jouka2 23.05.06, 18:18 Jaki puder brazujacy polecacie? Chodzi mi o cos z gornej polki, najlepiej nie w pomaranczowym odcieniu, ladnie wygladajacy na sredniej karnacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llilly :-))))) 23.05.06, 21:58 Witaj!!!Jak zwykle wtrącam moje trzy grosze...:-)))) mój ukochany to sypki True Bronze Clinique-mam akurat najjaśniejszy odcień bo 01, wracam do niego z czułością co kilka miesięcy, a on się odwdzięcza bo jest i jest, a używam go dość obficie.Nadaje piękny, delikatny odcień z subtelnym połyskiem-i choć miałam obawy, że będę się świecić od tego brokatu niczym choinka to okazało się, że drobinki doskonale wtapiają się w skórę, pięknie modelują twarz i nawet po upływie wielu godzin wygląda to bardzo naturalnie.Pozdrawiam-L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaliyah83 Re: :-))))) IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 23.05.06, 22:05 witaj, ja rowniez jestem zwolnenniczka gornej polki jedak dla mnei najlepszy puder brazujacy to kulki oriflame.Daja ladna, naturalna opalenizne, buzia nei jest w zadnym razie jakas pomaranczowa itp i nei widac na twarzy polyskujacych drobinek (no moze minimalnei widac), co dla mnei wazne bo nei bardzo lubię taki efekt.... Odpowiedz Link Zgłoś
jouka2 Re: :-))))) 23.05.06, 22:08 Czesc Lilly! Szukalam juz tego pudru bo pamietam ze go polecalas, ale juz nie mozna go kupic... :o( Clinique ma klasyczne prasowane pudry brazujace (matowe) i teraz jakies limitowane nowosci - szachownice z polyskiem... Nie wiem czy skusic sie na cos z tego, czy szukac dalej jakiegos swietnego bronzera... Odpowiedz Link Zgłoś
llilly :-(((((((( 23.05.06, 22:16 No właśnie, coś z tym Clinique w ogóle się dzieje złego :-((( kilka m-cy temu chciałam kupić Pore Minimizer i też nie było :-((( .W "mojej" sephorze byłam w zeszły czwartek i z kolei nie widziałam tych szachownic, o których piszesz :-((( był za to, szeroko rozreklamowany, nowy Total Turnaround, ale ja swoim zwyczajem zapatrzyłam się w cienie, miałam nadzieję, że obejrzę już te nowe chanelki na lato, ale niestety, na razie są tylko w Stanach :-((((.Nabyłam za to YSL, o czym skwapliwie doniosę w znanym nam miejscu ;-)))))). Odpowiedz Link Zgłoś
jouka2 Re: :-(((((((( 23.05.06, 22:26 Szachownice sa juz do kupienia w Anglii, w dwoch zestawach kolorystycznych, mozesz zerknac na www.clinique.co.uk/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT4524&PRODUCT_ID=PROD64918 - ale nie jestem przekonana czy o to mi chodzi. Efekt moze byc za bardzo blyszczacy... Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: :-(((((((( 23.05.06, 22:34 Faktycznie, fajnie wygląda, ale raczej będzie błyszczeć, chociaż ten mój True Bronze też mnie przerażał w pudełku, a na twarzy wygląda pięknie i naturalnie (przepytałam otoczenie :-))) -wszyscy zgodnie twierdzą, że to zdrowa skóra plus opalenizna, a nie puder plus samoopalacz ;-)))) ).Generalnie mam wrażenie, że takie całkiem matowe troszkę jakby spłaszczają twarz, więc odrobina błyszczącego pyłku sie przydaje.Pozdrawiam serdecznie i zmykam spać, postaram się jutro przy porannej kawie opisać moje zeszłoczwartkowe sephorowe "szaleństwa" ;-)))))).Pa./L. Odpowiedz Link Zgłoś
jouka2 Re: :-(((((((( 23.05.06, 23:08 Hmmm... To co piszesz brzmi dosc przekonujaco, moze dam szanse szachownicy... Czy moglabys napisac jak uzywasz ten swoj puder, czy na podklad, czy na wybrane partie twarzy, jaka technika nakladasz? Kupilam ostatnio fajny pedzel wlasnie z Clinique, mysle ze sie nada ;o) Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
bc100 Re: :-(((((((( 23.05.06, 22:46 llilly napisała: > No właśnie, coś z tym Clinique w ogóle się dzieje złego :-((( kilka m-cy temu > chciałam kupić Pore Minimizer i też nie było :-((( Niestety potwierdzam :-( Chcialam go dzis kupic w duzej i dobrze zaopatrzonej perfumerii i klapa. Co ciekawe, regalik z Clinique zepchniety w rog i przystawiony jakims standem, czyli chyba handluja tym, co zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.m. Re: Najlepszy puder brazujacy-Ziemia egipska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 00:04 Dla mnie zdecydowanie ziemia egipska Odpowiedz Link Zgłoś