kicialov 17.05.06, 17:25 moze ktos poleci mi naprawde dobrego i godnego polecenia dermatologa z Gdańska lub z trojmiasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ami Re: dermatolog -GDAŃSK IP: *.eranet.pl 17.05.06, 17:28 pani doktor ewa zarazińska Odpowiedz Link Zgłoś
kicialov Re: dermatolog -GDAŃSK 17.05.06, 20:08 dzięki wielkie możesz coś więcej napisać na jej temat? gdzie przyjmuje czy jest ogulno dostepna czy tylko prywatnie? poproszę jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś
trawiasta Re: dermatolog -GDAŃSK 17.05.06, 20:35 Mogę Ci polecić p. dr Ewę Markiewicz. Ma prywatną przychodnię we Wrzeszczu. Jeśli jechałabyś '2' od strony Jelitkowa, to wysiadasz na tym przystanku, zanim '2' skręci w lewo w stronę Hallera... to bodajże plac Komorowskiego. Potem idziesz prosto (w stronę akademików polibudy) i jakieś 3 minuty drogi od przystanku, w starej kamienicy po prawej, jest przychodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kicialov do trawiasta 18.05.06, 13:56 jak prywatnie przyjmuje to pewnie neinajtaniej? ile bierze za wizyte? dlaczego uwazasz ze jest taka dobra w czym ci pomogla? moj problem to tradzik i blizny tylko ze karie piersia i niewszystko moge brac dlatego wole to skonsultowac z dobrym dermatologiem bo chce sie jak najszybciej tego pozbyc nie szkodzac przy tym dziecku! za odp wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
trawiasta Re: do trawiasta 18.05.06, 18:51 Za pierwszą wizytę płaciłam 60 zł, za kolejne 50 zł. Leczyłam się u niej dwukrotnie - za każdym razem, kiedy (z powodów szalejących hormonów) obsypywało mi twarz, dekolt, plecy i ramiona paskudnymi pryszczami. Z wyników leczenia byłam zadowolona. Mam zamiar robić u niej też kwasy (na blizny po podskórnych pryszczach), tylko że to na jesień. Lubię ją też dlatego, bo chętnie i wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania i nigdy nie mam u niej poczucia (jak u większości innych lekarzy, z którymi się zetknęłam), że chciałaby jak najszybciej wykopać mnie z gabinetu i zawołać kolejne 50 zł, siedzące w poczekalni. Minus, jaki dostrzegam, to że z kosmetyków pielęgnacyjnych poponuje przede wszystkim te, których próbki rozdaje... a ja chciałabym obiektywnego spojrzenia specjalisty na cały rynek kosmetyków i wyboru tego, co najlepsze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlemy do trawiastej :) IP: *.devs.futuro.pl 19.05.06, 10:45 kurcze, akiedy u niej bylas ostatnio? bo w trojmiescie napisane , ze przyjmuje na kowalskiej w gdansku.... Odpowiedz Link Zgłoś
trawiasta Re: do trawiastej :) 19.05.06, 12:21 Kiedyś przyjmowała na Kowalskiej (wspominała), ale to już chyba raczej dawno... Teraz przyjmuje w tym miejscu, gdzie opisałam (ostatnio byłam jakieś... 2 tygodnie temu?). Tzn. wysiada się na placu Komorowskiego i idzie tą ulicą która prowadzi do akademików i po prawej stronie, w starej kamienicy, jest gabinet. Mogę dać Ci jej numer telefonu, jesli jesteś zainteresowana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlemy Re: do trawiastej :) IP: *.devs.futuro.pl 19.05.06, 12:29 to chyba na Wyspiańkiego:) a telefon poproszę bardzo, chetnie się do n iej przejdę. Swoja droga, ajk ona sobie poradziła z tymi Twoimi problemami zwiazanymi z hormonami? Odpowiedz Link Zgłoś
trawiasta Re: do trawiastej :) 19.05.06, 17:56 Tak, Wyspiańskiego, teraz sobie skojarzyłam :-) Problemów hormonalnych moich nie rozwiązywała, bo nie jest endokrynologiem - usuwała tylko ich skutki... Swoją drogą, dobry endokrynolog to by mi się przydał... A numer telefonu: 601 622 672 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dermatolog -GDAŃSK IP: 195.250.37.* 19.05.06, 10:23 polecam dr Grabiasa,przyjmuje na Spichrzowej w Głównym Odpowiedz Link Zgłoś