mslk118 24.04.06, 23:43 Czesc, chcialabym sie dowiedziec co oznaczaja fioletowe zylki na nogach ? Czy jest to poczatek zylakow ? Czy moge to usunac jakimis masciami itp., czy jedynym ratunkiem jest wizyta u lekarza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Helga Re: Nogi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:28 Też to mam i szczerze mówiąc - boję się. Zawsze miałam trochę masywne nogi i nie chodziłam w spódniczkach Zaczęłam sie odchudzać i teraz kiedy chcę zacząc nosić spódniczki to pojawiły się te żyłki i jeszcze do tego dochodzą wrastające włoski po depilatorze relektrycznym. Po prostu koszmar - tym bardziej że zbliża się lato. A mój facet pyta czy ja w ogóle nie chodze w spódniczkach. Po prostu koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
mslk118 Re: Nogi. 25.04.06, 10:38 Ja mysle nad uzyciem jakiegos preparatu farmaceutycznego, wydaje mi sie ze to nie sa jeszcze zylaki- tylko popekane male zylki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nel Re: Nogi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:13 Cóż za pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: Nogi. 26.04.06, 09:12 Nie znam się na tym, ale to może być właśnie początek żylaków... Od razu wielka żyła ci nie wyskoczy, od czego musi się zacząć... byc może da się to jeszcze wyeliminowac w początkowym stadium jakimiś zleami itp. więc poszukaj informacji w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Nogi. 26.04.06, 09:27 Radzę jesdnak wybrać sie do lekarza pierwszego kontaktu i poprosić i skierowanie no specjalisty "naczyniowca" ten oceni, co to i jak sie tego mozna pozbyć. Jęsli nie chcesz czekac poszukaj specjalisty chorób naczyń krwionosnych prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś