Dodaj do ulubionych

julka 73 - Sherlock Holmes!

03.01.03, 18:36
Wyobraźcie sobie moje drogie,jaka ta julka jest kopnięta.Nie tak dawno miała
rozdwojenie jaźni i zmieniała nicki jak zakręcona ( przypomnę , m.in:laska,
sonia,izka, julita i inne)a teraz podejrzewa o to samo inne dziewczyny.Cóż
uderz w stół a nożyce się odezwą.Z choroby psychicznej nigdy się nie wyleczy
biedaczka.Dostała ode mnie pozwolenie na wejście na forum i jaka poczuła się
ważna od razu.Myśli że dostała się do naszej paczki a tymczasem wszyscy się z
niej nabijają, ha,ha,ha!Jak zwykle szuka taniego poklasku i sensacji.Już
prowadzi śledztwo w sprawie natalii.Denny gamoń!
Obserwuj wątek
    • grazynka-lubicz Re: julka 73 - Sherlock Holmes! 03.01.03, 19:04
      Oj tak, tak przeczytałam ten wątek na f.Anexxy i się popłakałam za
      śmiechu.Tylko jeszcze bardziej mnie to upewniło,że Julitka to netowa mitomanka-
      bajką jest jej pieprzenie o mężu i dziecku i nigdy nie uwierzę,że ona ma 30
      lat.Niestety z tych jej postów bije dziecinada i infantylizm na miarę
      podstawówki("macie jakieś typy" "kogo podejrzewasz" czy też"a napisz mi jaka
      była Gandzia)-tego typu rozmówki prowadzą panienki w wieku mojej Bożenki, a nie
      30 letnie mamusie.Pozatym- w okresie Świąt przesiadywała na forum na okrągło, a
      teraz co? Ferie się dziecku skończyły i tylko po odrobieniu lekcji może coś
      napisać.Buhahahaha!Biedaczka plącze się już w tych kłamstwach-raz pisze,że mąż
      pracuje na granicy, raz że w banku ,raz że ma siostrę raz że brata.Za chwilę
      znowu nabije rodzicom rachunek i znów jej zabiorą kabel od netu na dwa miesiące
      jak na jesieni (a Julitka nakłamie,że komp jej padł),buhahahaha!
      Lalka dyskutuje o kremikach ze starszymi od siebie i myśli,że jest
      dorosła,buhahaha!
      No bo już nie wspomnę o jej zachowaniu sprzed kilku miesięcy, gdzie wyzywała
      wszystkie od szmat i kurew.Oj,Julitka,Julitka ale Cię rozpracowaliśmy z Rysiem.
      Buhahahahahahhaa!
      Kocham Rysia
    • Gość: GONIA Re: julka 73 - Sherlock Holmes! IP: *.dyn.optonline.net 03.01.03, 21:03
      annexxa napisała:

> Wyobraźcie sobie moje drogie,jaka ta julka jest kopnięta.Nie tak dawno miała
      > rozdwojenie jaźni i zmieniała nicki jak zakręcona ( przypomnę , m.in:laska,
      > sonia,izka, julita i inne)a teraz podejrzewa o to samo inne dziewczyny.Cóż
      > uderz w stół a nożyce się odezwą.Z choroby psychicznej nigdy się nie wyleczy
      > biedaczka.Dostała ode mnie pozwolenie na wejście na forum i jaka poczuła się
      > ważna od razu.Myśli że dostała się do naszej paczki a tymczasem wszyscy się z
      > niej nabijają, ha,ha,ha!Jak zwykle szuka taniego poklasku i sensacji.Już
      > prowadzi śledztwo w sprawie natalii.Denny gamoń!

ANEXXA
      PO CO SOBIE RECE BRUDZISZ I ROZTRZASASZ TE PIERDOLY , JEDEN WATEK KROLUJE NA
      FORUM AZ MI SIE CHCE ZYGAC. PA PA
      • natalia76 Re: julka 73 - Sherlock Holmes! 03.01.03, 22:45
        YO

> ANEXXA
        > PO CO SOBIE RECE BRUDZISZ I ROZTRZASASZ TE PIERDOLY , JEDEN WATEK KROLUJE NA
        > FORUM AZ MI SIE CHCE ZYGAC. PA PA

Patrzaj glupoto na nicki dokladnie. Nie widzisz, te wszystkie annexxxy, annexxy
        to nedzne podrobki anexxy, tej ktora ma wlasne forum ?

nata.76
        • Gość: GONIA Re: julka 73 - Sherlock Holmes! IP: *.dyn.optonline.net 04.01.03, 01:19
          natalia76 napisała:

> >
          > Patrzaj glupoto na nicki dokladnie. Nie widzisz, te wszystkie annexxxy,
          annexxy
          > to nedzne podrobki anexxy, tej ktora ma wlasne forum ?
          >
          > nata.76
          TO SE PATRZAJ JAK CHCESZ NEDZNA MIERNOTO , WEZ EKSTERNISTYCZNY KURS JEZYKA
          POLSKIEGO TO NIE BADZIESZ SIE BLAZNIC NA FORUM , PROBLEMIE SPOLECZNY

• natalia76 Re: julka 73 - Sherlock Holmes! 03.01.03, 22:24
      > niej nabijają, ha,ha,ha!Jak zwykle szuka taniego poklasku i sensacji.Już
      > prowadzi śledztwo w sprawie natalii.Denny gamoń!

To widocznie kiepsko prowadzi to sledztwo.

nata.76
    • annexxa Re: julka 73 - Sherlock Holmes! 06.01.03, 13:05
      UP!!!!

xx.
    • annexxa Re: julka 73 - Sherlock Holmes! 06.01.03, 23:13
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka