paulinaa 18.04.06, 10:37 uwazacieze warto kupic? wydac te 4 dychy? czy efekty beda takie same jak po zwyklych tonikach? uzywacie? polecacie? bo nie wiem czy kupic czy nie.... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiliam Re: tonik normaderm 18.04.06, 11:01 Ja kupiłam tonik w zeszłe lato - do tej pory go mam:) Z tego wniosek, że starcza na bardzo długo. Z tym że nie stosuję go rano i wieczorem, gdyz za bardzo wysuszał mi skórę twarzy - tylko wieczorami świetnie odświeża i sprawia że buzia robi się taka gładziutka. Polecam bo naprawdę kosmetyki Vichy są warte swojej ceny. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: tonik normaderm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 15:14 on jest z alkoholem?? a moze wiesz czy tego alkoholu jest wiecej czy mniej niz w pure zone l'oreala?? Odpowiedz Link Zgłoś
tiliam Re: tonik normaderm 18.04.06, 15:21 Jakąś zawartość alkoholu ten tonik na pewno ma.. raczej większość kosmetyków typu oczyszczającego zawiera alkohol.. Niestety nie mam pojęcia ile.. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: tonik normaderm 18.04.06, 20:03 no nic, wkazdym razie dziekuje:) chyba jednak jutro sie wybiore do apteki i zakupię. :) Odpowiedz Link Zgłoś