Dodaj do ulubionych

Suszarka z prostownicą Rowenta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:17
Co o niej sądzicie? Działa? A można tę nakładkę prostującą zdjąć żeby była
sama suszarka? Teraz jest jakaś nowsza opcja jonizująca, która podobno nadaje
połysk i włosy się nie elektryzują? Nie chodzi mi o żaden spektakularny efekt
prostowania.
Obserwuj wątek
    • majka307 Re: Suszarka z prostownicą Rowenta 10.05.06, 14:11
      mam ten wynalazek i do moich włosów się nie nadaje. Może do długich tak choć
      bardzo elektryzuje włosy i placzą się przez co ciężko je nawijac na nakładkę.
      Ponadto zdecydowanie jest za ciężka.
      Dla mnie ta suszarka to nieporozumienie/ 2 stówy w plecy/
      • Gość: Emka Re: Suszarka z prostownicą Rowenta IP: *.szwajcarska.pl 10.05.06, 16:46
        Teraz ta suszarka kosztuje 130 zł.
        • Gość: daga Re: Suszarka z prostownicą Rowenta IP: *.acn.waw.pl 10.05.06, 17:13
          w moim przypadku sprawdza sie bardzo dobrze,ale ja mam z natury wlosy raczej
          proste,tylko tyl mi sie faluje...za pomoca tej suszarki uzyskuje efekt jak po
          uzyciu prasowalnicy.kolezanka stosowala ja na wlosach lekko kreconych i tez
          bylo niezle,ale w przypadku "spiralek" itp nie wiem czy zda egzamin
          ps.mam z funkcja jonizacji-w zimie niestety wlosy i tak sie elektryzowaly:(
    • Gość: asia Re: Suszarka z prostownicą Rowenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:15
      Przesusza nieco włosy i zepsuła się po kilku miesiącach, można zdjąć nakładkę
      prostującą. Moim zdaniem nie jest najlepszej jakości. Suszarki Philipsa są
      lepsze
    • justyna20041 Re: Suszarka z prostownicą Rowenta 11.05.06, 08:45
      Mam Rowente, prostuje i wygladza włosy, ale tylko lekko pofalowane, jesli masz
      loki to nie poskutkuje.Efekt prostowania, na moich włosach jest ciekawy, nie sa
      jak po prostownicy sztucznie proste tylko puszyscie proste:). Zauważylam też,
      że po użyciu tej suszarki włosy nieznacznie tracą blask. Ponadto bardzo głośno
      chodzi. Moja ogólna ocena 4-.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka