Gość: meg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 17:10 Witam, sporo duskutuje się tu o kodach ważności ale nie było do tej pory mowy o kodach produktów Sisley .Jeśli ktoś ma wiedzę na ten temat to proszę o pomoc w rozszyfrowaniu kodu 81120. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meg Re: kody ważności Sisley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 09:29 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
winaa Re: kody ważności Sisley 26.04.06, 09:40 Hej Dziwny ten kod. Powienien miec 6 cyferek i druowana cyfre z przedu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: kody ważności Sisley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:15 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: kody ważności Sisley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:08 up,moze jednak ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: kody ważności Sisley 27.04.06, 11:36 Ja zainteresowana byłam wątkiem odnośnie kodów ważności, ale nie Sisley tylko Lancome, HR, Biotherm. Przeczytałam wątki szukając w wyszukiwarce. Nie było ich za wiele , a ponadto były one ze sobą sprzeczne. Propopnuje pójść do Galerii, albo Sephory lub innego punktu gdzie mają artykuły z wyższej półki i może oni coś Ci doradzą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś