Dodaj do ulubionych

perfumeria Lublin

10.05.06, 14:22
jaką perfumerie polecacie ? Aha, podobno od maja 2007 ma być douglas !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: perfumeria Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 10:19
      Serio w Lublinie będziecie czekać rok na otwarcie Douglasa?
      • Gość: anja Re: perfumeria Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:50
        niestety taki to już nasz los w tym Lublinie.
        Powiem szczerze że nawet ośmieliłam się zadzwonić do W-wy do centrali dOUGLASA
        I SePHORY żeby zapytać czy planują jakieś otwarcie. To było jakiś czas temu...
        Nie potrafili mi odpowiedzieć. Co oni sobie myślą że Lublin to jakiś "dziki
        wschód"??????????? Tu też mieszkają ludzie których stać jest na luksusowe
        kosmetyki!!! Albo w tej W-WIE zatrudniają jakiś niedoinformowanych specjalistów
        którzy nie potrafią zrobić porządnego rozeznania na rynku, albo nie zależy im
        na kasie.
        Od kiedy zamknięto perfumerię w Empiku tak naprawdę nie ma gdzie robić zakupów.
        Tam była najlepsza,fachowa obsługa i dziwię się ze taka Sephora czy Douglas nie
        otworzą tu swojego salonu wiedząc że mieliby od razu przeszkolony personel!!!???
        • l81 Re: perfumeria Lublin 22.05.06, 09:59
          Niestety w Lublinie nie ma żadnej dobrej perfumerii. Może coś na ul. Krakowskie
          Przemieście w Marriau..., ewentualnie w Galerii, ale tam kiepski wybór. Ogólnie
          z kosmetykami z najwyższej półki jest problem i już. Pozdrawiam.
    • Gość: up Re: perfumeria Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 03:17
      up.

Uwazajcie na Urode !
      • l81 Re: perfumeria Lublin 29.05.06, 10:10
        A co Ty oczekujesz od perfumerii i czego szukasz?
        Przecież w Lublinie nie ma ich dużo więc wystarczy je odwiedzić, a się dowiesz.
        Jest też perfumeria koło Adama naprzeciwko jak i również w Olimpie - ale mała.
      • l81 Re: perfumeria Lublin 29.05.06, 10:10
        A co Ty oczekujesz od perfumerii i czego szukasz?
        Przecież w Lublinie nie ma ich dużo więc wystarczy je odwiedzić, a się dowiesz.
        Jest też perfumeria koło Adama naprzeciwko jak i również w Olimpie - ale mała.
        • anuskasz Re: perfumeria Lublin 29.05.06, 19:11
          pytam się tylko jakie polecacie. Nie lubię tej obok Adama na Chopina.
          Może napiszesz w jakiej lubisz robić zakupy :)
          pozdro
          • l81 Re: perfumeria Lublin 30.05.06, 13:02
            Ja nie kupuję nic w Lubline z kosmetyków z wyższej półki, tylko mam możliwość w
            Warszawie.
            Nawiasem mówiąc jest u nas kiepski rynek jeżeli chodzi o to. Kupujesz coś w
            Galerii i nic prawie nie dostajesz. POnadto jeżeli chodzi o sprawdzenie danego
            kremu przed zakupem patrzą na ciebie jak z kosmosu, a przecież sprawdzenie go
            to podstawa. Pa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka