Dodaj do ulubionych

Korekcja podbródka -pytania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:58
Hej dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś z Was robiła sobie korektę podbródka?
Chodzi mi o implant, nie odsysanie tłuszczu. Mam cofnięty podbródek i przez
to z profilu wyglądam jak ptak; nos wydaje się za długi, mimo że obiektywnie
nie jest jakiś monstrualny. Wydaje mi się, że po uwypukleniu podbródka twarz
nabrałaby harmonii... Napiszcie jak taka operacja wygląda i czy możecie
polecić jakąś dobrą klinikę w Warszawie. Z góry dziękuję za pomoc!!!!
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: bródka Naprawdę nie ma nikogo kto coś wie na ten temat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 16:19
      • Gość: milka Re: Naprawdę nie ma nikogo kto coś wie na ten tem IP: *.hlrn.qwest.net 13.05.06, 20:52
        Zanim dasz sie pokroic lepiej zrobisz jak zglosisz sie na konsultacje do
        ortodonty. Wydaje mi sie ,ze poprostu masz wade zgryzu dlatego masz taki
        profil. Implant nie naprawi problemu wrecz moze sprawic ze bedziesz wygladala
        jeszcze koszmarniej.
    • Gość: milka Re: Korekcja podbródka -pytania IP: *.hlrn.qwest.net 13.05.06, 21:07
      www.oao.on.ca/gallery.php
      na tej stronce zobaczysz jak poprawa zgryzu wplynela na profil
      • Gość: bródka Re: Korekcja podbródka -pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 23:46
        Dzieki za rade, ale zgryz mam juz poprawiony. Wyrwane dwie czwórki.Zęby proste
        mam teraz i ładne. 3 lata w aparacie i 3 lata z płytką retencyjną. To już
        ostatnie parę miesiecy z tym draństwem ;)Ale broda dalej cofnieta..
    • 36mayfair Re: Korekcja podbródka -pytania 13.05.06, 21:22
      Co ma broda do zgryzu? Implant poprawi profil i sprawi, ze nos bedzie sie
      wydawal mniejszy. Niektorzy robia jednoczesnie powiekszenie brody i korekte
      nosa. Tylko nie daj sobie wlozyc za duzy implant, bo bedziesz miala za mocna
      brode. Widzialam takie i nie wyglada to dobrze.
    • 36mayfair Re: Korekcja podbródka -pytania 13.05.06, 22:21
      Jesli wejdziesz na moj post o Anjelinie Jolie, to zobaczysz, ze jej pomogl
      implant podrodka, tak jak i kosci policzkowych, zmniejszenie nosa, zmniejszenie
      dolnej wargi i zwiekszenie gornej.
      • Gość: Aleks Re: Korekcja podbródka -pytania IP: *.chello.pl 13.05.06, 22:28
        Już go nie ma...:( Cóż, ten regulamin.
        Ale korekcja zgryzu na tych zdjeciach rzeczywiście bardzo poprawiła wygląd.
        • 36mayfair Re: Korekcja podbródka -pytania 13.05.06, 22:30
          Dlaczego ten watek zostal dwa razy skasowany?
          • Gość: Aleks Re: Korekcja podbródka -pytania IP: *.chello.pl 13.05.06, 22:33
            Dokładnie nie wiem, ale podejrzewam, że na tym forum nie mozna omawiac urody
            znanych osób...
            • 36mayfair Re: Korekcja podbródka -pytania 13.05.06, 22:35
              Przeciez inni to robia.
              • Gość: ona Re: Korekcja podbródka -pytania IP: *.chello.pl 13.05.06, 22:38
                przeciez angelina ma naturalne usta! widzialam jej zdjecie w wieku 16lat i
                zawsze miala duze oczy i usta
                • Gość: Aleks Re: Korekcja podbródka -pytania IP: *.chello.pl 13.05.06, 22:42
                  Mi tez sie tak zawsze wydawało, a może masz link?
                  Jak tak, to prześlij prosze na maila(tu pewnie wytną:(( ):

mientalaura@wp.pl

pozdrawiam
              • Gość: Aleks Re: Korekcja podbródka -pytania IP: *.chello.pl 13.05.06, 22:39
                Napisz do adminek najlepiej. były wątki np. o nosie Gisele B., ale częściowo
                skasowane...
    • 36mayfair [...] 13.05.06, 22:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • 36mayfair Aleks, zaraz wysle Ci ten link 13.05.06, 22:54
      • 36mayfair Re: Aleks, zaraz wysle Ci ten link 13.05.06, 22:55
        Ale szybko skasowali! Zaraz Ci go wysle.
        • Gość: Aleks Re: Aleks, zaraz wysle Ci ten link IP: *.chello.pl 13.05.06, 23:05
          Dzięki! Co prawda, pisałam do ONA, żeby zobaczyc to zdjęcie Angeliny w wieku 16
          lat, ciekawości, ale to też chętnie jeszcze raz obejrzę.
          pozdrawiam.
          Aha,zasmieciłysmy autorce wątek. Przepraszam.
          A tak na powaznie, jak właśnie sprawa ze zgryzem?Sama byłam kiedyś któlikiem,
          czy jak ktoś woli chomikiem;)
          • Gość: bródka zgryz poprawiony.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 23:52
            Zgryz mam juz poprawiony. Wyrwane dwie czwórki. Zęby proste
            mam teraz i ładne. 3 lata w aparacie i 3 lata z płytką retencyjną. To już
            ostatnie parę miesiecy z tym draństwem ;)Ale broda dalej cofnieta..
            I piszcie dziewczyny! Jaką klinikę polecacie? Przejrzałam już strony
            internetowe paru klinik ale w bardzo niewielu pisze się o implantach podbródka
            (raczej o liposukcji). A jeszcze w dodatku interesowałaby mnie Warszawa.. Dzięki
            • pump_it_up Re: zgryz poprawiony.. 14.05.06, 11:55
              a mi moglabys tez wyslac tego linka z Angelina?:) myslalam, ze jest naturalna:/
              • pump_it_up Re: zgryz poprawiony.. 14.05.06, 12:01
                oki, nie trzeba, znalazlam na oslej lawce. hmm.. a mnie sie wydaje, ze to
                pierwsze zdjecie jest krzywe i w dodatku z lat mlkodzienczych... skad pewnosc,
                ze miala operacje?:P
                • 36mayfair Re: zgryz poprawiony.. 15.05.06, 22:18
                  Wiem, ze to pierwsze zdjecie jest z lat mlodzienczych, ale zmiany jej twarzy
                  nie maja nic wspolnego ze "starzeniem". Nos sie z wiekiem nie zmniejsza, broda
                  nie rosnie, kosci policzkowe nie powiekszaja sie, gorna warga sie nie powieksza
                  podcza gdy dolna zmniejsza. To sa rzeczy, ktore zmienily sie w jej twarzy i
                  tylko chirurg moglby je zrobic, nie natura. Nie widzialam nigdy wczesniej tego
                  zdjecia, ale jej nos zawsze wydawal mi sie sztucznie zrobiony. Mozna go bylo
                  lepiej zoperowac.
            • Gość: ona Re: zgryz poprawiony.. IP: *.chello.pl 14.05.06, 18:26
              hej ale zdjecie Angeline w wieku 16 lat widzialam w gazecie!
    • viva28 Re: Korekcja podbródka -pytania 14.05.06, 22:44
      hej
      ja tez mam cofniety podbrodek i nigdy nie pomyslalam, ze moznaby to poprawic
      mam krzywy zgryz... tzn. gorne zeby bardziej wystaja od dolnych (wiecie o co
      chodzi) ;)
      czy tylko korecja zgryzu pomoglaby mi?
      pozdrawiam
      • Gość: bródka Re: Korekcja podbródka -pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:02
        Hej! Jak masz zły zgryz to zafunduj sobie aparat. Ja tak zrobilam i jestem
        zadowolona z zebów. Są prościutkie, nie zachodzą jeden na drugi i nie ścierają
        się tak bardzo te trzonowe. Poza tym nie mam juz tak wystającej góry, górna
        warga jest teraz grubsza bo nie jest tak rozciagnięta zębiszczami.Warto!!! :)
        Ale musialam wyrwac dwie zupelnie zdrowe czwórki... Cofniety podbródek jednak u
        mnie został. Ale spojrz na wklejony gdzies u gory link- tam korekcja zgryzu
        wypchneła brode. Moze tak bedzie w Twoim przypadku. Mnie pozostaje juz chyba
        tylko implant, bo profil mnie nadal nie satysfakcjonuje.. Ale chyba nikt nic o
        tych implantach nie wie.. BUU
      • Gość: milka Re: Korekcja podbródka -pytania IP: *.hlrn.qwest.net 15.05.06, 18:38
        Z opisu wnioskuje,ze nie masz wystajacych przednich zebow tylko dolna szczeke
        cofnieta do tylu dlatego masz cofniety podbrodek.
        Czasem sama korekcja zgryzu nie wystarczy i konieczna jest interwencja
        chirurgiczna.
        Niestety tylko korekcja zgryzu ci pomoze,bo jest on nieprawidlowy.
    • viva28 Re: Korekcja podbródka -pytania 16.05.06, 19:19
      bylam u kilku stomatologow i zaden nie wspomnial mi o aparacie...
      a taki aparat nosi sie non stop czy np. tylko w nocy i przez jaki okres czasu?
      jaki jest koszt takiego aparatu?
      • viva28 Re: Korekcja podbródka -pytania 17.05.06, 17:45
        up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka