Dodaj do ulubionych

Dłonie a samopalacz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 23:50
Mam pytanie, mianowicie, co zrobić aby dlonie przy zmywaniu z nich samopalacza, nie odznaczaly sie potem bladoscia??
Obserwuj wątek
    • nessie-jp Re: Dłonie a samopalacz 30.04.06, 01:01
      Ja nigdy nie smaruję dłoni ani przedramion. Ta część ciała i tak jest zawsze
      najmocniej opalona, więc resztę dostosowuję do poziomu opalenizny dłoni :)
      • Gość: paulina Re: Dłonie a samopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:06
        Niestety ostatnio mam slabe krazenie krwi, przez co moja skora, ktora dotychczas byla dosc ciemna zrobila sie blada, a szczegolnie dlonie:(((
        Oczywiscie bylam u lekarza, lykam odpowiednie preparaty zalecone przez niego, jednak idzie wiosna, odslaniamy ciala, nie chce swiecic bladosci,a ktora na pewno jest urokliwa, jednak jestem przyzwyczajona do tego, ze mialam ciemna karnacje. Na solarium nie pojde, gdyz nie aprobuje tego. Zdecydowalam sie na samopalacze, lub balsamy brazyjace (ktore niestety smierdza), ale problem pozostal z dlonmi:/
    • peeska Re: Dłonie a samopalacz 04.05.06, 14:09
      ja mam sprawdzoną metodę, która jeszcze mnie nie zawiodła - po umyciu rąk biorę
      TROSZKĘ samoopalacza na wacik i dokładnie rozprowadzam po rączkach i
      nadgarstkach. A potem na wszelki wypadek smaruję jeszcze dłonie kremem i
      rozcieram czasem aż do łokci, tak żeby nie było żadnych "skoków" ;-)
      • karmelek4 Robie dokładnie to co peeska... 04.05.06, 18:23
        Rozsmarowuje odrobine samoopalacza na nadgarstku za pomoca wacika. Potem już
        nie uzywam kremu i póki co...udaje się.
        Pozdrawiam.
    • justa_79 Re: Dłonie a samopalacz 04.05.06, 19:31
      dłonie smaruję samoopalaczem na samym końcu, po ich umyciu - nakładam trochę
      samoopalacza na wierzch dłoni i pocieram je o siebie wierzchami ;)
      • wino_porzeczkowe Re: Dłonie a samopalacz 04.05.06, 19:47
        To podobnie jak ja :) Po nałożeniu samoopalacza myję rece. Potem niewielką ilość
        samoopalacza aplikuję na zewnętrzną część dłoni i chusteczką higieniczną
        przecieram skórę między palcami i po bokach. Dziś oglądałam swoje dłonie w
        pełnym świetle na mieście (2 dni temu nakładałam samoopalacz) i jest prawie
        idealnie :)
    • Gość: nika Re: Dłonie a samopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:16
      Po nałożeniu samoopalacza myję ręce, potem nakładam na same dłonie, a na to
      jakiś krem. Oczywiście dokładnie rozsmarowuję między palcami. A jak czasem
      zrobię to niedbale, to potem maczam patyczek do uszu w zmywaczu do paznokci i
      przecieram końcówki paznokci - to już sprawdzona metoda :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka