Dodaj do ulubionych

Nowy krem H.Rubinstein-URBAN ACTIVE

IP: 195.205.223.* 17.10.01, 13:28
Chciałabym kupić sobie krem H.Rubinstein Urban Active.Czy któraś z Pań używała
już tego kremu? Czy jest warty swojej ceny?Mam ok. 30 lat, pracuję w biurze,
przy komputerze w oświetleniu jarzeniówek.A może któraś z Pań poleca inny
krem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: Nowy krem H.Rubinstein-URBAN ACTIVE IP: *.waw.cdp.pl 17.10.01, 13:36
      Nie kupilam, ale przyznam, ze mialam chec. Klops w tym, ze musze miec krem
      matujacy, jednak kusi mnie bardzo.... Z drugiej strony mam wrazenie, ze jeszcze
      mi nie czas na takim krem, ale jak pojde dzis na zakupy to wezme sobie probke i
      zdam relacje.
      Pozdrawiam

PS. Aha podobno doskonaly jest Skin Idealist Estee Lauder. To przynajmniej
      pewne i podtwierdzone przez moje przyjaciolki
      • Gość: klara Re: Nowy krem H.Rubinstein-URBAN ACTIVE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 15:55
        Zdecydowanoe polecam IDEALIST Estee Lauder. To jest krem marzeń... Mam cerę
        mieszaną, która do tej pory dobrze tolerowała tylko kremy matujące i serie
        przeciwtrądzikowe. Ten krem to antidotum na wszystko matuje, czyni rozszerzone
        pory mniej widocznymi i tuszuje zaczerwienienia. To także krem miejski. Jedyna
        wada - brak filtrów. Jest tak dobry że zuużywam właśnie 3 opakowanie.. Cena
        jest wysoka 30ml - 190zł, ale pojawiły się opakowania 50 i 100ml /lotniska
        100ml-360zł!/. WARTO!!!!
      • Gość: ktos Re: Nowy krem H.Rubinstein-URBAN ACTIVE IP: 130.225.26.* 19.10.01, 17:46
        Posmaruj sobie gebe zwyklym maslem, ani alergi ani
        kosztow a efekt super!
        • Gość: Julka Re: Nowy krem H.Rubinstein-URBAN ACTIVE IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 13:03
          Gość portalu: ktos napisał(a):

> Posmaruj sobie gebe zwyklym maslem, ani alergi ani
          > kosztow a efekt super!
          Co artysta chciał przez swą wypowiedź przekazać?

• Gość: Ewka Re: Nowy krem H.Rubinstein-URBAN ACTIVE IP: 194.92.194.* 29.10.01, 13:50
      Ja też przymierzałam sie do jego kupna, ale zastanawiam sie czy nie wybrać
      nowego kremu Estee Lauder Lightsource z filtrami 15 SPF (przy jarzeniówkach
      musi być filtr!)? Obydwa są reklamowane jako kremy miejskie - i nie wiem, który
      wybrać? EL wystepuje w obu wersjach dla cery suchej i normalnej i ma sie
      pojawic w listopadzie, na razie czytałam tylko reklamówki w prasie.
      Czy któras z Was moze go juz uzywała?
      • Gość: B Re: LIghtSource IP: 205.185.21.* 29.10.01, 20:47

Ja bym ci radzila krem Estee Lauder, przede wszytskim ze wzgledu na zawartosc
        filtrow , ktorych krem Heleny Rubintain nie posiada, zas krem Lightsource chroni
        bardzo dobrze zarwono przed UVB jak i co bardzo istotne przed UVA. Wg. mnei krem,
        ktory nie posiada filtrow, chocby nie wiem jakie skladniki posiadal, nigdy nie
        bedzie nas dobrze chronil przed starzeniem skory jak krem z filtrami. Poza tym
        krem E. Lauder posiada bardzo dobre substancje nawilzajace oraz chroniace przed
        wolnymi rodnikami np ekstrakt z zielonej herbaty,alg, witamine C.

Gość portalu: Ewka napisał(a):

> Ja też przymierzałam sie do jego kupna, ale zastanawiam sie czy nie wybrać
        > nowego kremu Estee Lauder Lightsource z filtrami 15 SPF (przy jarzeniówkach
        > musi być filtr!)? Obydwa są reklamowane jako kremy miejskie - i nie wiem, który
        >
        > wybrać? EL wystepuje w obu wersjach dla cery suchej i normalnej i ma sie
        > pojawic w listopadzie, na razie czytałam tylko reklamówki w prasie.
        > Czy któras z Was moze go juz uzywała?

• Gość: annluc Re: LIghtSource IP: 195.205.223.* 30.10.01, 09:39
          Zdobyłam próbki obu kremów i Urban Active i LightSource.W weekend testowałam
          pierwszy a dzisiaj rano użyłam drugiego.Nie wiem tylko czy próbki nie są zbyt
          małe żeby doczekać się jakiegoś spektakularnego efektu.Narazie mogę powiedzieć
          że oba się dobrze wchłaniają.
        • Gość: Eddie Re: LIghtSource IP: 212.244.186.* 31.10.01, 08:20
          Akurat Urban Active ma filtry SPF * ( przynajmniej emulsja) ale ja i tak
          wybrałabym E. Lauder - mam kilka produktów tej firmy i wszystkie są OK, a co do
          HR to są różne zdania
          • Gość: B Re: LIghtSource IP: *.dialinx.net 31.10.01, 20:30
            Polecalam krem E.Lauder, gdyz akurat jego pelny sklad znam i moge powiedziec z
            czystym sumieniem, ze chroni przed pelnym spektrum promieniowania wlaczajac
            UVA, nei wiem jaki rodzaj filtrow zawiera krem H. R.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka