Gość: frozen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:19 Wiem, że już daaawno po premierze tej pomadki, ale zastanawiam się nad jej kupnem, więc chciałabym dowiedzieć się jak wygląda na ustach... Może, któraś z was jej używa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Water Shine Maybelline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:23 Ja używam i jestem bardzo zadowolona, ma bardzo ładne kolory, dobrze się rozprowadza i nieźle nawilża. Polecam :) Za te pieniądze na pewno warto wypróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frozen Re: Water Shine Maybelline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:30 czy daje, tak jak obiecuje producent, efekt mokrych ust?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UP Re: Water Shine Maybelline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:32 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Water Shine Maybelline IP: 82.160.189.* 19.04.06, 18:41 ja ją mam ale jestem niezadowolona. Jest za ciężka jak dla mnie, nie nadaje się na dzień o tej porze roku bo ma zdecydowane kolory( a ja wolę naturalne). Jednak obiektywnie rzecz biorąc jest dobra, trzyma się na ustach, świeci jak obiecuje producent. Według mnie idealna na wieczór.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: Water Shine Maybelline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:44 uzywalam blyszczyku, byl bardzo dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś