bym sie pisala na
        ta ziemie)
        • Gość: aga Re: odsprzedam ci orginalne lavertu(2) IP: *.umcs.lublin.pl 31.03.06, 09:55
          ;-)) myslałam że podasz mi swój nr gg (mój: 6733333)
          Czekam
          • Gość: olivka Re: odsprzedam ci orginalne lavertu(2) IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 31.03.06, 13:35
            dalam ci znak na gg, odezwe sie jeszcze wieczorkiem, papappa(jestem z
            wrocławia):)
    • Gość: aga lavertu(2) odsprzedam IP: *.umcs.lublin.pl 05.04.06, 12:13
      Kolezanka olivka chyba się rozmyśliła...może jest ktoś zainteresowany? Cena do
      uzgodnienia. Pozdr.
    • Gość: Ania Re: lavertu czy bi-kor? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:19
      a ta ziemia to jest do cer takich idealnych? bo ja zawsze uzywałam podkładów i
      nigdy się z tym nie spotkałam.
      • Gość: anka Re: lavertu czy bi-kor? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:41
        Mnie bardziej odpowiada ziemia egipska bi-kor. Kilka miesięcy temu zadałam
        takie samo pytanie ale o ziemi słonecznej lavertu nikt nie potrafił nic
        powiedzieć. Najpierw kupiłam lavertu 9bardzo długo zastanawiałam się nad
        odcieniem) i wg mnie niczym się nie różni od innych pudrów brązujących. Poza
        tym widac go na twarzy. Natomiast bi-kor stapia się ładnie z buzią i daje efekt
        naturalnej opalenizny. Nie widać żadnych drobinek na twarzy a zwłaszcza na
        włoskach. Dla mnie ziemia egipska bi-kor jest o wiele lepsza.
    • Gość: anka Re: lavertu czy bi-kor? IP: *.teklinek.pl 05.04.06, 12:54
      bi-koru zdecydowanie od 12 lat używam ziemi, uzależniona jestem od niej, raz
      dałam się skusić na lavert, babeczka na targach kosmetycznych powiedziała, że
      to prawie to samo a nawet lepsze, bo coś tam, coś tam, nie pamiętam co. Ale ja
      znawczyni ziemi jak mało kto stwierdzam, że bi-kor to bi-kor. Więcej nie
      zamierzam eksperymentować, nie pasował mi ten lavert, oczywiście czym prędzej
      powróciłam do starego dobrego bi-koru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka