martaa2 30.12.02, 20:50 Czy któraś z Was go używała, jak wrażenia? Jak kryje, jak matuje, czy nie daje efektu maski?Będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vts Re: Podkład Double Wear Estee Lauder IP: *.chello.pl 30.12.02, 22:13 Używam i jak dla mnie jest rewelacyjny, a przetestowałam całą masę innych. Kryje bardzo dobrze,według mnie chyba nawet lepiej niż Revlon. Matuje też bardzo dobrze, ale jest jeden problem, mianowicie, aby nie było efektu maski musisz bardzo dobrze dobrać kolor. Ja mam 01 i jest on lekko różowawy,ale na zimę może być.Odrobinę wysusza(dlatego na noc smaruje się kremem półtłustym- nawilżającym Cutibaza, bardzo fajny i niedrogi kremik). Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
martaa2 Re: Podkład Double Wear Estee Lauder 31.12.02, 11:45 Dzięki, Aga ja też przymierzam się do tego kolorku 01-Fresco, powiedz mi jeszcze,czy ten odcień jest najjaśniejszy ? Pani w sklepie zapewniała mnie,że tak, zresztą jak patrzyłam po innych testerach -to też mi się tak wydawało.Ale na stronie EL zobaczyłam jeszcze inne jaśniejsze kolorki i trochę zgłupiałam. Jak ten kolorek wygląda na buzi? Nie ciemnieje w ciągu dnia? A jak stapia się ze skórą? Pozdrawiam z Nowym Rokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: Podkład Double Wear Estee Lauder IP: *.chello.pl 31.12.02, 12:27 martaa2 napisała: > Dzięki, Aga ja też przymierzam się do tego kolorku 01-Fresco, powiedz mi > jeszcze,czy ten odcień jest najjaśniejszy ? Pani w sklepie zapewniała mnie,że > tak, zresztą jak patrzyłam po innych testerach -to też mi się tak wydawało.Ale > na stronie EL zobaczyłam jeszcze inne jaśniejsze kolorki i trochę zgłupiałam. > Jak ten kolorek wygląda na buzi? Nie ciemnieje w ciągu dnia? A jak stapia się > ze skórą? > Pozdrawiam z Nowym Rokiem Z tego co wiem to ten kolor jest najjaśniejszy(przynajmniej u nas)z rok temu był jeszcze jaśniejszy 01 Boni i on był naprawdę super(może gdzieś jeszcze jest). Właśnie na stronie E.L USA są te kolorki, które były i już ich nie ma. Na buzi nie ciemnieje i ładnie się stapia. Mój kolor trochę się zmienia za sprawą pudru(muszę kupić nowy, ale wciąż nie wiem jaki).Ale podobno masz próbkę więc ocenisz sama:))i mam nadzieję,że będziesz zadowolona. Pozdrawiam cieplutko. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:) aga Odpowiedz Link Zgłoś