kelle1986 06.05.06, 15:29 slyszalyscie o tym? moze ktoras to ma? podobno w duzym stopniu ogranicza pocenie to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajaaa Re: Antidral? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:47 Tak, ogranicza. Wrzuc w wyszukiwarke, byla masa topikow na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Antidral? IP: *.chello.pl 06.05.06, 23:50 podstawowoe info: - bardzo pomaga, mi uratowal zycie :)) nareszcie nie mam plam na ubraniu i nie krepuje sie ze ktos zauwazy - stosuj tylko wieczorem, nigdy w dzien ani rano - na poczatku swedzi okropnie ale to mija po kilku dniach - po ok dwoch tygodniach stosuj co drugi dzien - nigdy ale to nigdy nie zstosuj po depilacji bo bedzie bolalo - kupisz w aptece za ok. 12-14zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Antidral? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:49 hmm.. a czy to jest bezpieczne? tzn jak na środek, który tak skuecznie działa (ze własciwie się nie pocimy?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;; Re: Antidral? IP: *.net.pl / *.net.pl 07.05.06, 14:40 dobry ale uczula,niestety musialam sie z nim pozegnac najpierw mialam tylko czerwone plam pod pachami a puzniej gdy to zaniedbalam dostalam czerwonej wysypki na calym ciele z ktora meczylam sie przez prawie 3 miesiace... czerwona sucha, okropnie swedzaca skora ,warto? jesli posiadasz wrazliwa skore albo jestes alergikiem stanowczo odradzam! szkoda zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adad Re: Antidral? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:53 Mozna kupic etaxil - jest w wersji do skory wrazliwej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Antidral? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 07:27 kupiłam Antidral miesiąc temu, bo miałam duże problemy z poceniem, po kąpieli zanim nasmarowałam się balsamem do ciała to już miałam mokro pod pachami:-( teraz ani śladu wilgoci no i zero plam dla mnie to CUDO oto jak go stosowałam: na 2-3 doby przed aplikacją goliłam pachy po mniej więcej 48-72 godzinach na wieczór po umyciu i DOKŁADNYM osuszeniu pach smarowałam się nim, w między czasie myłam buzię i zęby żeby wsiąknął dokładnie w skórę, ubierałam stary T-shirt (bo może odbarwiać ubranie) potem zaczynało swędzieć ale da się wytrzymać, najlepiej jeszcze oglądnąć jakiś film :-) rano prysznic i już można się cieszyć suchymi paszkami, stosuję Antidral 2 razy w tyg i dla mnie wystarcza, teraz już moja skóra się przyzwyczaiła i nawet jak rano wydepiluję pachy a wieczorem się posmaruję to swędzi tak samo - czyli da się wytrzymać ale na początku trzeba zacisnąć zęby i przeczekać to swędzenie ale to jak dla mnie jedyny minus tego roll-on'a za to cierpienie wreszcie nie mam plam P.S. zapłaciłam 11zł za 50ml i nawet 1/4 jeszecze nie zużyłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Antidral? 08.05.06, 07:47 prawda najprawdziwsza używam już chyba od 2 lat! oczywiście nie codziennie .. na początku używałam co 2 dzien, a teraz to moze raz w miesiącu się smaruję ... jestem taka szczesliwa bo pokonałam mój okropny kompleks jakim było pocenie się niemal zawsze i wszedzie, nawet w zimę! A teraz noszę bluzeczki dopasowane i ani jednej plamki!! to na prawdę działa a kosztuje tylko 13zł!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Antidral? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:05 dokladnie tak! ja mialam straszny problem, ubieralam sie np. w lazience, zdazylam wyjsc do przedpokoju, podnioslam reke - a tam plama. strasznie stresujace, jak czlowiek caly czas sie wstydzi ze ktos zobaczy slady i zacieki a do tego niszczyly mi sie strasznie ubrania. teraz uzywam co kilka dni i czuje ze zyje polecam kazdemu, ja sprzedalam ten pomysl kilku znajomym i sa rownie szczesliwe co ja, a dowiedzialam sie o antidralu na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denna Re: Antidral? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:50 no ja tez zapragnęłam spróbować... niby strasznego problemu z poceniem nie mam, ale latem przy obcisłych bluzkach po całym dniu nie pachnę różami i nie chciałabym żeby było czasem coś widać. Posmarowałam sie dwa razy na noc - maaaaatko! myślałam, że skóre zedre w nocy... wczoraj podrapałam tak, ze mam dziś przekrwienia pod pachami... pomimo, że używałam jak należy, to nie wiem kiedy się odważę na następny raz - dwie godziny przez to zasnąć nie mogłam... czy to swędzenie z czasem mija? bo efekt, owszem bardzo dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Antidral? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:18 u mnie teraz już trochę mniej swędzi ale na początku nie nakładałam zbyt dużo preparatu raz pociągłam kulką żeby za dużo nie nakładać bo wtedy piecze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denna Re: Antidral? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:59 ok, to pomęczę sie dalej, powiedzcie tylko skoro używam tego antidralu np. co 2- 3 dni, to można w pozostałe dni nakładać zwykły antyperspirant w żelu? żeby jednak jakoś pachnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Antidral? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:01 Ja używam go raz na 10-14 dni, a w pozostałe używam Nivea Pure w kulce albo Vichy w kremie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Antidral? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:15 antidral stosujemu TYLKO NA NOC !!!! rano normalny dezodorant, jedno drugiemu nie przeszkadza po kilku dniach swedzenie mija, nalezy pamietac zeby nie uzywac jakos bardzo duzo antidralu jednorazowo (jedno pociagniecie pod pacha w zupelnosci wystarczy) NIE DRAPAC NIE DRAPAC NIE DRAPAC! uwierzcie, ze mozna sie powstrzymac, ewentualnie jak juz sie wsciekacie, to zrobcie cos na zasadzie masazu skory przez ubranie, wtedy bezposrednio nie podrazniacie skory, po kilku dniach to uczucie znika calkowicie i juz nie wraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Antidral? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.06, 17:11 > po kilku dniach swedzenie mija, czyli po zastosowaniu Antidralu swędzi kilka dni???? Czy miałas na mysli to, że z czasem stosowania antidralu już nie swędzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Antidral? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:15 ja również smaruję się w weekend żeby jakoś zasnąć :-) a mniej więcej od połowy tyg dla przedłużenia efektu używam kulki teraz akurat Nivea - i wreszcie działa, bo kiedyś to ten antyperspirant Nivea był jak zwykłe deo - dla mnie bez efektu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0anna Etiaxil IP: *.chello.pl 08.05.06, 17:19 Po Etiaxilu nic nie swedzi. Jest drogi niestety (ponad 50 zl) ale stosuje sie raz na tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 żadnych efektów ubocznych? 08.05.06, 17:55 niedawno czytałam że może powodować powstanie guzków pod pachami :( z tym że nie wiem czy znikają po odstawieniu czy trzeba wycinać. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: żadnych efektów ubocznych? 08.05.06, 19:31 na mnie juz nie dziala. chyba przesadzilam, bo stosowalam go codziennie rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: żadnych efektów ubocznych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:51 Witam, ja też używam i jest fajnie! :) Jeśli chodzi o skutki uboczne: o powstawaniu guzków nie słyszałam, ale zauważyłam, że od czasu do czasu robi mi się taka krostka-pryszcz pod pachą. Wcześniej, przed antidralem tego nie było (używam już rok). Ale ta krostka nie wyskakuje za często - powiedzmy raz na 3 miesiące. Nie jest uciążliwa, wygląda jak pryszcz, więc chyba nie mam powodu do zmartwienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: żadnych efektów ubocznych? IP: 5.5R6D* / 213.86.213.* 08.05.06, 20:48 Mi sie takie kropki tez czasem robia (nie za czesto wprawdzie) a Antidralu nie uzywam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: żadnych efektów ubocznych? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.06, 20:27 no i co kelle? decydujesz się? bo ja ciągle mam wtpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
ska_kanka Re: żadnych efektów ubocznych? 30.05.06, 15:23 Zaczęłam stosować Etiaxil - przyznam, że za pierwszym razem szczypało i swedziało niemiłosiernie, ale po drugim razie mniej. Teraz stosuję Etiaxil raz na piec dni, na noc, niewielka ilość i jestem megazadowolona- mokre plamy pod pachami to juz przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: żadnych efektów ubocznych? IP: *.chello.pl 30.05.06, 15:50 dziewczyny, a mogłybyście napisać na jakiej zasadzie działa Antidral? Tzn., co powoduje, że jest taki skuteczny - zatyka jakoś pory? Jeśli tak, to do się dzieje z gruczołami potowymi np. w trakcie ostrego treningu? Sama trenuję intensywnie, dosłownie litrami się ze mnie leje na treningach, jakoś mi trudno sobie wyobrazić, co by było jakby się tak "zaczopować". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurelia Re: żadnych efektów ubocznych? IP: router.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:08 ja tez stosowałam Etiaxil, ten dla skór wrażliwych, na wszelki wypadek, efekty dobre choc nie rewelacyjne po porównaniu cen w aptekach i interneci wybrałam ten drugi, w drogerii internetowej dbaj bylo najtaniej, www.dbaj.pl Odpowiedz Link Zgłoś