doorciaa 23.05.06, 15:57 próbował ktoś tego? dziwne..założysz pas, spocisz się i dzięki temu pozbędziesz się tłuszczu na brzuchu? działa to? kto używał, albo kto słyszał od znajomych o skuteczności (bądź jej braku) tego magicznego pasa?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Sauna belt??? IP: *.aster.pl 23.05.06, 16:03 dziwne..założysz pas, spocisz się i dzięki temu > pozbędziesz się tłuszczu na brzuchu? Pozbywasz się wody, nie tłuszczu. działa to? Pewnie, ze dzuiała, wypocisz dwa centymetry wody, masz w obwodzie 2 centymetry mniej. kto używał, albo kto słyszał > od znajomych o skuteczności (bądź jej braku) tego magicznego pasa?:) Nie trzeba używać, słyszeć - wystarczy pomysleć. Żaden pocący pas nie zastąpi ćwiczeń. polecam Tamilee Web - po dwóch tygodniach cztery centymetry mniej:). Odpowiedz Link Zgłoś
doorciaa Re: Sauna belt??? 23.05.06, 16:52 wow..w 2 tyg az 4 cm mniej brzuszka?:) super..spróbuję..dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: Sauna belt??? IP: 217.153.94.* 23.05.06, 17:03 ja ćwicze 2 razy dziennie 8ABS na brzuch, ale też biegam - i wtedy zakładam taki pas na brzuch (to jest taka pianka z rzepem, kupiłam w Auchan za 25 zł). Jak wracam z biegania to ten pas zawsze możan wręcz wyżymać :) i wydaje mi sie że taka "sauna" też coś da, jak myślicie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: Sauna belt??? 24.05.06, 10:51 up... chętnie się dowiem, co inni sądzą o takim pasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Sauna belt??? IP: *.radymno.org / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 12:56 nie działa nie masz sie co łudzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Sauna belt??? IP: 62.40.80.* 24.05.06, 13:31 Taaaaaa, a świstak siedzi i zawija... Odpowiedz Link Zgłoś