Gość: patrycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:51 czy stosowanie tabl.antykoncepc. może wpłynąć korzystnie na zmniejszenie objawów trądziku bądź też pojedynczych krost? Po jakim czasie ew. widać efekty? Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: czy tabl.anytkoncepc. i .... IP: *.k.omnitec.pl 13.04.06, 13:03 pomaga np diane ale rozwala inne funkcje organizmu, z powodu trądziku nie radzę sie w to wpieprzac, poszukaj watków na ten temat. ja np załuję ze zaczęłam, teraz leczę się na znacznie powazniejsze problemy. A efekty widac stopniowo dosc szybko, juz po 3 miesiącach jest duuużo lepiej (przynajmniej u mnie i ze skórą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: czy tabl.anytkoncepc. i .... IP: 213.241.34.* 13.04.06, 22:07 zależy jakie pigułki. niektóre dziąłaj antyandrogenowo i/lub mają sporo etinylestradiulu dzięki czemu poprawiaja stan skóry. część zawiera gestageny działjace lekko androgenowo, więc mogą nasilić problemy z przetłuszczaniem/pryszczami. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: czy tabl.anytkoncepc. i .... 13.04.06, 22:12 poszukaj na forum antykoncepcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Na jedno pomoże na drugie zaszkodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:13 i to bardzo zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynucha Re: czy tabl.anytkoncepc. i .... IP: *.lisek.pl / 80.53.180.* 14.04.06, 09:42 cześć, ja brałam diane35 dwa lata i pomogło na trądzik, nie zauważyłam działań ubocznych tych tabletek, po skończeniu robiłam wszystkie badania i wszystko jest ok, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś