Gość: nosek IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:57 Dziewczyny, czy dr Chlebus przyjmuje jeszcze w Pruszkowie? mam telefon ale od dawna nie mogę się dodzwonić, wiecie coś na ten temat? Czy któraś z was zna może dr Kowalską-Olędzką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eiza.rrasay dr Kowalska-Pledzka 14.04.06, 11:23 dr Kowalska-Pledzka to calkiem mila babka, ale jak dla mnie nic poza tym, przyjmuje w CSK MSW i prywatnie w Melitusie na Zoliborzu, ale... bylam rozczarowana - na lojotowe zapalenie skory przepisala mi od razu, bez zadnych badan, tetracykline w drakonskich dawkach twierdzac, ze to jest taki stan, ze nic innego mi nie pomoze, w dodatku, pomimo tego, ze byl to lipiec, dwa razy dziennie mialam sie smarowac retinem-a (+ filtry), co doprowadzilo normalnie moja twarz do katastrofy takiej, ze po tygodniu smarowania sie retinem, ze skutkami wysuszenia walczylam przez kolejne 3 miesiace... Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: dr Chlebus 14.04.06, 13:09 wydaje mi się, że już tam nie przyjmuje. teraz chyba tylko w nova derm w wawie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dr Chlebus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 14:33 Nie idż do dr Chlebus!!! Byłam u niej 3 lata temu, chodziłam regularnie przez jakieś pół roku. Nie dość, że mi nie pomogła to jeszcze zaszkodziła. Miałam dość łagodny trądzik, same grudki, a pół roku "leczenia się" u niej miałam okropne, bolesne, ropne, wielkie pryszcze. Także nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: dr Chlebus IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 16:18 Znam dr Chlebus bardzo dobrze, chcę wrócić bo uważam że jest najlepszym lekarzem dermatologiem z jakim miałam do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
emka151 Re: dr Chlebus 15.04.06, 09:34 Podpisuję się pod tym co napisała ania. Mam wrażenie, że napisała prawie dokładnie w moim imieniu, z tą tylko różnicą, że ja idąc do tej pani "doktor" nie miałam trądziku a poszłam do niej bez nawet jednego pryszcza czy blizny a tylko z informacją, że od czasu do czasu pojawia mi się jakaś krostka na twarzy. Liczyłam na jakąś maść no ale jeśli lekarz mówi, że chcąc się pozbyć takich niespodzianek raz na całe życie trzeba przejść kurację tetracykliną to ja głupia jedna uwierzyłam i to był niestety mój największy życiowy błąd. Aniu bardzo, bardzo cię proszę daj znać na mojego priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaliyah83 Re: dr Chlebus IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 15.04.06, 18:46 mi ostatnio osoba ktora wczesniej wspolpracowala z nia wybila pomysl aby do niej isc. Wyjasnila jak ta babka funkcjonuje i jakie szkodliwe leki ze skutkami ubocznymi przepisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: dr Chlebus 17.04.06, 19:12 no i się zaczyna;) to ja dla zdrowej równowagi dorzucę, że dzięki dr Chlebus wyglądam jak człowiek, nic mi nie zaszkodziło, a brałam mnóstwo rzeczy, jak zaczęła podejrzewać problem z hormonami, to poleciła mi świetną ginekolog. no po prostu nie mam nic do zarzucenia, poza długością czekania na wizytę... Odpowiedz Link Zgłoś