Dodaj do ulubionych

Podkład Double Wear Estee Lauder

30.12.02, 20:50
Czy któraś z Was go używała, jak wrażenia? Jak kryje, jak matuje, czy nie
daje efektu maski?Będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: vts Re: Podkład Double Wear Estee Lauder IP: *.chello.pl 30.12.02, 22:13
      Używam i jak dla mnie jest rewelacyjny, a przetestowałam całą masę innych.
      Kryje bardzo dobrze,według mnie chyba nawet lepiej niż Revlon. Matuje też
      bardzo dobrze, ale jest jeden problem, mianowicie, aby nie było efektu maski
      musisz bardzo dobrze dobrać kolor. Ja mam 01 i jest on lekko różowawy,ale na
      zimę może być.Odrobinę wysusza(dlatego na noc smaruje się kremem półtłustym-
      nawilżającym Cutibaza, bardzo fajny i niedrogi kremik). Pozdrawiam aga
      • martaa2 Re: Podkład Double Wear Estee Lauder 31.12.02, 11:45
        Dzięki, Aga ja też przymierzam się do tego kolorku 01-Fresco, powiedz mi
        jeszcze,czy ten odcień jest najjaśniejszy ? Pani w sklepie zapewniała mnie,że
        tak, zresztą jak patrzyłam po innych testerach -to też mi się tak wydawało.Ale
        na stronie EL zobaczyłam jeszcze inne jaśniejsze kolorki i trochę zgłupiałam.
        Jak ten kolorek wygląda na buzi? Nie ciemnieje w ciągu dnia? A jak stapia się
        ze skórą?
        Pozdrawiam z Nowym Rokiem
        • Gość: vts Re: Podkład Double Wear Estee Lauder IP: *.chello.pl 31.12.02, 12:27
          martaa2 napisała:

> Dzięki, Aga ja też przymierzam się do tego kolorku 01-Fresco, powiedz mi
          > jeszcze,czy ten odcień jest najjaśniejszy ? Pani w sklepie zapewniała mnie,że
          > tak, zresztą jak patrzyłam po innych testerach -to też mi się tak
          wydawało.Ale
          > na stronie EL zobaczyłam jeszcze inne jaśniejsze kolorki i trochę zgłupiałam.
          > Jak ten kolorek wygląda na buzi? Nie ciemnieje w ciągu dnia? A jak stapia się
          > ze skórą?
          > Pozdrawiam z Nowym Rokiem

Z tego co wiem to ten kolor jest najjaśniejszy(przynajmniej u nas)z rok temu
          był jeszcze jaśniejszy 01 Boni i on był naprawdę super(może gdzieś jeszcze
          jest). Właśnie na stronie E.L USA są te kolorki, które były i już ich nie ma.
          Na buzi nie ciemnieje i ładnie się stapia. Mój kolor trochę się zmienia za
          sprawą pudru(muszę kupić nowy, ale wciąż nie wiem jaki).Ale podobno masz próbkę
          więc ocenisz sama:))i mam nadzieję,że będziesz zadowolona. Pozdrawiam cieplutko.
          Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:) aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka