Gość: varia IP: *.fbx.proxad.net 25.04.06, 22:11 Tak jak w temacie... Jakimi metodami z nim walczycie? Macie jakieś doświadczenia z kosmetykami? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: cellulitis IP: *.chello.pl 25.04.06, 22:16 ja juz nie mam sily walczyc, odkladam na zabieg w salonie kosmetycznym :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: cellulitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=37920688 dwa pierwsze watki:O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: cellulitis IP: 83.168.120.* 26.04.06, 15:11 mam nadzieje ze chodzi Ci o cellulit nie cellulitis. to drugie to problem medyczne inaczej zapalenie zyl i tkanki podskornej. a z cellulitem walczyc mozesz cwiczac, pijac duzo wody mineralnej niegazowaniej, wykonujac naprzemienne prysznice zimne-cieple ktpre ujedrnia skore, mosaze gabka sizalowa i przyzadami do masazu antycellulitowego, eliminujac z diety ciezkostrawne i tluste dania. dobre tez sa sensje w vacuwell lub vacustep (cwiczenia w podcisnieniu). powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOJA Re: cellulitis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:54 A JAKI S KREM TYLKO NIE DROGI JEST DOBRY? Odpowiedz Link Zgłoś