Dodaj do ulubionych

szampon koloryzujący

05.04.06, 16:54
cześć! czy maiłyście kiedyś taką sytuację: farbujecie szamponem koloryzującym
włosy ( jasy brąz + blond pasemka na ciemny brąz ); szampon miał zmyć się po
24 myciach; czekacie, aż się zmyje a tu nic!!!
niedłudo miną chyba kolejne 24 mycia a ja wciąż mam na włosach ten kolor,
koszmar.

Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: szampon koloryzujący 05.04.06, 18:36
      no, to chyba od włosów zależy, ja mam włosy w dobrym stanie, ale bardzo miękkie,
      cienkie jak u dziecka (albo nawet bardziej, bo moje dzieciaki mają grubsze).
      Swego czasu farbowałam piankami koloryzującymi (takimi na kilka myć) i...
      odrosty miałam :D
      A szampon koloryzujący to już na mur się trzyma- jak najlepsza farba.
      • Gość: szaninka Re: szampon koloryzujący IP: *.bulldogdsl.com 05.04.06, 18:42
        Problem polega na tym ,ze ten kolor zostanie do jakis 240 myc i zniknie dopiero
        jak : 1. przefarbujesz wlosy
        2.obetniesz je

Prawda jest taka,ze szampony do 24 myc czy 36 czy nawet 3 wcale nie
        schodza,jedynie kolor blednie i nie wyglada to atrakcyjnie.
        • Gość: kori9 Re: szampon koloryzujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:56
          Mam ten sam problem:-(Ostatnio pierwszy raz w zyciu chciałm sobie zaszaleć i
          użyłam szamponu na 24 mycia z firmy Palette.Mam go na głowie 3 tyg i właściwie
          to kolor nie schodzi.Najgorsze jest to że wyszedł mi czarny.Przez pierwszy
          tydzień byłam tak zdesperowana że 4 razy dziennie myłam włosy,później tylko
          raz:-)Stwierdziłam że nie będę dłużej obserwować zmian zachodzących na mojej
          głowie tylko ide do fryzjera.Dowiedziałm się że prawie wszystkie odcienie brązu
          z w/w firmy na naturlanym brązie wyjda czarne!!!!!!To są oczywiście opinie
          kobiet po przejściach.Szkoda tylko że wczesniej na forum nie poczytałam sobie
          na ten temat!
          • swinka_morska Re: szampon koloryzujący 05.04.06, 22:00
            a ja tak od drugiej strony: zazdrosze wam :) u mnie, na moich wlosach niestety
            nic sie nie trzyma, a jezeli wogole cos wyjdzie to jest slabo widoczne tylko do
            1 mycia :( wlosy mam grube i mam ich duzo, ale w beznadziejnym kolorze :(
          • Gość: Sara Re: szampon koloryzujący IP: *.crowley.pl 06.04.06, 02:00
            Zgadza siĄ,ja sobie kiedyŚ robiłam odcień"czekoladowy brąz" z Palette do 24 myć
            a wyszła mi krucza czerń,ktora wcale nie chciała się zmyć:-/Musiałm czekać aż
            włsoy odrosną:-(NIGDY WIĘCEJ PALETTE!!!
    • adalon Re: szampon koloryzujący 06.04.06, 00:52
      no to ładnie się urządziłam... :-(

napiszę do producenta ( nie powinni wprowadzać ludzi w błąd ) choć wątpię, żeby
      to coś dało
      włosów też mi zie zmieni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka