Gość: inka IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 14:24 czy któraś z Was używała tego podkładu i mogłaby coś o nim napisać??? do jakiej jest cery, co powinnien robić i czy dobrze się spisuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_citroni Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE 12.01.03, 15:03 Inka, to jest chyba Teint Captif. Zamowilam go u babki w Austrii, powinnam niedlugo dostac to powiem jak sie sprawuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 15:36 możliwe, że to ten miałam kiedyś, jeden z tych podkładów w buteleczce tyklo za nic nie mogę sobie przypomnieć czy to był ten czy inny, a teraz mam możliwość kupna (w Polsce go nie ma) i nawet nie wiem do jakiej jest cery :( Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE 12.01.03, 15:53 Ja bardzo lubilam Teint Captif, ale wycofali go z polskiego rynku. Mozna go dostac tylko w Austrii i jesli sie nie myle, to wlasnie jest Colour Endure. Kupilam na ebayu 3 sloiczki (3 rozne kolory;-), zobaczymy, czy to jest to samo co Captif (mam nadzieje). Jak je dostane, to moze wysle Ci troche tego podkladu w jakims sloiczku? Tylko, kurcze, bede musiala poszukac jakiegos opakowania ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE 12.01.03, 15:56 Nie kojarze innych podkladow Loreala w sloiczku, wiec to chyba byl ten. Teint Captif i Colour Endure maja te same wlasciwosci -sa bardzo trwale, nie scieraja sie, nie odbijaja sie na ubraniach itp. Nawet opakowania maja te same. Jak chcesz, to przesle Ci zdjecie, moze wtedy sobie przypomnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 16:57 dzięki za wszystko!!! mam zdjęcie i buteleczka jest taka sama jak od Teint Captif, a ja zdaje się miałam Invisible perfection (to było 3 lata temu) z tego co pamietam to Teint był droższy i nie zostawiał śladów na ubraniu, chyba i tak go kupię, bo nie jest drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 17:02 a i jeszcze jedno: odcień ja zawsze z podkładów L`Oreala używałam Sable 22, a ten ma odcień 30 nie wiesz może czy jest on ciemniejszy od Sable 22??? bo ciemniejszy mogłabym mieć ale jaśniejszy raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE 12.01.03, 17:32 Chyba bedzie ciemniejszy. 10 to bez naturalny , nr.20 to jakis beige peau (nie wiem co to takiego), a 30. to jesli sie nie myle bez miodowy (beige dore). A gdzie go kupujesz? W tej hurtowni? Ile kosztuje? Jestem ciekawa, bo moj wyszedl za jakies 25 zl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 21:24 nie u mnie w hurtowni nie ma już w ogóle tych podkładów w buteleczkach, w sklepach zresztą też nie, jest do kupienia na Allegro za 20zł w tej chwili, a za ile pójdzie to nie wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 21:27 30 to faktycznie jest beż miodowy :) więc mam nadzieję, że będzie ciemniejszy chociaż np. 23 True beige jest jaśniejszy od 22 Sable, a u nas w ogóle podkłady L`Oreala są dostępne tylko w czterech kolorach 15 i 16 oraz 22 i 23 Odpowiedz Link Zgłoś