Gość: Julia IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 14:04 Mam włosy w kolerze ciemnego popielatego blondu. Chciałabym dodać im trochę złotego połysku i troszkę rozjaśnić, wiem już, że powinnam to zrobić szamponem koloryzującym, ale jakim???? POMÓŻCIE!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emi Re: Szampony koloryzujące BLOND IP: 157.25.86.* 29.03.02, 08:48 Niestety żaden szampon koloryzujący nie rozjaśni Twoich włosów. Sama mam włosy takiego koloru. Szampony nie zawierają utleniaczy, dają tylko połysk na jeden dzień, dzień, w którym go nakładałaś na włosy. Jedynym rozwiązaniem jest rozjaśniacz. Ja używałam palette, rozjaśniacza oczywiście i byłam naprawdę zadowolona. Szkoda tylko, że potem są odrosty. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Szampony koloryzujące BLOND 29.03.02, 22:23 Moze sprobuj delikatnych farb Lumia lub Open Color ? Niedawno pojawil sie na forum post o tych drugich.. O ile sie nie myle, szampony blond ma Palette, ale trzeba ja wymieszac w osobnym naczyniu, co jest troche meczace (ja tam wole odlamac koncowke i juz nakladac ;-) pozdrawiam moni_cit Odpowiedz Link Zgłoś