Dodaj do ulubionych

dermatolog -GDAŃSK

17.05.06, 17:25
moze ktos poleci mi naprawde dobrego i godnego polecenia dermatologa z
Gdańska lub z trojmiasta?
Obserwuj wątek
    • Gość: ami Re: dermatolog -GDAŃSK IP: *.eranet.pl 17.05.06, 17:28
      pani doktor ewa zarazińska
      • kicialov Re: dermatolog -GDAŃSK 17.05.06, 20:08
        dzięki wielkie możesz coś więcej napisać na jej temat? gdzie przyjmuje czy jest
        ogulno dostepna czy tylko prywatnie? poproszę jakieś namiary
        • trawiasta Re: dermatolog -GDAŃSK 17.05.06, 20:35
          Mogę Ci polecić p. dr Ewę Markiewicz. Ma prywatną przychodnię we Wrzeszczu.
          Jeśli jechałabyś '2' od strony Jelitkowa, to wysiadasz na tym przystanku, zanim
          '2' skręci w lewo w stronę Hallera... to bodajże plac Komorowskiego. Potem
          idziesz prosto (w stronę akademików polibudy) i jakieś 3 minuty drogi od
          przystanku, w starej kamienicy po prawej, jest przychodnia.
          • kicialov do trawiasta 18.05.06, 13:56
            jak prywatnie przyjmuje to pewnie neinajtaniej? ile bierze za wizyte? dlaczego
            uwazasz ze jest taka dobra w czym ci pomogla? moj problem to tradzik i blizny
            tylko ze karie piersia i niewszystko moge brac dlatego wole to skonsultowac z
            dobrym dermatologiem bo chce sie jak najszybciej tego pozbyc nie szkodzac przy
            tym dziecku! za odp wielkie dzieki
            • trawiasta Re: do trawiasta 18.05.06, 18:51
              Za pierwszą wizytę płaciłam 60 zł, za kolejne 50 zł. Leczyłam się u niej
              dwukrotnie - za każdym razem, kiedy (z powodów szalejących hormonów) obsypywało
              mi twarz, dekolt, plecy i ramiona paskudnymi pryszczami. Z wyników leczenia
              byłam zadowolona. Mam zamiar robić u niej też kwasy (na blizny po podskórnych
              pryszczach), tylko że to na jesień. Lubię ją też dlatego, bo chętnie i
              wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania i nigdy nie mam u niej poczucia (jak
              u większości innych lekarzy, z którymi się zetknęłam), że chciałaby jak
              najszybciej wykopać mnie z gabinetu i zawołać kolejne 50 zł, siedzące w
              poczekalni. Minus, jaki dostrzegam, to że z kosmetyków pielęgnacyjnych poponuje
              przede wszystkim te, których próbki rozdaje... a ja chciałabym obiektywnego
              spojrzenia specjalisty na cały rynek kosmetyków i wyboru tego, co najlepsze ;-)
              • Gość: littlemy do trawiastej :) IP: *.devs.futuro.pl 19.05.06, 10:45
                kurcze, akiedy u niej bylas ostatnio? bo w trojmiescie napisane , ze przyjmuje
                na kowalskiej w gdansku....
                • trawiasta Re: do trawiastej :) 19.05.06, 12:21
                  Kiedyś przyjmowała na Kowalskiej (wspominała), ale to już chyba raczej dawno...
                  Teraz przyjmuje w tym miejscu, gdzie opisałam (ostatnio byłam jakieś... 2
                  tygodnie temu?). Tzn. wysiada się na placu Komorowskiego i idzie tą ulicą która
                  prowadzi do akademików i po prawej stronie, w starej kamienicy, jest gabinet.
                  Mogę dać Ci jej numer telefonu, jesli jesteś zainteresowana :-)
                  • Gość: littlemy Re: do trawiastej :) IP: *.devs.futuro.pl 19.05.06, 12:29
                    to chyba na Wyspiańkiego:) a telefon poproszę bardzo, chetnie się do n iej
                    przejdę. Swoja droga, ajk ona sobie poradziła z tymi Twoimi problemami
                    zwiazanymi z hormonami?
                    • trawiasta Re: do trawiastej :) 19.05.06, 17:56
                      Tak, Wyspiańskiego, teraz sobie skojarzyłam :-) Problemów hormonalnych moich nie
                      rozwiązywała, bo nie jest endokrynologiem - usuwała tylko ich skutki... Swoją
                      drogą, dobry endokrynolog to by mi się przydał...

A numer telefonu: 601 622 672
    • Gość: aga Re: dermatolog -GDAŃSK IP: 195.250.37.* 19.05.06, 10:23
      polecam dr Grabiasa,przyjmuje na Spichrzowej w Głównym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka