Dodaj do ulubionych

czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:28
nie przepadam za Pania Torbicka jako dziennikarka, niekoniecznie tez jestem
zwolennikiem takiego typu urody ale zdumiewa mnie jej wyglad, ma blisko 50
lat a wyglada niezsamowicie mlodo i swiezo
jesli jest to efekt chirurgiczny to chyba najlepszego chirurga na swiecie,
wyglada bowiem niezwykle naturalnie, a na ogol u pan ktore przeszly zabiegi
chirurgiczne wyraznie to widac
jak ona to robi??? czy to geny? czy przyslowiowy pakt z diablem w zamian za
wieczna mlodosc?
nie ukrywam ze szczerze zazdroszcze (ale bez zawisci) i tez bym tak chciala :)
a co wy o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: szara myszka Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:38
      moze to geny wspomagane kosmetykami.
      • Gość: zuzia Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.bulldogdsl.com 29.04.06, 22:52
        geny genami, ale tez istnieje cos co sie nazywa isolagen, nowoczesne chlodne
        lasery, jak np. fraxel, a poza tym takie proste rzeczy jak fillery, np.
        restylene, perelene itd, pare tygodni widzialam w telewizji niejaka bette
        midler,pania dobrze juz po piecdziesiatce, a wiec na pewno po menopauzie, a
        wygladala mlodziej niz sharon stone, ktora jest od niej mlodsza co najmniej o
        jakies pietnascie lat, byly jednoczesnie w tym samym programie goscmi
        Parkinsona (pisze z W. Brytanii), tak samo jak z innymi slawnymi i bogatymi,
        nie jest to tylko zasluga genow i dbania o siebie, tak samo jak uroda Maryline
        Monroe nie byla zasluga szczesliweg dobory genow, a dobrego wyboru chirurga,
        prosze nie badzcie az tak naiwne
        • Gość: do zuzy Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.bluecom.no 29.04.06, 23:07
          Jesli geny nie maja nic do rzeczy albo niewiele, to czemu Ewa Salacka (aktorka
          znana w latach 80.) dzis jako kobieta przed 50. (mniej wiecej w wieku
          Torbickiej) i po operacjach plastycznych (lub tylko kolagenie i innym
          wstrzykiwanym cudom, co kazdy widzi golym okiem) wyglada gorzej niz inne znane
          mi babki w jej wieku? Zarowno te slawne jak i nieznane, bez kasy na super
          zabiegi, o jakich piszesz.
          Ostatnio Ewa Salacka goscila w polskiej TVN u Ewy Drzyzgi i bylam zaszokowana
          widzac jej stara, pomarszczona skore - mimo zabiegow kosmetycznych i
          operacyjnych! Jej twarz wyglada strzej niz jej wiek by na to wskazywal - czyzby
          zabiegi jednak nie byly w stanie pomoc?
          Siedzaca obok niej starsza zapewne Laura Lacz wygladala o niebo lepiej i
          mlodziej i naturalniej...
          • Gość: zuzia Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.bulldogdsl.com 30.04.06, 15:40
            przypuszczam, niewatpliwie geny odgrywaja swoja role, a takze dbanie o siebie,
            styl zycia, oczywiscie, ktos kto nie pali, malo pije, unika nadmiernego
            opalania, lepiej bedzie wygladal niz ktos kto wszystkiego naduzywa, chodzi o
            to, ze jest teraz sprawa normalna dla ludzi w centum uwagi publicznej
            wspomaganie natury, i niekoniecznie chodzi tu o operacje chirugiczne, jest
            bardzo duzo zabiegow, takich wlasnie jak wstrzykiwanie kwasu hialuranowego w
            postaci restylene itd, itp, ktore przynosza doskonale, choc tymczasowe tylko
            efekty, zabiegi trzeba powtarzac co mniejwiecej szesc miesiecy, isolagen jest
            dosc nowy i polega na pobieraniu brobki skory z za ucha, gdzie jest ona
            najmniej narazona na stazejace niszczenie slonca i pomnazanie tzw,
            fibroblastow, ktore odpowiedzialne sa w skorze za produkcje kolagenu, a potem
            wstrzykiwanie ich w skore twarzy, efekty sa stopniowe i widoczne przez dlugi
            czas, jest teraz bardzo duzo takich wlasnie zabiegow pielegnacyjnych, ktore nie
            wymagaja interwencji skalpela, a ktore kobiety doslownie przeprowadzaja w
            przerwie obiadowej, jezeli chodzi o roznice efektu operacji plastycznej
            pomiedzy roznymi kobietami, ktore je mialy, jest to tez kwestia wyboru
            chirurga, po "face lift'cie" sharone osborne, wszyscy chcieli znac nazwisko jej
            chirurga, jestem pewna, ze zarowno pani Torbicka, jak i inne osoby wspomniane
            na forum dbaja o siebie, maja swietna strukture twarzy i geny, ktorych
            wiekszosc z nas moze im pozazdroscic, co nie wyklucza, ze stosuja tez niekotre
            z tych zabiegow, o ktorych wspomnialam, chcialabym zaznaczyc, ze bynajmniej nie
            obieram tego jako czegos negatywnego, dlaczego kobieta w pewnym wieku,
            zwlaszcza w okolicy, czy po menopauzie ma sie godzic na wyglad, jezeli juz nie
            stary, to zmeczony, ma byc odbierana jako mniej atrakcyjna tylko dlatego, ze
            jest w tzw. srednim wieku, jezeli chce wygladac mlodo i moze wspomoc swoj
            wyglad, to jestem absolutnie za tym.
            • Gość: do Zuzi Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.bluecom.no 30.04.06, 15:58
              Super, zgadzam sie, ze wiele osob publicznych (jesli nie "wszystkie" w
              dzisiejszych czasach) jakies tam zabiegi maja, bo stac je na to, no i jest
              presja, by "mlodo wygladac". Chodzi mi jednak o to, ze osobiscie znam zarowno
              panie po menopauzie jak i panow pod 60, ktorzy maja swietnie "zakonserwowane",
              niepomarszczone i ladnie napiete twarze; mlodziej wygladaja niz ich rowiesnicy
              i wiem, ze na zadne takie zabiegi nie chodza (nie sa znani i prozni, ani kasy
              na to nie maja). Mimo to ich wyglad jest lepszy niz mlodszych od nich gwiazd,
              ktore sobie robia botoksy i restylany. (mowie o grupie wiekowej 40-65).

Czyli jednak same geny BEZ wstrzykiwania czegokolwiek moga sprawiac, ze ktos
              dlugo utrzymuje mlodosc w sposob naturalny (produkcja kolagenu nie spada tak
              gwaltownie u nich, byc moze).
              Mimo to dzisiaj jak sie spotyka takie duzo mlodziej wygladajace osoby, to od
              razu sie spekuluje: "oj, ona tak mlodo wyglada na swoj wiek - musiala sobie cos
              wstrzyknac,bo to niemozliwe, ze nie starzeje sie w takim samym tempie jak
              inni". A przeciez sa ludzie (choc w mniejszosci), ktorym udaje sie zachowac
              taki wyglad bez ingerencji kosmetyczek czy chirurgow-plastykow.
              Dlatego nie mozemy twierdzic, ze kazda osoba lepiej wygladajaca niz
              rowiesnicy "na pewno chodzi na zabiegi odmladzajace".
              Co innego, gdy to widac golym okiem, a botoks, kolagen w ustach czy implanty w
              policzkach widac, bo twarz takich aktorek czy pan jednak sie zmienia. Na koncu
              topiku ktos podal przyklad Ewy Minge :/
              I na pewno to prawda, ze niektorzy nie mieli dobrego chirurga, wiec wygladaja
              gorzej niz inni po operacjach, ale ogolnie jednak stan skory to przede
              wszystkim geny. Skora starzeje sie tak samo nawet po liftingu - stad Ewa
              Salacka ma twarz starsza niz moja 65-letnia mama bez zabiegow, a Torbicka
              wlasnie ponoc pieknie, swiezo i mlodo wyglada nawet bez makijazu (jak kiedys o
              tym wspominala jakas pani tu piszaca z telewizji :))
              • Gość: zuzia Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.bulldogdsl.com 30.04.06, 16:35
                zgadzam sie, sa osoby z bardzo dobrymi genami, ktore nie starzeja sie
                zewnetrzenie tak szybko jak wiekszosc ludzi i na pewno, jak wspomniane tutaj
                mamy, ciocie, babcie, jako osoby "niepubliczne" nie stosowaly zadnych
                nowoczesnych zabiegow, nie twierdze tez, ze kazda osoba, ktora wyglada mlodziej
                niz ich rowiesnicy, na pewno miala cos zrobione, jednoczesnie nie prawda jest,
                ze widac to automatycznie w kazdej osobie, ktora zabiegom tego typu sie
                poddala, chodzi przeciez wlasnie o to, zeby wygladac "tak samo", ale lepiej,
                wydaje mi sie, ci na ktorych widac zbyt wielkie zmiany nie mialy lekarza czy
                pielegniarki, bo one tez wykonuja niektore zabiegi, z wystarczajacym
                doswiadzczeniem czy umiejetnoscia przeprowadzenia go w taki sposob, aby
                upiekszyc osobe, a zmienic ja czy jego w plastikowa lalke.
          • 36mayfair Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 02.05.06, 23:11
            Zawsze miala mocna opalenizne. Slonce bardziej niszczy, niz czas.
            • 36mayfair Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 02.05.06, 23:12
              To bylo a propos Salackiej.
            • 36mayfair Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 02.05.06, 23:24
              Wydaje mi sie, ze Torbicka na czole ma zrobiony botoks. Ja sie juz na niego
              zdecydowalam, bo reszta mojej twarzy wyglada mlodo, ale czolo jest pelne
              zmarszczek (te miedzy brwiami wygladaja szczegolnie zle i nadaja twarzy gniewny
              wyglad) i zanim sie poglebia tak, ze nawet botoks nie pomoze, pedze do chirurga
              albo dermatologa. Moze w kurze lapki tez wstrzykne? Jesli sie chce, to dlaczego
              nie wygladac mlodziej? Poprosze tylko o pozostawienie mimiki zebym tym czolem
              mogla troche ruszyc. Nie wszyscy wiedza, ze botoks nie musi oznaczac
              zupelnego "zamrozenia" twarzy. Zmniejszona mimika wystarczy zeby nie powstaly w
              pewnych miejscach zmarszczki.
          • 36mayfair Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 02.05.06, 23:26
            Napisalam o botoksie, ale odpowiedz wyslalam w zle miejsce. Zainteresowani moga
            spojrzec w gore i znajda. Nie chce mi sie jeszcze raz tego samego pisac.
          • beba2 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 04.05.06, 18:56
            Sałacka wyglada jak wygląda, bo kilka lat temu miała zmasakrowaną w wypadku
            twarz. I operacje plastyczne, ktore przeszła, były wykonywane dla zdrowia i
            oczywiście efektu estetycznego, ale nie na zasadzie upiększania, a po to, zeby
            mogła wyglądac jak człowiek.
    • roxi_hart Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 27.04.06, 14:42
      Z tego co wiem to jednak zasluga chirurgow, ponoc "makaroniarzy":)
      • nioma Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 27.04.06, 14:44
        geny chyba nie,
        zobaczcie jak wyglada jej mama Loska
        a jesli "makaroniarze" sa tacy zdolni to tylko podziwiac, podziwiac, podziwiac.
        tylko skad na to brac?
    • Gość: mk Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.adsl.proxad.net 27.04.06, 14:44
      Admin, Swinka Morska, zaraz skasuje ten watek. Wiec o urode Torbickiej pytajcie
      na forum telewizja lub na prywatnym "telewizja bez Ottka". Tam sa ludzie,
      ktorzy z nia pracuja.
      • Gość: aga Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:07
        Gdzieś czytała, że w korytarzach Telewizji Polskiej krążą liczne anegdoty na
        temat obsesji zdrowego i niskokalorycznego odżywiania Torbickiej, ponoć od
        kilkunastu lat nie miała w ustach ciastka czy czekoladki, bardzo ją podziwiam.
        • Gość: nioma Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:12
          o przepraszam, za co maja kasowac watek?
          watek jest dokladnie na temat
          tematem watku - drodzy admini - jest URODA pani Torbickiej
          najzwyczajniej w swiecie sie zastanawiam co mozna zrobic zeby choc troche
          wygladac tak swietnie jak ona

a przy okazji: czy calkowite niejedzenie slodyczy ma wplyw na urode?
          • Gość: aga Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:17
            Na jej nienaganną figurę na pewno!!!
            • nioma Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 27.04.06, 15:24
              wiesz, ale nie chodzi mi o konsekwencje w postaci nadwagi kiedy sie je nie
              wiadomo jakie ilosci slodyczy
              natomiast zastanawiam sie czy na wyglad, cere itp ma wplyw calkowita rezygnacja
              z tychze
              wiem, ze jak sie je za duzo to pryszcze wyskakuja i odklada sie na boczkach,
              ale jesli sie je malo?
              • Gość: no name Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.4web.pl 27.04.06, 19:42
                Ja sądze , z ewybitnie ma - jesli odmawiasz sobie od 15 lat kawałka czekolady
                to odbija ci sie to na twarzy w dość widoczny sposób- mina i mimiką :)
    • Gość: majka czy ona ma naprawdę 50 lat? IP: *.informel.pl 27.04.06, 15:25
      może ktoś podać Jej datę urodzienia?
      • Gość: fefka Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:27
        jej maz jest znanym chirurgiem plastycznym
        • nioma Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? 27.04.06, 15:31
          nie moja droga, jej maz jest kardiologiem
          profesor Torbicki
          • Gość: anita Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:36
            Ja mysle, ze ona by caly ten mlody wyglad oddala za mozliwosc posiadania
            dziecka, no ale ponoc miec nie moze i bardzo cierpi.
            • nioma Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? 27.04.06, 15:44
              to juz jest zbyt intymna sprawa pani Torbickiej i jej meza
              i nie chodzi mi o poruszanie takich kwestii, ani tego co lepiej miec: dziecko,
              urode, mlodosc itp.
              ja tylko najzwyczajniej w swiecie podziwiam mlody wyglad.
              • Gość: zszokowana Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? IP: *.chello.pl 27.04.06, 15:47
                Jesli Torbicka ma 50 lat, to ile ma Loska??? 70???? Któraś z Was napisała, że
                Loska wygląda staro - no ja bym nie powiedziała. Bardzo zadbana kobieta, może
                niekoniecznie w moim typie, ale trzyma się świetnie. Natomiast tobicka zawsze
                podkreślała, że jest przeciwna operacjom, czyżby jednak zmieniła zdanie?
                • nioma Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? 27.04.06, 15:49
                  ja nie napisalam o Losce ze wyglada staro, chodzilo mi raczej o to, ze wyglada
                  jak zadbana starsza pani, STARSZA
                  a jej corka wyglada niesamowicie mlodo jak na swoj wiek, wiec gdyby chodzilo o
                  geny to wydaje mi sie ze Loska tey powinna wzgladac duzo, duzo mlodziej
                  ale to takie moje gdybanie laika bo genetykiem nie jestem
                • jarka63 Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? 27.04.06, 15:59
                  Tak,Loska ma zdrowo po 70-tce.
                  • Gość: m Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:12
                    Podaje za Wikipedia:
                    K.Loska ur. 25.07.1937
                    G.Torbicka ur. 24.05.1959
                    • Gość: malenka Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:00
                      i tak nieźle wygląda jak na te 47....
                      • Gość: semja Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? IP: *.bluecom.no 27.04.06, 17:29
                        Dziewczny! Naturalnie swiezy, mlody wygad u kobiet okolo 40. i grubo po 40. to
                        glownie geny, geny, geny (kosmetyki niewiele tu pomagaja) oraz odpowiedni typ
                        urody ("dziewczecy", gladka cera bez bruzd i zmarch, gdyz wytwarza duzo
                        kolagenu). Pomaga tez odpowiednia ilosc snu i brak stresu czy powaznych chorob.
                        Kobiety wygladajace "mlodo" po botoksach i skalpelach mimo to nie wygladaja
                        naturalnie ani szczegolnie mlodo/tylko im sie tak wydaje/, wiec nie o takich
                        sposobach na mlodosc mowie.
                        Na to nie ma sposobu, z tym trzeba sie urodzic. Obserwuje takie osoby w bliskim
                        otoczeniu i dlatego wiem, ze takie osoby istnieja naprawde bez ingerencji
                        chirugow czy specjalnych kosmetykow - do zachowania "wiecznej" mlodosci nie
                        potrzeba im zadnych sztuczek. Oni to po prostu dostali od natury. Ale sa to
                        nieliczne wyjatki. B. mozliwe, ze pani Grazyna rowniez sie do nich zalicza.
                        • Gość: Izabella1991 Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? IP: *.Red-83-57-71.dynamicIP.rima-tde.net 27.04.06, 19:02
                          A wiecie,ze to jest mozliwe!
                          Z racji wyk.zawodu wspolpracuje m.inn. z fryzjerem-cudotworca.Facet(nota bene
                          swietny jako fryzjer i jako kumpel) wyglada na ok.36 nnnnooo max. 38 lat ,a ma
                          56.Jak on to robi???Ano pytalam sie go-
                          Po pierwsze-buzie myje tylko iowylacznie zimna woda,
                          po drugie-nie pali(i nie palil nigdy)
                          po trzecie-super geny(jego ojciec w wieku ok 50 lat wygladal na ok.35)
                          po czwarte-uzywa TYLKO KREMU NIVEA,tego najtanszego, w niebieskim pudeleczku.
                          Jak by nie pisal i nie patrzyl-wyglada,ze daj Boze kazdemu!
                          • Gość: semja Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? IP: *.bluecom.no 27.04.06, 19:31
                            No wlasnie. Moj wujek ma 53 lata, wlosy naturalnie ciemne, ani siwe - ani
                            farbowane, nadal gladka twarz (tylko jak sie smieje pokazuja sie zmarszczki
                            wokol oczu), b. swiezy wyglad - ludzie daja mu 35 lat, gora 37.A to tylko i
                            wylacznie geny, bo facet nie robi nic dla urody, mysle ze kremu uzywa tylko po
                            goleniu :) Chociaz tez jest zadbany jesli chodzi o ubior, nie ma sterczacego
                            brzucha (nie jest tez wyschniety-chudziutki tylko w sam raz) i nie pali
                            papierosow (palil tylko we wczesnej mlodosci). Nie naduzywa alkoholu.
                            • ellewina Re: czy ona ma naprawdę 50 lat? 28.04.06, 09:30
                              Mój tata, lat 48, całe życie uprawiał sport, mimo choroby uprawia do tej pory. Do tego praca "wyważona", tzn. czasami za biurkiem, czasami uskuteczniając chód na kilkanaście kilometrów po polach. Co prawda stresująca ta praca (i dwie córeczki też stresujące :) ), ale wygląda na max. 40.
    • kalinazkalinowa Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 27.04.06, 20:07
      razcej robi sobie dobry makijaż spójrz na jej szyję ma straszne zmarszczki
      • amikeo Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 27.04.06, 20:16
        Wydaje mi się, że mąż nie nazywa sie Torbicki, bo ona z panieńskiego jest
        Torbicka. A jej matka z panieńskiego Loska.
        • amikeo Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 27.04.06, 20:18
          Nie, pomyliłam mi się.
    • Gość: kasia Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.04.06, 21:26
      Torbicka trzyma się świetnie. Bardzo ją lubie, jest inteligenstna osoba i
      bardzo elokwentna ;)
    • Gość: Mika wklejcie pare jej zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:10
      • ewelina23-20 Re: wklejcie pare jej zdjęć 28.04.06, 07:55
        i.wp.pl/a/f/pjpeg/8988/grayna_torbicka.jpg
        • Gość: m Re: wklejcie pare jej zdjęć IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:19
          Ja kiedyś gdzies czytałam, ze prowadzi aktywny tryb życia, co na pewno ma duży
          wpływ na młody wygląd. Nie znam jej, ale znam taką kobietę po 60, która
          codziennie biega po parku i z daleka jak idzie to wygląda jak nastolatka (
          chodzi mi o energiczne, skoordynowane ruchy), a z bliska jak ją pierwszy raz
          zobaczyłam to dałam jej góra 40. Moim zdaniem na naszą ocenę wieku wpływa bardzo
          nie tyle ilośc zmarszczek, co własnie energiczne ruchy i ładne zęby. Jak ktoś
          nie ma zmarszczek, a ledwo "gramoli" się, ma zadyszkę, idzie przygarbiony -
          zawsze będzie wyglądał starzej niż w rzeczywistości.
          • Gość: aniam75 moja MAMA IP: *.kul.lublin.pl / 212.182.32.* 28.04.06, 09:41
            a moja mama rocznik 46, też nie wygląda na swoje lata! Krem używa tylko rano
            (najbardziej lubi eris te po 50 r.ż., wcześniej nivea), buzie myje tylko wodą z
            mydłem, puder używa w kamieniu taki zwykły za 20 pare złotych,a wygląda
            świetnie!!!!! NAJWIĘKSZY KOMPLEMENT___jak była w szpitalu u męża (zn mojego
            taty rocznik 44) lekarz do niej powiedział: niech pani weźmie swojego
            OJCA...... NIC DODAĆ NIC UJĄĆ! geny, geny tylko pozazdrościć! ja mam 30sci i
            ciągle ciapię się kremami, inwestycja + geny może wynik będzie jeszcze bardziej
            spektakularny..... pozdrawiam
        • Gość: McDa Zauważyliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:29
          że na wszystkich zdjęciach ma jasną karnację? Próbuję sobie przypomnieć, ale
          nigdy chyba jej nie widziałam opalonej. Może to jest tą "tajemnicą" - unikanie
          słońca, które w końcu sprzyja starzeniu ????
          • Gość: nioma Re: Zauważyliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:39
            ja mam 32 lata ale ostatnio nie moge strawic widoku swojej twarzy w lustrze
            figure mam ok, energiczne ruchy takze, w srodku jestem mloda laska, ale na
            twarzy za duzo zonak wieku
            jakies cienie, zmarszczki, ohyda
            • Gość: arda Re: Zauważyliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:56
              Grazyna Torbicka to od lat moja ulubiona postac telewizji.Figura super ,
              skromnośc -godna pozazdroszczenia, takt i wdziek - nie do podwazenia.
              Ale muszę jako baba:)) dorzucic swoje: od lat podziwiam jej wygląd i
              mlodzieńczy urok ale....te ręce.....u góry....zupelnie nie pasujace do
              caloksztaltu - " zawalone " celulitem, one chyba jako jedyne zdradzają wiek.
              • Gość: nioma Re: Zauważyliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:58
                galaktyka.bizz.pl/data/media/19/torbicka.jpg
                • Gość: nioma Re: Zauważyliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:02
                  znalzlam jeszcze kilka:
                  www.computerworld.pl/lider/gfx/1999a3.jpg
                  www.panda321.friko.pl/grazyna_torbicka02.jpg
                  img.interia.pl/rozrywka/nimg/roz424990.jpg
                  tutaj jest zblizenie twarzy:
                  www.entertainment.pl/_files/multimedia/konf-G.Torbicka/torbicka3.jpg
                  grazyna_torbicka.webpark.pl/grazyna_viva02.jpg
                  • Gość: megan Re: Zauważyliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:14
                    nie tylko ręce,ale i owal twarzy zdradza wiek .Tzw.chomiczki( opadajace
                    policzki) jak u babuni.To taki typ urody, skora z czasem zaczyna zwisać z
                    policzków w dół.
                    • mikka8 Re: Zauważyliście 28.04.06, 10:33
                      Nie przesadzajcie , dziewczyny. Nie jedna dwudziestka chcialaby miec ten rzekomy celulit i chomiczki jak pani Grazyna. Wedlug mnie jest po prostu super , nic dodac nic ujac. I niewazne jak to osiagnela , geny , kasa czy zdrowy tryb zycia. Jest piekna i juz ;)

pozdr.
                    • Gość: 30-tka Re: Zauważyliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:10
                      > To taki typ urody, skora z czasem zaczyna zwisać z
                      > policzków w dół.

Każdej z nas z czasem skóra zacznie zwisać. Wcale bym się nie pogniewała, gdyby
                      mi w wieku 50 lat zwisała tylko tak...
            • Gość: McDa Nioma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:07
              Nioma, też jestem 30-latką i staram się wyglądać młodo. Jak na razie udaje mi
              się to z dobrym skutkiem. Trochę dzięki genom, trochę dzięki moim działaniom.
              Wierzę, że za nasz wygląd odpowiedzialne jest bardziej to, co się je i pije niż
              to, co się wklepuje w twarz. Jeśli czujesz, że następuje zmiana w wyglądzie, to
              może czas na przegląd diety? Na przykład witaminy A, E, C opóźniają proces
              starzenia; na cerę, figurę i ogólnie wygląd dobrze działa zielona oraz czerwona
              herbata, skrzyp jest świetny na włosy i paznokcie i tak dalej. Polecam
              wszystkim zadbanie o siebie "od środka", myślę, że efekty tego mogą być bardzo
              dobre.
              • starawyjadaczka Re: Nioma 28.04.06, 11:33
                ogladam te zjecia i jakosc nie zauwazylam ani cellulitu na rekach Pani
                Torbickiej, ani zmarszczonej szyi.
    • marghot Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 28.04.06, 11:38
      Pani Grażyna ma wg mnie taki specyficzny typ urody, który ładnie się starzeje.
      Może nie tyle starzeje ile dojrzewa, uszlachetnia się z czasem.
      Podobnie w przypadku Beaty Tyszkiewicz - tez dobrze się trzyma.
      Zauważcie, że obie mają podobne oczy, takie slowiańskie, smiejące się,
      iskrzące...
      Moja Babcia, tez typowo słowiańska twarz, litwinka, w wieku lat 70, wyglądąła
      na 55 - pozazdrościć, a życia lekkiego nei miała.
      Więc to może geny, typ urody, usposobienia?
      • Gość: nioma Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:50
        kurcze, powinni takie geny w aptece sprzedawac :))
        • l81 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 28.04.06, 12:17
          Dobra uwaga.
      • anga1976 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 28.04.06, 20:55
        Ja jestem Litwinka z pochodzenia i musze tu sprostować, że Litwini to nie
        Słowianie, choć nacja z wyglądu podobna, ale duzo wyżsi niż Słowianie i
        faktycznie jakoś tak dobrze się trzymają. Może w ogole północne narody , jako
        że wychowane w chłodzie, maja lepsza cerę?
      • serek.topiony Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 08.05.06, 14:14
        marghot napisała:

>> typowo słowiańska twarz, litwinka,

Buhaha, toś trafiła. Kulą w płot.
    • iluminacja256 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 28.04.06, 12:03
      W Torbickiej najbardziej podoba mi się ...fryzura:) Już kilka razy chciałam
      sobie taką zrobić, w przymiarce wygląda to u mnie idealnie, ale co z tego, jak
      ja nie znam fryzjera, który by mnie tak obciął , a z ulicy boję sie iść , bo
      nie raz nie dwa widziałam jak to sie kończy...Jak ktoś zna fryzjera w Łodzi,
      ktory umie obciać posd zdjecia, a nei - pod własną fantazję na temat zdjecia,
      to byłabym wdzięczna za namiary:)
      • l81 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 28.04.06, 12:25
        Dla mnie Torbicka zawsze była świetną prezenterką i osobą. Nie myslałam, że aż
        ma tyle lat. Bardzo ładny typ urody, zawsze wygląda olśniewająco. Ale z drugiej
        strony nie wierzę, że tylko zawdzięcza to genom / jej matka też się trzyma/.
        Nie jest to chyba możliwe przy jej pracy - chyba nie pracuje mało. Fakt nie
        miała nigdy dzieci to też na plus dla jej wyglądu. Ciekawa jestem czy robiła
        jakiekolwiek botoxy, liftingi itp.Pozrawiam.
        • Gość: boggi Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:48
          no, sorrry, ale jej matka napewno nie jest przykladem mlodo wygladajacej
          kobiety.Juz w Prl-u ( wiem to od cioci) , glosno bylo o jej operacjach
          zresztą , widać ,że boi sie poruszyc glowa, zeby cos jej nie odpadlo, jak
          Majkelkowi:) Torbicka , owszem , milo popatrzec na fajnie zakonserwowną
          starszą panią.
          • mikka8 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 28.04.06, 13:53
            Gość portalu: boggi napisał(a):

