Dodaj do ulubionych

dr Chlebus

IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:57
Dziewczyny, czy dr Chlebus przyjmuje jeszcze w Pruszkowie? mam telefon ale od
dawna nie mogę się dodzwonić, wiecie coś na ten temat? Czy któraś z was zna
może dr Kowalską-Olędzką?
Obserwuj wątek
    • eiza.rrasay dr Kowalska-Pledzka 14.04.06, 11:23
      dr Kowalska-Pledzka to calkiem mila babka, ale jak dla mnie nic poza tym,
      przyjmuje w CSK MSW i prywatnie w Melitusie na Zoliborzu, ale... bylam
      rozczarowana - na lojotowe zapalenie skory przepisala mi od razu, bez zadnych
      badan, tetracykline w drakonskich dawkach twierdzac, ze to jest taki stan, ze
      nic innego mi nie pomoze, w dodatku, pomimo tego, ze byl to lipiec, dwa razy
      dziennie mialam sie smarowac retinem-a (+ filtry), co doprowadzilo normalnie
      moja twarz do katastrofy takiej, ze po tygodniu smarowania sie retinem, ze
      skutkami wysuszenia walczylam przez kolejne 3 miesiace...
    • bzzzk Re: dr Chlebus 14.04.06, 13:09
      wydaje mi się, że już tam nie przyjmuje. teraz chyba tylko w nova derm w wawie.

pzdr
    • Gość: ania Re: dr Chlebus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 14:33
      Nie idż do dr Chlebus!!! Byłam u niej 3 lata temu, chodziłam regularnie przez
      jakieś pół roku. Nie dość, że mi nie pomogła to jeszcze zaszkodziła. Miałam dość
      łagodny trądzik, same grudki, a pół roku "leczenia się" u niej miałam okropne,
      bolesne, ropne, wielkie pryszcze. Także nie polecam.
      • Gość: nosek Re: dr Chlebus IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 16:18
        Znam dr Chlebus bardzo dobrze, chcę wrócić bo uważam że jest najlepszym
        lekarzem dermatologiem z jakim miałam do czynienia.
        • emka151 Re: dr Chlebus 15.04.06, 09:34
          Podpisuję się pod tym co napisała ania. Mam wrażenie, że napisała prawie
          dokładnie w moim imieniu, z tą tylko różnicą, że ja idąc do tej pani "doktor"
          nie miałam trądziku a poszłam do niej bez nawet jednego pryszcza czy blizny a
          tylko z informacją, że od czasu do czasu pojawia mi się jakaś krostka na
          twarzy. Liczyłam na jakąś maść no ale jeśli lekarz mówi, że chcąc się pozbyć
          takich niespodzianek raz na całe życie trzeba przejść kurację tetracykliną to
          ja głupia jedna uwierzyłam i to był niestety mój największy życiowy błąd.
          Aniu bardzo, bardzo cię proszę daj znać na mojego priva.
          • Gość: aaliyah83 Re: dr Chlebus IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 15.04.06, 18:46
            mi ostatnio osoba ktora wczesniej wspolpracowala z nia wybila pomysl aby do
            niej isc. Wyjasnila jak ta babka funkcjonuje i jakie szkodliwe leki ze skutkami
            ubocznymi przepisuje...
    • bzzzk Re: dr Chlebus 17.04.06, 19:12
      no i się zaczyna;)
      to ja dla zdrowej równowagi dorzucę, że dzięki dr Chlebus wyglądam jak
      człowiek, nic mi nie zaszkodziło, a brałam mnóstwo rzeczy, jak zaczęła
      podejrzewać problem z hormonami, to poleciła mi świetną ginekolog. no po prostu
      nie mam nic do zarzucenia, poza długością czekania na wizytę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka