alek06 Re: Grunt to podkład 11.12.07, 13:21 Dal mnie najnowszym odkryciem i zarazem najlepszym podkladem jest Podkład Renew & Lift Foundation Rimmla.Polecam blog.rimmellondon.com.pl/news/view/1262 Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Grunt to podkład 11.12.07, 15:20 Ja jestem wierna Toleriane LRP, choc czasem zdarzalo mi sie go zdradzac z True Match Loreala. Odpowiedz Link Zgłoś
marina.3 Re: Grunt to podkład 12.03.08, 23:35 Vichy! Jestem uzależniona od tej firmy : Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bluecake Re: Grunt to podkład 16.03.08, 11:19 kilka tat temu MF mial podklad Beatiful skin(chyba jakos tak), reklamowala go Madonna.byl to chyba najlepszy podklad jaki mialam, najblizszy idealowi!niestety wycofali... bardzo dobrze wspominam tez L'oreala Air (cos tam),tez wycofali:( teraz odkrylam Bourjois "10 hour sleep effect"-fajniutki, ale daleko mu do idealu Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Grunt to podkład 16.03.08, 14:26 mam kolastyna satin make up i jestem baaaaaaaardzo zadowolona. Od kilku lat uzywam też Vichy, Aera Teint i mimo, że on wogole nie matuje a raczej nawilża -jest dla mojej skóry jak drugi krem jestem z niego zawsze zadowolona i obowiązkowo zawsze musi się znajdować w mojej kosmetyczce. Odpowiedz Link Zgłoś