> no, sorrry, ale jej matka napewno nie jest przykladem mlodo wygladajacej
            > kobiety.Juz w Prl-u ( wiem to od cioci) , glosno bylo o jej operacjach
            > zresztą , widać ,że boi sie poruszyc glowa, zeby cos jej nie odpadlo, jak
            > Majkelkowi:) Torbicka , owszem , milo popatrzec na fajnie zakonserwowną
            > starszą panią.

46-letnia kobieta , to juz starsza pani ? A jak nazwac 55-cio latki ? Staruszki ? puknij sie w czolko ;)
            • Gość: bogi Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:39
              to ty sie lekko puknij najpierw przeczytaj co ludzie pisza a pisalam o matce
              Torbickiej:)))
          • aga5552 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 28.04.06, 15:49
            uroda Torbickiej mi odpowiada, dobrze się prezentuje
            Ale jak wygląda naprawdę to wie tylko ona i grono jej najbliższych.
            Przecież w TV nie pokazaują jej bez kilugodzinnego makijażu, fryzjera i całej
            ekipy? Tak też jest z resztą publicznych osób, czasami pokazują się
            takie "naturalne zdjęcia" i te osoby tam wyglądają inaczej
    • Gość: gosc Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.04.06, 15:26
      Juz wczesniej ktos zauwazyl, ze Torbicka ma swietna fryzure. Wiecej wlosow niz
      calej reszty (calkiem niezlej) i to wlasnie te wlosy, twarzowo ulozone, sa jej
      ozdoba i robia z niej lalke. Buzia jest ladniutka, ale przecietnie ladniutka.
      Ma sliczny, mily usmiech. Wlosy, usmiech, umiarkowanie w ubiorze i makijazu -
      dobre maniery - i chwatit, jest klasa. Nawet tipsow nie trzeba ani piercingu
      cipce (to do przemyslenia dla pewnej kategorii forumianek ;))
    • Gość: Gosia włosy IP: 62.29.137.* 28.04.06, 15:39
      Strzyże ją fryzjerka z salonu obok hotelu Polonia (nie pamiętam nazwy). Mówiła,
      że tak naprawdę Torbicka ma 3 włosy na krzyż i ciężko się ją strzyże, bo nie
      dopuszcza nawet do myśli skrócenia włosów z długości.
      • nioma Re: włosy 28.04.06, 15:42
        o Torbickiej wszystko mozna powiedziec ale nie starsza pani
      • Gość: no name Re: włosy IP: *.4web.pl 28.04.06, 15:43
        Bo fakt , z e ma cienkie i delikatne włosy, ale obcięte są po prostu doskonale i
        dlatego wyglądają ładnei. Jawsze jak widzę te cuda niewidy koszmary Hupałło ,
        wystrzepione grzywki, pazurki, srurki to przychodzi mi na myśl, jak pieknie
        strzyże ktoś Torbikcą:)
      • Gość: gosc Re: włosy IP: *.dsl.club-internet.fr 28.04.06, 15:58
        hahaha
        teraz fryzjerka ma przewalone :))) co za wulgarna plotkara z tej fryzjerki. oby
        stracila dobra klientke (bo drugi dobry fryzjer w Warszawie sie znajdzie)
        • Gość: Lenka Re: włosy IP: *.chello.pl 28.04.06, 16:24
          Ja zawsze ją podziwiałam.I jako prezenterka jest bardzo profesjonalna,taktowna,
          z klasą, i jako kobieta świeci przykładem.
          Nie wydaje mi się,żeby się poprawiała.A jeśli tak to naprawdę minimalnie bo
          jakoś tego u niej nie widać tak jak u innych gwiazdek.
          Wydaje mi się że jej uroda to przede wszystkim dobre geny,zdrowy tryb życia.
          No i bardzo dobrze dobrana fryzura, która ją
          odmładza.Prosta,klasyczna,ponadczasowa,a nie jakieś dziwactwa w
          stylu "stylistów od fryzur".Do tego klasycznie ubrana(nie to co Młynarska czy
          Fajkowska) no i mamy efekt taki jaki widzimy.Napewno z bliska zmarszczki ma,ale
          kto w tym wieku ich nie ma.
          Liczy się ogólny efekt.A ten jak widać wzbudza podziw i zazdrość wielu kobiet.
    • seerena Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 28.04.06, 16:33
      Też bym chciała wiedzieć ! Ostatnio widziałam ją na żywo w kinie Muranów i daję
      słowo wygląda jeszcze lepiej niz w tv!
      • Gość: agnes Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: 212.182.126.* 28.04.06, 17:08
        Fryzurka jej- po prostu piekna- mam pytanie do osobob orientujacych sie- jaki
        ona nosi kolor wlosow- baaaardzo mi sie podoba nie tylko sciecie ale glownie ten
        kolor!Czy to jakies rozjasnienie, czy bardzo delikatny balejaz?....
      • Gość: babcia (52 lata) Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.neskom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:48
        Jest tak jak wiekszość z was mówi: zdrowy styl życia, ruch, zdrowe odżywianie,
        dobre kosmetyki, unikanie słonca, optymizm i uśmiech - to naprawdę działa.
        G.Torbicka nie miała nigdy operacji plastycznej, bo bardzo łatwo poznać
        zoperowaną mumię. Ona jest po prostu zapracowana i szczęśliwa. Lubię ją także
        za profesjonalizm i serdeczność - w realu wygląda jeszcze lepiej.
        • magga4 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 30.04.06, 21:46
          dobrze zrobionej operacji plastycznej nie poznasz, wiec nie pisz bzdur, gdy sie
          nie znasz...
          • Gość: gosc Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.dsl.club-internet.fr 30.04.06, 22:56
            ale nogi to ta Torbicka ma chyba troche w iksa... ewentualnie plaskostopie,
            prawda ?
      • Gość: karo Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.chello.pl 10.05.06, 01:11
        Ja też ja widziałam na żywo - w restauracji z Zieniem. Potwierdzam - wyglada
        jeszcze lepiej niz w tv. Byłam w szoku.
    • bajlandia1 a oświetlenie w studio?????? 28.04.06, 18:14
      Nie zapominajmy, że w TV jest też specjalne oświetlenie i jego zadaniem jest
      także ukrywanie wszelkich zmarszczek. A w przypadku sesji fotograficznej - żadne
      zdjęcie nie będzie opublikowane bez photoshopa itp.
      BTW - bardzo lubię p. Torbicką i podoba mi się jej uroda.
      • wieslawa-siemiankowska Re: a oświetlenie w studio?????? 28.04.06, 19:34
        Ośiwtlenie, oświetleniem- ale co mogą filtry na kamerze:) A Torbicka fakt,
        wygląda ślicznie, ma bardzo młody, dziewczęcy typ urody i jakąś taką miłą "
        jasność" w twarzy ( chociaż podejrzewam ,że skalpele i botoxy były w użyciu) O
        dziwo, jako jedna z nielicznych pań występujących w naszej zacnej TV w
        rzeczywistości wygląda lepiej niż na ekranie. No a ponadto to niezwykle miła i
        sympatyczna osoba z ogromną kulturą osobistą.
        A jada rzeczywiście bardzo niewiele:)
    • paul_ina Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 28.04.06, 22:27
      Czyli podsumowując, nawet nie posiadając mitycznych genów, a unikając słońca, przejadania się, dbając o siebie i będąc szczęśliwą - można w wieku 46 lat wyglądać 10 lat młodziej.
      I tego się trzymam :)))
      • Gość: lukka Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:48
        sluchajcie, wy sie tu zachwycacie Torbicka , ktora od lat walczy z figura i
        metryką , owszem efekt jest niezaprzeczalny i super ale obejrzyjcie sobie
        powtorke" Chce byc piekna ".Tam to dopiero zaprezentowali mistrzostwo swiata
        w " przerabianiu " szarych , nieco zaniedbanych kobiet! Mam na mysli tę 52-
        letnią kobietę. Dobrze , że siedzialam , bo z wrazenia chyba klaplabym na
        tylek!Metamorfoza byla niesamowita.I to tylko przez 6 tygodni.A co tu wiele sie
        zachwycac gdy przez cale życie ma sie dostep do najlepszych fachowcow , kasę, i
        czas tylko dla siebie?
        Druga z pań( te z programu) , jakas prostytutka to byla( nazywala siebie
        tancerką)niestety wygladala jeszcze gorzej niz przed a przynajmniej tak
        samo ,nawet zeby jej nie pomogly.
        • Gość: zeta Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:57
          fryzurka Torbickiej jest poprostu piekna!
          Ale jej konserwatyzm w tym temacie świadczy o tym ,że boi się zmian i do setki
          będzie sie trzymała jednego uczesania , nawet wtedy gdy będzie w takiej
          fryzurze wyglądać groteskowo.To co dziś jest piękne za 10 lat - niekoniecznie.
          Natura ma to do siebie , że upomina się o swoje i te młodo trzymające się osoby
          z dnia na dzień zaczynają sie gwałtownie starzeć .
          • Gość: semja Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.bluecom.no 29.04.06, 13:42
            > Natura ma to do siebie , że upomina się o swoje i te młodo trzymające się
            osoby z dnia na dzień zaczynają sie gwałtownie starzeć .>

Zdarza sie owszem, ale nie zgadzam sie z tym, ze to regula. Sa osoby, ktore
            zawsze wygladaja mlodziej, az do swojej smierci (mowie o osobach nawet kolo
            80.) - proces starzenia nastepowal u nich wolniej. I nic go "nagle" nie
            przyspieszylo. (jesli mieli szczescie nie zapasc nagle na jakas powazna
            chorobe).

Moja mama zawsze wygladala duzo mlodziej niz rowiesniczki i dzisiaj w wieku po
            60. nadal zadziwia mlodym (jak na swoj wiek) wygladem. Spotyka swoje
            rowiesniczki ze studiow po wielu latach i wszystkie komentuja: "jak ty to
            robisz, ze wygladasz mlodziej niz kobiety w naszym wieku".
            Ona na pewno nie robila zadnych liftingow, a o botoksie nikt nie slyszal, gdy
            miala 40 lat. Mimo to jej twarz jest mlodsza niz niejednej 48-50 - letniej
            kobiety. Wszyscy jej to mowia, wiec nie jest to moja nieobiektywna opinia.
            Ale przyznac nalezy, ze nigdy nie choruje oprocz grypy raz na 5 lat, nie
            spotkaly ja nieszczescia w zyciu, takze nic nie moglo sprawic "by nagle
            postarzala sie w oczach". Ludzie, ktorzy nie widzieli jej 20 lat mowia
            jej: "jak to mozliwe, ze ty sie nic nie zmieniasz". Szczerze, nawet mlodzi
            faceci jej to gadaja albo mowia mi to o niej za jej plecami. Ciekawe jak bedzie
            wygladac w wieku 80 lat ;)

Moja
            • Gość: gosc Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.dsl.club-internet.fr 29.04.06, 21:59
              oczywiscie ! i wiesz, troche juz zyje na tym swiecie i sporo widzialam i wierz
              mi, ze krakanie na temat szybko przmijajacej urody i prognozowanie raptownego
              zestarzenia sie slicznotki - to dyrdymaly, ktore znajduja ewentualne
              potwierdzenie w przypadku intensywnie nasilajacej sie nadwagi czy tuszy, ale
              tutaj zmieniamy kontekst sprawy.
              Moja mama jest niezle po 60-tce i nie ma ani jednej zmarszczki (szczegolnie sie
              nie pacykuje, jest raczej minimalistka), ma mlody glos, energie i co nieco we
              lbie (ponoc lepiej dziala niz liposomy).

• tetee Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 30.04.06, 04:54
            Przeczytalam w "Latach z Laura Diaz" Fuentesa, że dopoki kobieta nosi jedna
            fryzure to nikt nie zauwaza zmian. Natomiast, gdy postanowi nagle zmienic,
            wszysccy odrazu zauwazaja nie tyle zmiane fryzury, co kazda zmarszczke i
            faldke. Moze wiec p. Grazyna ma racje, ze trzyma sie od lat tej samej fryzury!
            • mikka8 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 30.04.06, 08:23
              Na pewno duzo zalezy od tego jakie ma sie rysy twarzy.Osoby o miekkich rysach twarzy starzeja sie "ladniej".P. Grazyna ma wlasnie taki typ urody.Delikatne rysy , mlodziencza figure , co ogolnie sprawia , ze wyglada swietnie. Odpowiednie dbanie o siebie tez jest b.wazne. Sport ,bycie beznalogowcem i dobra dieta , do tego " garstka tego czegos" i wszystko ;)
    • mag-ia Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 30.04.06, 13:49
      Myślę, że to geny wspomagane kosztowną pielęgnacją. Jej matka, Krystyna Loska
      też ma już swoje lata, a trzyma się całkiem całkiem. Chociaż niestety obie robią
      taką tapetę, że niby wyglądają świeżo i ładnie, ale ja mam wrażenie, że jak
      uśmiechną się nieco bardziej szczerze, to wszystko popęka i odpadnie.
    • Gość: mela Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.icpnet.pl 30.04.06, 14:04
      A Ewa Minge?
      Też "im starsza, tym młodsza" chciałaby być.

Ponaciągana, że hej.
      • Gość: Ewa Minge Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.bluecom.no 30.04.06, 15:26
        Nawet nie porownujcie Ewy Minge do Torbickiej! Ewa Minge jest chyba duzo
        mlodsza, a wyglada jak naciagnieta maska po operacjach i liftingach. Tego o
        Torbickiej powiedziec nie mozna. Znam rowiesniczki Ewy Minge, ktore bez
        operacji wygladaja duuuuuzo mlodziej niz ona! Chyba sie oszpecila :/
      • Gość: selena Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 30.04.06, 15:49
        oczywiscie ze geny sa podstawa!moja mama konczy 51 lat w tym roku a wyglada ze
        daj boze kazdemu w tym wieku.kazdy daje jej max 40 lat.unikala opalania sie,nie
        stosowala pudrow ani podkladow[miala szczescie do dobrej cery,nic nie trzeba
        bylo tuszowac:)],kremy zupelnie zwykle,zadne tam cudenka,botoxy ect.naprawde
        trzyma sie swietnie.
        ja tez wygladam mlodziej niz mam[23 a kazdy daje 18 hehe],no oczywiscie ze
        oprocz genow odpowiednia dieta,aktywnosc fizyczna,nie palenie
        papierosow,solarium raczej tez nie,no i od czasu do czasu jakis dobry zabieg w
        gabinecie u kosmetyczki.
    • Gość: Agata M. Torbicka jest obrzydliwie bogata!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 00:55
      j.w.
      • Gość: em Re: IP: *.kp.pl 01.05.06, 06:54
        przesadzacie
        • Gość: semja Re: IP: *.bluecom.no 01.05.06, 09:42
          Kulczykowa czy Donald Trump tez sa "obrzydliwie bogaci", ale jakos im to nie
          odmlodzilo wygladu...Mozna wskazac setki boagtych ludzi ze swiata, ktorzy
          naturalnej mlodosci (mimo ze super zabiegi sobie robia) za pieniadze kupic nie
          moga...
          • gloriaa1 Typ urody, geny oraz ... usposobienie 01.05.06, 12:06
            Naprawdę! moja mama ma 50 lat (jasna blondynka - jasna cienka, delikatna skóra,
            na której widać każdą zmarszczkę, naczynka i przebarwienia) a wygląda na 60 :(.
            Oprócz typu urody, główną rolę odegrało wg mnie to że zamartwia się i wkurza
            każdą błachostką (to natychmiast odbija się na jej mimice), ma nerwicę itp. -
            maskra. Na jej twarzy po prostu "widać cierpienie". Najgłupsze jest to, że w
            zasadzie nie dotknęły jej żadne duże nieszczęścia ani nic. Jej siostra -
            starsza - taki sam typ urody, ale całkiem inny charakter - wygląda młodziej.
            Z kolei mama mojego chłopaka, chociaż równolatka mojej, wygląda 20 lat młodziej
            niż moja. To typ takiej południowej brunetki (chociaż nie ma zbyt ciemnej
            karnacji), mimo że po tzw. przejściach w życiu - wesoła, uśmiechnięta,
            towarzyska, z pozytywanym podejściem do ludzi i świata. I to po niej widać!
            • Gość: nioma Re: Typ urody, geny oraz ... usposobienie IP: *.chello.pl 01.05.06, 15:20
              czytajac rozne wasze opinie dochodze do wnioslu, ze najpierw geny, potem
              odpowiednie usposobienie a dopiero na koncu kosmetyki i ewentualnie chirurg

uswiadomilam tez sobie, ze moja babcia miala siostre, ktora cale zycie myla
              twarz mydlem palmolive i zimna woda, mimo zaawansowanego wieku ilosc zmarszczek
              na jej twarzy byla znikoma
              moze do tego tez przyczyniaja sie warunki srodowiskowe? zanieczyszczenie
              powietrza, mnostwo chemii jaka pochlaniamy wraz z jedzeniem?
              zauwazcie ze np nasz babcie i mamy wlasciwie nie znaly problemu celulitu, a
              teraz nawet nastolatki maja z tym problem- musi miec to zatem zwiazek z tym co
              jemy
            • Gość: semja Re: Typ urody, geny oraz ... usposobienie IP: *.bluecom.no 01.05.06, 16:23
              Taaak, widze to po jednej takiej mojej cioci, zgorzknialej kobiecie. Ma tez 50
              lat. Zawsze wygladala mlodziej, ale niestety jest b. nerwowa, latwo sie obraza
              i ciagle jest zachmurzona - zawsze byla niezadowolona z zycia. Dlatego zostawil
              ja maz, wiec w sumie miala powody, by sie nad soba uzalac i pograzac w swoim
              zgorzknieniu. Dzisiaj widac to dokladnie na jej twarzy...

Najbardziej postarza (przedwczesnie)... stres, zle nastawienie do
              otoczenia. "Złość piękności szkodzi".
              • Gość: nioma Re: Typ urody, geny oraz ... usposobienie IP: *.chello.pl 01.05.06, 23:09
                ale smiac sie podobno tez za wiele nie mozna bo robia sie zmarszczki mimiczne :)
                • Gość: semja Re: Typ urody, geny oraz ... usposobienie IP: *.bluecom.no 02.05.06, 08:10
                  Sa takie cery, na ktorych dluuugo nie tworza sie zmarszczki mimiczne ani
                  glebokie bruzdy, bo skora jakias grubsza, bardziej jedrna mimo powazniejszego
                  wieku - chyba produkuje wiecej kolagenu. A wiec smiech pieknosci nie szkodzi w
                  takim przypadku, wrecz przeciwnie :)
    • mikka8 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 02.05.06, 09:23
      Eh,najlepszym sposobem na piekny i mlody wyglad to zakochac sie ;) Nie ma nic
      piekniejszego od zakochanej kobiety.Wtedy i 50-tka wyglada na 18-tke...

pozdr.
    • Gość: Marianna jest cholernie bogata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 11:19
      Ma tyle forsy że nie wie co z nią robić. Podczas gdy naród zdycha z głodu i
      wpieprza jakies świństwa z Tesco wywołujące raka ta sobie jeździ po Karaibach i
      Mauritiusach i nie wie gdzie forsę wydać. To obrzydliwe.
      • Gość: nioma Re: jest cholernie bogata IP: *.chello.pl 02.05.06, 11:40
        chyba nie wiesz co piszesz
        przeciez ona uczciwie zarabia pieniadze, prawda? wiec ma prawo wydawac na co
        chce
        czy to, ze na swiecie sa biedni ludzie ma oznaczac, ze mamy zabrac majatki
        bogatym?
        tak to juz jest, ze jedni maja a inni nie.
        ciekawa jestem ile ty przeznaczas na pomoc dla ubogich.
        w ten sposob to ciebie tez mozna obrazic - jesz zarcie w tesco a w sudanie
        ludzie umieraja z glodu.
        głupia jestes i tyle
        • Gość: greta Re: jest cholernie bogata IP: *.chello.pl 02.05.06, 17:02
          Bez wzgledu na wszystko trzeba oddac sprawiedliwosc: pani Torbicka wyglada
          rewelacyjnie
      • wieslawa-siemiankowska Re: jest cholernie bogata 02.05.06, 19:50
        Gość portalu: Marianna napisał(a):

> Ma tyle forsy że nie wie co z nią robić. Podczas gdy naród zdycha z głodu i
        > wpieprza jakies świństwa z Tesco wywołujące raka ta sobie jeździ po Karaibach
        i
        >
        > Mauritiusach i nie wie gdzie forsę wydać. To obrzydliwe.

Chyba jesteś chora kobieto i nie wiesz co piszesz. Torbicka zarabia uczciwie,
        jej mąż również i co robią z kasą to ich sprawa.
        • Gość: nioma Re: jest cholernie bogata IP: *.chello.pl 02.05.06, 22:58
          swiete slowa pani Wiesławo
          • Gość: ag nes Re: jest cholernie bogata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:10
            Hej hej!Nikt mi jeszcze nie odpowiedzial- jaki ona ma kolor wlosow- baaaardzo
            mi sie podoba...:)
    • 36mayfair Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 02.05.06, 23:27
      Moja odpowiedz co do botoksu jest wyzej (jesli ktos chce przeczytac). Mysle, ze
      Torbicka ma go na czole, bo jest dziwnie gladkie.
    • l81 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 04.05.06, 12:00
      A może macie jej jakieś fotki, oprócz tych co były przytaczane. Pa.
      • Gość: monias1 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: 217.97.133.* 09.05.06, 09:32
        czytam ten watek i czytam. Moim zdaniem fakt jest niezaprzeczalny - Torbicka
        wyglada swiezo i mlodo. O wiele mlodziej niz na to wskazuje metryka. Ale glowe
        sobie dam uciac ze nie jest to tylko efekt genow. Po pierwsze - jak sie zarabia
        kase i wydaje tylko na siebie to stac ja na pielegnacje z najwyzszej polki +
        na czeste i regularne chodzenie do najlepszych gabinetow kosmetycznych. Np. za
        zabieg w Instytucie Diora trzeba zaplacic ok. 400 zl. Stac ja na to zeby
        chodzic raz w tygodniu. Na dzieci kasy nie wydaje. Tylko na siebie. Maz pewnie
        jeszcze lepiej zarabia. Stac ja na to. NIe wiem czy miala lifting czy nie. Ale
        jestem przekonana, ze z botoksow i tym podobnych juz korzystala. I tak naprawde
        to nic dziwnego. W koncu pracuje w telewizji. Chyba nie chcialybyscie ogladac w
        telewizji starego, pomarszczonego i grubego babska?
        • Gość: nioma Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:13
          to ja odpowiem bo ja zaczelam temat
          mi glownie chodzilo o to ze sa panie ktore: maja duzo pieniedzy, mozliwosci,
          ale efekt nie ejst tak spektakularny, np. pani Kulczyk, pani Niemczycka - nikt
          im nie da nawet 5 lat mniej, chociaz tez je stac na najlepsze zabiegi swiata i
          sa paniami zadbanymi, ale widac po nich wyrazne ze sa to panie zaawansowane w
          latach
          Natomiast Torbicka wyglada niezwykle swiezo, wrecz kwitnaco
          I tu jest wlasnie sekret - jak ona to robi, bo same botoksy i liftingi nie
          wystarcza
          • Gość: monias1 Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: 217.97.133.* 09.05.06, 15:27
            moze i bierze jakies hormony. Dobrane specjalnie dla niej.
            • Gość: misia Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.crowley.pl 09.05.06, 15:50
              Byłaby głupia, żeby nie skorzystać z usług chirurga plastycznego.A co w tym
              takiego nadzwyczajnego, że chce ładnie i młodo wyglądać? Tylko w Polsce operacje
              plastyczne wywołują niezdrową sensację!Jak przyjdzie na to czas też sobie zrobię
              lifting.
    • Gość: Aleksandra Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:37
      Na pytanie dlaczego właśnie Torbicka tak swietnie się trzyma a inne bogate
      kobiety nie, odpowiedź może dać jeden z wywiadów, jakie czytałam kilka lat temu
      zdaje się w "Twoim Stylu". Otóż po przeczytaniu go miałam wrażenie, że Torbicka
      całe życie podporządkowała urodzie i figurze. A więc: jadła tylko zdrowe
      jedzenie, piła kilka litrów wody dziennie, nie zarywała nocy, tzn. kładła się
      spać najpóźniej o 23,00 - bo wtedy jest najzdrowszy sen,oczywiście zero
      opalania, zero papierosów, minimalne dawki alkoholu, gimnastyka, jogurty itp.
      itd. Jeśli do tego dodasz świetne kosmetyki, na które ją stać to efekt jest
      właśnie taki. Nie wszystkie bogate kobiety już we wczesnej młodości zaczynały o
      siebie dbać, wiele z nich pali papierosy, wiele korzystało z życia a nie
      prowadziło takiego trybu, gdzie wszystko podporządkowane jest urodzie, więc
      ślady po balangach, zarwanych nocach widać.
      Ja pamietam, że w tym wywiadzie dziennikarka w takim krótkim wstepie mówiła
      nawet, że Torbicka, a była wtedy duuużo młodsza, zawsze trzyma uniesiona głowę,
      żeby jej sie zmarszczki na szyi nie robiły i kilka takich uwag, że w sumie po
      tym wywiadzie, to mi się wydawało, ze ona w każdej chwili swojego życia myśli
      tylko o tym, czy coś nie szkodzi jej urodzie. Nie każdy jednak potrafi
      prowadzić taki ascetyczny tryb zycia i może nie każdy chce. Coś z tego życia
      trzeba kurcze chyba mieć! A kobiety, które maja dzieci, to też nie myślą tylko
      o swojej urodzie ale wiele dzieciom poświęcają. Zawsze jest coś za coś!
      • radio_woz Re: czy Torbicka podpisała pakt z diabłem>??? 10.05.06, 04:10
        Na pewno bardzo dba o wyglad zewnetrzny, ale nie powiedzialabym ze tylko o to,
        bo przeciez to bardzo inteligentna, oczytana kobieta, znajaca pare jezykow. Nie
        mozna jej zarzucic tego, ze jest plytka i patrzy sie w lustro bez przerwy.
        Wyglad jest wazny, zwlaszcza osoby publicznej. Wyglada sie dobrze, to sie
        ludzie zastanawiaja jakim zabiegom czlowiek sie poddal. Pojawiaja sie zlosliwe
        uwagi, ze ma sie za duzo pieniedzy albo, ze efekt zabiegow jest sztuczny. Gdy
        kobieta starzeje sie naturalnie, to jest atakowana za to. Nie mozna zadowolic
        wszystkich. Trzeba zadowolic siebie.
        Takie kobiety wygladajace mlodziej, niz wiekszosc rowiesniczek sa dla mnie
        motywacja zeby dbac o siebie. Dermatologa i chirurgia plastyczna maja tyle do
        zaoferowania ze jesli ma sie pieniadze i odwage, to czemu nie skorzystac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka