Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:00 mam caly czas taki nabrzmialy brzuch jak po poządnym najedzeniu sie, ale mam tak nawet z rana jak wstane,musze go caly czas wciagac zeby wygladac normalnie; czy to moze cos z watroba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szelest_tafty Re: wystajacy brzuch 23.05.06, 10:12 może to raczej jelita? ja mam z nimi też problemy, ciągle mi się przelewa, brzuch się wydyma itp. U mnie to podobno ZJW czyli zespół Jelita wrażliwego, no ale ty nie pisałaś nic o tym, czy ten brzuch Cię boli. Warto wybrać się do lekarza, może zrobić wstępne usg brzuszka i zobaczyć jaka jest tego przyczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: wystajacy brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:16 mnie ten brzuch nie boli, tylko wyglada caly czas jakbym sie obżarła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: wystajacy brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:12 mnie czasem boli, i wzmaga gazy, zy to mzoe byc jakas choroba do kogo powinanm sie udac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanla Re: wystajacy brzuch IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 23.05.06, 13:13 a ja mam gazy. co jest najlepsze na gazy? Blagam o pomoc bo juz nie daje rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: wystajacy brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:03 Now lansie ja mam ten sam problem, i jak sie przezrzucałam na inne jedzene typu ciemny chleb to właśnie wtedy robiło się najgorzej. wszelkie ziarna źle na mnie wpływają, a o teo papryka i inen takie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: wystajacy brzuch IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 23.05.06, 15:07 ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edna Re: wystajacy brzuch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:10 co ile kosztuje? taki brzuch?!?! - oddam Ci za darmo jak chcesz, bardzo proszę:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: wystajacy brzuch IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 23.05.06, 15:12 hehehe pomylka to nie tu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em ja tez tak mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:35 miałam usg brzucha i przy okazji się okazało, że mam "rozedmane jelito". Czy mogę sie z tym udać do internisty, czy to juz trzeba do gastrologa albo cholewka wie gdzie indziej? A może obyłoby się bez lekarza? Pomożcie, please Odpowiedz Link Zgłoś