lolenna 11.03.10, 13:39 mam na brodzie cellulitis, widoczny przy zaciskaniu ust. Zastosowałam specjalny balsam (taki na uda i pośladki, bo nie znalazłam kremu od brody) ale nic nie pomogło. Nie wiem co robić, jestem zrozpaczona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolenna Re: cellulitis na brodzie 11.03.10, 13:49 oczywiście chodzi o cellulit, nie cellulitis - przepraszam. myślałam o masażach lub akupunkturze. Czy ktoś poradził sobie z podobnym problemem? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: cellulitis na brodzie 11.03.10, 14:30 Kazdy to ma - to sa koncowki nerwow, to normalne, zaden cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: cellulitis na brodzie 11.03.10, 14:38 ahahahahhahahahahahahahahahhaha :D wybacz nie mogłam sie powstrzymac..post powinien pretendować do najgłupszego w miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkaxxxx Re: cellulitis na brodzie 11.03.10, 20:38 jesli juz to cellulit a nie cellulitis! A reszty nie bede komentowac... Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: cellulitis na brodzie 11.03.10, 22:14 Jedyna rada - nie zaciskać ust:) Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: cellulitis na brodzie 12.03.10, 07:43 hahahahahaha ja tez mam co mam robic ;) moze jakies masaze ;) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek2kiwaczek2 Re: cellulitis na brodzie 12.03.10, 08:37 wy chyba się bardzo nudzicie Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: cellulitis na brodzie 12.03.10, 11:49 poszłam i ja sprawdziłam. poszłam do lustra.i sprawdziłam. no i tyż mam. mam celulit na brodzie. tylko czekać jak mi się tam rozstępy zrobią. niestety mój wzrok powędrował na czubek nosa. no i mi jeszcze gorzej. na nosie też mam celulit. dramat. i jak ja się teraz ludziom na oczy pokażę? ciekawe czy na mózgu mam zmarszczki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: cellulitis na brodzie 13.03.10, 00:11 Na zmarszczki na mózgu to tylko botoks + restylane. Będzie gładziutki, aż miło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
joelowa Re: cellulitis na brodzie 12.03.10, 15:52 musisz uwazac bo to sie przenosi na cały organizm.z ud przeniosło ci sie na brode.pewnie rąk nie myłas.na celulit podobno dobra jest kawa.dodawają ją do kremów.jak na brodzie to moze pić wiecej kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
maglow1 Re: cellulitis na brodzie 12.03.10, 16:34 autorka watku chyba sobie z nas zartje...... Odpowiedz Link Zgłoś
lolenna Re: cellulitis na brodzie 12.03.10, 22:42 dziś umówiłam się z chirurgiem plastycznym na konsultację w sprawie odsysania tłuszczu z brody. dziękuję wszystkim za zrozumienie i wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: cellulitis na brodzie 12.03.10, 22:46 Z tym odsysaniem tluszczu to uwazaj. Ja dalam sobie oddessac z policzkow i mi dziury w policzkach pozostaly. Z dwojga zlego cellulit na brodzie lepszy, serio:/ Odpowiedz Link Zgłoś
baba-baba Re: cellulitis na brodzie 12.03.10, 23:14 Znam przypadek gdy podczas odsysania tłuszczu lekarz ustawił za duże cisnienie i wciagnęło mózg.Oczywiście wszystko na żywca. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: cellulitis na brodzie 12.03.10, 23:30 O rany! Moze laska miala zbyt otluszczony mozg? To by logicznie wyjasnialo sprawe... Tak czy inaczej, cale to odsysanie to niebezpieczny interes:/ Odpowiedz Link Zgłoś