Dodaj do ulubionych

nie czerwienić się...

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.06, 18:54
Czerwienienie się jest może bardziej problemem psychologicznym niż fizjologicznym, ale mimo wszystko pytam: ( w sumie nie mam nic do stracenia) czy są jakieś sposoby, aby nie czerwienić się? np. gdy ktoś was zawstydzi. jak sobie z tym radzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Baśka Re: nie czerwienić się... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 11.04.06, 18:56
      ja nie potrafie się nie czerwienic :(
      Zawsze jestes jak burak i nic z tym nie poradze :(
      • Gość: lili Re: nie czerwienić się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:23
        oj bardzo ciezko sobie z tym poradzic. ja mam ten sam problem i chociaz
        wydawalo mi sie ze pozbylam sie niesmialosci to jednak ciagle sie rumienie z
        byle powodu.moim zdaniem najlepszym sposobem jest uzywanie dobrze kryjacych
        podkladow. ja niedawno kupilam sobie podklad vichy ten najbardziej kryjacy i
        naprawde sa efekty. moze nie zamaskuje calkiem czerwieni na twarzy ale na pewno
        bardzo ja zniweluje.
        • Gość: aga Re: nie czerwienić się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 07:23
          la roche posay tez ma kryjacy podklad, do kupienia w aptece.
          • Gość: majka Re: nie czerwienić się... IP: 80.51.236.* 12.04.06, 10:16
            czy la roche posay jest w odcienich czy wystarczy tylko poiedzieć podklad
            kryjący.Pytam bo jestem potencjalnie zainteresowana jego kupnem
            • Gość: gość Re: nie czerwienić się... IP: *.e-wro.net.pl 14.04.06, 17:01
              ja też jestez zainteresowana, dlatego proszę o odpowiedź:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka