izimen 30.04.02, 13:49 Czy ktoś z Was miał lub ma coś wspólnego z tą firmą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izimen Re: Firma 30.04.02, 13:50 A co myślicie o firmach zajmujących się badaniami rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjny_kazimierz Re: Firma 30.04.02, 13:59 onegdaj ładnych pare lat temu jak żem wracał z wesela od kolegi to zem był tak zmenczony że żem siem położył na rynku w Grójcu i tak zem leżał jak mię nalazła tam moja stara wuwczas jeszcze młoda. pyta mie ona co ja robiem a ja na to ze zajmujem siem badaniem rynku. czyli znaczy siem nie czeba do tego mnieć rzadnej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinez Re: Firma IP: *.chello.pl 30.04.02, 20:12 www.case.com.pl www.case.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAS Re: Firma IP: 195.117.255.* 03.05.02, 01:27 Jesli chodzi o CASE to wisza mi pieniadze. A tak na powaznie jesli chcesz sie czegos dowiedziec to pytania prosze na dk_plywacka@poczta.gazeta.pl W dodatku w Wszawie mamy dwa CASE, jeden zajmuje sie badaniem rynku, a drugi analizami gospodarczymi, ja dysponuje tylko wiedza na temat tego pierwszego. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Firma IP: *.stacje.agora.pl 03.05.02, 18:27 a co to takiego ten plywak?? jakas spluczka, czy co?? co ty mozesz wiedziec o case chlopaku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CASE Re: Firma IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 18:47 ale o co chodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
izimen Re: Firma 03.05.02, 19:11 Mi na serio wiszą kasę i dlatego załozyłem ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Firma IP: *.stacje.agora.pl 05.05.02, 18:51 sorry za glupi zart pozdrawiam cala plywacka. huragan wygledow rules!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: Firma IP: *.chello.pl 04.05.02, 14:13 CASE to duża firma robiąca badania marketingowe. Współpracuję z nimi od dawna i wiem, że za dobrze wykonaną pracę można tam uczciwie zarobić. Faktycznie - są chyba bardziej wymagający, niż w innych firmach (w Warszawie) i mają rozbudowane procedury kontroli jakości, ale jeśli tylko nie próbuje się nic "kręcić" i stara się robić dobrze to, co jest w instrukcji, to nie ma problemów. Znałam kilka osób, które robiły przekręty i faktycznie potem nie dostały kasy... Co się tyczy terminów płatności, to też mi wiszą kasę. Ale NIGDY się jeszcze nie zdarzyło, żeby w ogóle nie zapłacili za dobrze wykonaną robotę - to jest za duża i za poważna firma. Też się tym bardzo niepokoiłam i nawet moja Mama chciała tam iść porozmawiać... Ale udało mi się spotkać z jedną szefową i jej wyjaśnienia naprawdę trzymały się kupy: "mamy ogólną dekoniunkturę i wszyscy wydłużają terminy płatności, co w efekcie dotyka na samym końcu takich pracowników, jak my; ale co taka firma ma zrobić, skąd wziąć? to jest tak: hipermarket wymusza na hurtowniku termin płatności 90 albo 120 dni; ten hurtownik musi to samo wynegocjować u producenta, a producent zamawia badania w fimie takiej, jak CASE i chcąc nie chcąc też wydłuża terminy". Do mnie to przemawia - tym bardziej, że zawsze w końcu dostaję kase. Też mnie wkurza to czekanie, ale pokażcie mi takich, co teraz z dnia na dzień płacą pieniądze! Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Z ciebie żaba to niezła pierdoła jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 12:02 Z ciebie żaba to niezła pierdoła jest jeśli twoja stara musi chodzić do twojego pracodawcy rozmawiać o twojej forsie. Buehehehehe, dawno się tak nie obśmiałem. Czy ty masz 11 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Z ciebie żaba to niezła pierdoła jest IP: 217.99.1.* 05.05.02, 19:00 aty glupol jestes; nie latwo zczaic ze pewnie jest prawniczka? a z reszta nie o Mame Zaby chodzi. PZDR nik Odpowiedz Link Zgłoś