Gość: niki IP: *.c241.petrotel.pl 01.05.06, 23:50 Chciałabym pojechać do SPA i trochę o siebie zadbać, odprężyć się. Mam problem z cellulitem. Możecie polecić jakiś ośrodek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfia4 Re: SPA 01.05.06, 23:53 Ośrodek nie, ale nowy shape tak. Jest tam duży arykuł o kilku ośrodkach spa, opisy i zdjęcia + cennik. Może tam coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: SPA 02.05.06, 00:06 Polecam SPA w Nałęczowie. Koleżanki, które tam były są bardzo zadowolone. A ja się wybieram w tym tygodniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: SPA IP: *.skranetcan.pl 02.05.06, 08:39 Ośrodek Bielendy w Ustroniu-Poniwcu. Fantastycznie i nie zedrą z Ciebie skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: SPA IP: *.centertel.pl 05.05.06, 20:53 ja tez planuje tego rodzaju wypoczynek. Czy możecie powiedzieć coś więcej o ośrodku Bielendy w Ustroniu? Czy to jest nowy hotel? Czy obsługa spa jest naprawdę profesjonalna - byłam w erisie w Krynicy i nie wiem, moze tak trafiłam akurat ale pani robiąca mi masaż kompletnie nie umiała tego robić. A życzą tam sobie sporo za usługi. Drugie pytanie - czy któraś z Was była w Malinowym Zdroju - to jest gdzies w okolicy Tarnowa chyba. Jakieś opinie na ten temat? Bo nazwa urocza... :-) Odpowiedz Link Zgłoś