Dodaj do ulubionych

woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza?

IP: *.autocom.pl 19.05.06, 14:42
???
Obserwuj wątek
    • Gość: zołza Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? IP: *.skranetcan.pl 19.05.06, 14:54
      nałęczowianka
    • porrka Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? 19.05.06, 15:18
      zywiec (ta z niemowlakiem) :)
      • Gość: agaos2 Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? IP: *.devs.futuro.pl 19.05.06, 15:19
        tylko zywiec!!!!
        • madzia_k Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? 19.05.06, 15:23
          tylko Muszynianka, wiem co mowie, robilismy badania na agh i ta wypadla
          najlepiej(szczegolnie dla kobiet ma duzo magnezu i wapnia) a najciekawsze jest
          to ze niektore "wody mineralne" były gorsze od zwykłej wody z kranu;)
          • Gość: nić Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? IP: *.autocom.pl 19.05.06, 15:25
            Dobrawa-ma swój cudowny smak,podobnie jak kiedyś świetne wody
            słowianka/jurajska.Zywiec oczywiście też!
          • mikams75 Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? 19.05.06, 15:26
            wlasnie, Muszynianka ma najlepszy sklad, sama kiedys bardzo drobiazgowo
            porownywalam. I smakowo tez ja bardzo lubie.
            • Gość: zołza Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? IP: *.skranetcan.pl 19.05.06, 15:30
              Tak, tak... przebadana w Niemczech w niezależnym laboratorium poszła się paść...
              • magdaksp Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? 19.05.06, 15:39
                jurajska.pracuje wsklepie i przychodzi tam taki klient ktory robi rozne testy
                roznych produktow do jednej zgazet i wyszlo ze zywiec wcale nie jest taki dobry
                awrecz przeciwinie.pozytywnie wypadla jurajska i muszyna anie muszynianka.jedna
                zgorszych to arctic i kropla bskidu
                • Gość: lezka_dla_cieniow_ Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:59
                  Ż Y W I E C

i zdania nie zmienię :P
                • szelest_tafty czym się różni? 19.05.06, 15:59
                  czym się różni Cisowianka od Nałęczowianki?mają podobne etykiety, obie są z
                  Nałęczowa, tylko ta pierwsza jest zdecydowanie tańsza... dlaczego?
          • Gość: nika Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 16:02
            To może napisz, które były gorsze od wody z kranu.
            • madzia_k Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? 19.05.06, 16:47
              jesli mnie pamiec nie myli to taka kupiona w biedronce
              • Gość: Nika Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 16:49
                > jesli mnie pamiec nie myli to taka kupiona w biedronce

No to nie ma się właściwie czemu dziwić ;)
    • Gość: epjasa Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? IP: *.aster.pl 19.05.06, 16:24
      Przy okazji certyikatów udzielanych przez różne instytuty pisano m.in. o wodzie Żywiec, rekomendowanej przez Instytut Matki i Dziecka. Miała prawdopodobnie więcej bakterii i innych zanieczyszczeń niż woda z kranu. Ale jeśli komuś smakuje, to jego sprawa. U mnie w domu pije się, póki co - Cisowiankę.
    • Gość: gosik tylko ŻYWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 17:13
      jw
      • Gość: kinia nie nie, nie zywiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 17:16
        zywiec to tylko piwo. a woda? okropnosc, taka... wstretna jest! moja ukochana woda to krynica. juz teraz rzadko mzona ja spotkac, ale warta jest polecenia. pzoa tym- slotwinka :p

pozdrawiam
    • Gość: p Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? IP: *.greennet.org.pl 19.05.06, 17:23
      zywiec to woda źródlana
      • trawiasta Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? 19.05.06, 17:42
        A propos Żywca...

www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1507&Itemid=48&limit=1&limitstart=0
    • Gość: kasia Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? IP: *.os1.kn.pl 19.05.06, 17:49
      pije sobie wlasnie wode zywiec zdroj, wchodze na forum, otwieram watek i sie
      dowiaduje ze lepiej pic juz kranowe, co za stres, ale jej nie wyrzuce przeciez,
      chyba lubie smak bakterii i innych syfstw:) od zawsze ja pije, ohh, zycie
    • Gość: kinga Re: woda mineralana niegazowana-ktora najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:02
      z tego co mi wiadomo z lekcji geografii z liceum podobno najlepszy skład tzn
      właściwe proporcje pierwiastków i odpowiednią ilość składników mineralnych ma
      NAŁĘCZOWIANKA i to ona jest najlepsza, natomiast bardzo lubię pić PIWNICZANKĘ i
      MUSZYNIANKĘ
      www.se.com.pl/se/index.jsp?place=subMenu&news_cat_id=1379&layout=1
      tu jest są zdjecia
      obecnie piję moją imienniczkę KINGA miejsce 4 :-)) jest bardzo dobra i tańsza
      tych "najdroższych" wód mineralnych
      • gogosia25 MuSZyNIanKA!!! 22.05.06, 09:18
        najdrozdza ale i najzdrowsza, po niej kazda inna woda smakuje jak syf z kranu,
        ma tez duzo magnzeu.
        najgorsze sa moim zdaniem Zywiec i Arctic, ta ostatnia promowana przez Cindy
        Crawford, smakuje gorzej niz kranowa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka