Dodaj do ulubionych

Jak wygląda pedicure??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:08
Chciałabym się wybrać na pedicure bo moje stopy po zimie wyglądają fatalnie,
proszę opiszcie jak wygląda taki zabieg, co kosmetyczka będzie robić z moimi
stopami i czy potem są gładkie jak u dziecka czy tez nie mam co liczyć na to
że pozbędę się stwardniałego naskórka
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:57
      czy naprawdę nikt nie wie??
    • Gość: ja Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.skranetcan.pl 15.05.06, 14:27
      Zrób sobie sama w domu, leniu !
      • Gość: Sylvia Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:48
        Hej!Ucze sie w szkole kosmetycznej i 2 tygodnie temu robilismy pedicure:) A
        wiec tak:na poczatku moczysz 15 minut nogi w wodzie np.z olejkiem,sola....potem
        zmywam Ci stary lakier...potem obcinam i piluje paznokcie,nadaje im ksztalt
        taki zeby nie wrastaly....potem zmiekczam skorki i odsuwam je
        patyczkiem...potem wycinam skorki wokol paznokci....potem takim czyms o nazwie
        kredo zcinam z piet i palcow zgrubialy naskorek(REWELACYJNY EFEKT!!!!)potem
        robie peeling i zcieram tarka piety...potem nakladam kremik....jak wiaknie
        odtluszczam plytke i maluje pazurki:)lakier trzyma sie baaaardzo dlugo:)

Tako ogolnie rewelacyjny zabieg:):)
        • Gość: clo Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 13:44
          dziękuję za wyczerpującą odpowiedź:-))
        • panisiusia Re: Jak wygląda pedicure?? 16.05.06, 14:54
          Mała prośba: ścinaj, ścieraj, wsmarowuj krem, obcinaj paznokcie - będziesz super
          kosmetyczką, po wizycie u której nie mdli od ilości wlewanej przez uszy słodyczy
          i pieszczot.
      • Gość: , Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:19
        wredota!
        • Gość: eve skad w Was tyle jadu?! IP: *.eranet.pl 15.05.06, 19:20
          Ktos pyta to czeka na odpowiedz. Nie chcesz odpowiadac to nie musisz. Czyzby
          caly czas PMS?
          prponuje melise!
    • jetpack Re: Jak wygląda pedicure?? 15.05.06, 16:11
      kobieta.gazeta.pl/kobieta/2079469,56373,2000121.html
      • Gość: selena Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.05.06, 19:42
        ogolnie to tak jak napisala dziewczyna powyzej,ze szkoly kosmetycznej.ja robie
        taki"lux",z masazem,peelingami,maska ect.ale to prawda,jest super jeden z
        najlepszych zabiegow u kosmetyczki.manicure nie lubie:)a pedicure uwielbiam:))
        sprobuj,moze sie uzaleznisz tak jak ja:))
        • Gość: Ania Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 20:54
          ile kosztuje pedicure??
          • Gość: daria Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:43
            Pedicure kosztuje róznie,przeważnie między 30-70zł
            Nie polecam ścinania pięt omegą(taki specjalny przyrząd z żyletką) bo skóra
            odrasta wówczas mozniej i istnieje prawdopodobieństwo głębokiego
            skaleczenia(oczywiście wprawna osoba nie utnie komuś palca,ale ja jestem
            zdecydowaną przeciwniczką)
            Idealnie jest wybrać gabinet,gdzie pedicure wykonywany jest frezarką.
            Skóra jest wygładzona,efekt utrzymuje się o wiele dłużej i jest to zabieg
            nieinwazyjny.
            • Gość: clo Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 13:48
              to muszę dopytać czym wykonuje zabieg
          • Gość: clo Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 13:46
            w Krakowie 40zł
    • Gość: clo Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 13:47
      dziekuję za przyjazne podejście i odpowiedzi a tym, którzy nie mieli nic do
      napisania oprócz 1 czy 2 słów gratuluję cierpliwości i tego ze się niepotrzebnie
      fatygowali

dzięki dziewczyny
      • Gość: Sylvia Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:24
        Jakbedzieszchcialaocos jeszcze zapytac to chcetnie odpowiem:):):):)Frezarka
        jest rzeczywiscie lepiekjale w szkole akurat nie bylo sprzetu:P
        • Gość: daria Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:03
          a to prawda,w szkołach rzadko kiedy uczą pracować frezarką,bo to kosztowny
          sprzęt,ale warto go mieć,bo daje o wiele więcej możliwości nie tylko przy
          pedicure :)
          • Gość: daria Re: Jak wygląda pedicure?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:23
            u nas(kraków),pedicure kosztuje 60zł,ale nie trwa on 20min-rach,ciach i po
            sprawie ;)
            Prócz opracowania skóry oraz paznokci frezarką,stopy otrzymują solidną porcję
            rozkoszy ;) - peeling,oliwka,no i maska z masażem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka