Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:50 dostałam małe perfumy armani aqua di gio (8 ml) Zastanawiam sie czy sa oryginalne, sa w takiej perfumetce w ksztalcie dlugopisu. Czy oryginaly sa sprzedawane w takich opakowaniach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: Armani - oryginalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:30 Nie. Perfumy w kształcie długopisu o pojemności 8ml to podróbki jakich pełno na bazarach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Armani - oryginalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:39 Bez obrazy, ale strasznie naiwna jesteś. Oczywiście że kupiłaś podróbę. Tylko perfumy Salvadore Dali są sprzedawane w tzw. penach, żadne inne w tej formie nie będą oryginałami. Wystarczyło wejść na stronę internetową armani żeby zobaczyć, czy coś takiego ta firma w ogóle produkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Armani - oryginalne? 14.04.06, 20:43 Przecież napisała, że dostała a nie sama kupiła.A wiadomo, że prezentów sie nie wybiera czasami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlaLA Re: Armani - oryginalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:35 Ja też takie miałam, mimo, że to podróbka to są bardzo trwałe. :) Więc jeszcze nie jest tak najgorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś