Gość: m IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 12:06 Szukam dobrego podkładu - co o nim sądzicie???? jakich używacie!!!! i jaka jest ich cena! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakam Re: Air Wear Loreal 10.01.03, 14:33 Wątek podkłądu pojawiał sie już kilka razy ale ja wciąż szukam, w ogólnie dostępnych podkładach ze średniej półki gama kolorystyczna jest niestety uboga- nie mogę dopasować koloru. Odpowiadające kolory dla mnie ma Clinique i mam pytanie: czy ktoś używał może podkładu SUPERFIT tej firmy? dzięki za W/opinie Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Air Wear Loreal 10.01.03, 20:30 uzywam superfita. bardzo mi odpowiada - nie tworzy maski, nie sciaga skory, nie ma zadnego zapachu. mimo tego, ze jest w buteleczce, nie ma problemu z nakladaniem, bo szyjka zakonczona jest wasko, i nie wychlapuje sie polowy butelki na reke. dodatkowo, buteleczka jest miekka, a nie szklana, wiec nagle machniecie reka nie zniszczy opakowania. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: Air Wear Loreal 13.01.03, 08:34 Dzięki za radę! Nabyłam go w sobotę i jak na razie jestem zadowolona. Kupiłam odcień Cream nr 17-to był najjaśniejszy z dostępnych ale na Wizażu wyczytałam, że jest jeszcze jaśniejszy nr 16? Nie jestem pewna, czy w Polsce jest ten nr dostępny czy tylko w Sephorze, w której kupowałam nie ma tego odcienia? Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Point Re: Air Wear Loreal IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.01.03, 19:06 Ja używałam, kosztował mnie jakieś 50 zł. Całkiem przyjemny, ale nie można z nim przesadzić: wyjątkowo widać nawet najmniejszą przesadę w ilości. Ale odpowiednio cienko nałożony jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Air Wear Loreal IP: *.swic.dialup.inetia.pl 10.01.03, 21:38 Dostałam próbkę w sklepie, starczyła mi na tydzien..więc moge sie wypowiedzieć :).Co prawda nie tworzył maski, ale po tygodniu strasznie przesuszył mi skórę.., normalnie się łuszczyła :) Odpowiedz Link Zgłoś