Dodaj do ulubionych

L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE

IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 14:24
czy któraś z Was używała tego podkładu i mogłaby coś o nim napisać???
do jakiej jest cery, co powinnien robić i czy dobrze się spisuje :)
Obserwuj wątek
    • moni_citroni Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE 12.01.03, 15:03
      Inka, to jest chyba Teint Captif. Zamowilam go u babki w Austrii, powinnam
      niedlugo dostac to powiem jak sie sprawuje.
      • Gość: inka Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 15:36
        możliwe, że to ten
        miałam kiedyś, jeden z tych podkładów w buteleczce tyklo za nic nie mogę sobie
        przypomnieć czy to był ten czy inny, a teraz mam możliwość kupna (w Polsce go
        nie ma) i nawet nie wiem do jakiej jest cery :(
        • moni_citroni Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE 12.01.03, 15:53
          Ja bardzo lubilam Teint Captif, ale wycofali go z polskiego rynku. Mozna go
          dostac tylko w Austrii i jesli sie nie myle, to wlasnie jest Colour Endure.
          Kupilam na ebayu 3 sloiczki (3 rozne kolory;-), zobaczymy, czy to jest to samo
          co Captif (mam nadzieje). Jak je dostane, to moze wysle Ci troche tego
          podkladu w jakims sloiczku? Tylko, kurcze, bede musiala poszukac jakiegos
          opakowania ;-))
          • moni_citroni Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE 12.01.03, 15:56
            Nie kojarze innych podkladow Loreala w sloiczku, wiec to chyba byl ten. Teint
            Captif i Colour Endure maja te same wlasciwosci -sa bardzo trwale, nie
            scieraja sie, nie odbijaja sie na ubraniach itp. Nawet opakowania maja te
            same. Jak chcesz, to przesle Ci zdjecie, moze wtedy sobie przypomnisz?
            • Gość: inka Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 16:57
              dzięki za wszystko!!!
              mam zdjęcie i buteleczka jest taka sama jak od Teint Captif, a ja zdaje się
              miałam Invisible perfection (to było 3 lata temu) z tego co pamietam to Teint
              był droższy i nie zostawiał śladów na ubraniu, chyba i tak go kupię, bo nie
              jest drogi :)
            • Gość: inka Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 17:02
              a i jeszcze jedno: odcień
              ja zawsze z podkładów L`Oreala używałam Sable 22, a ten ma odcień 30 nie wiesz
              może czy jest on ciemniejszy od Sable 22??? bo ciemniejszy mogłabym mieć ale
              jaśniejszy raczej nie
              • moni_citroni Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE 12.01.03, 17:32
                Chyba bedzie ciemniejszy. 10 to bez naturalny , nr.20 to jakis beige peau (nie
                wiem co to takiego), a 30. to jesli sie nie myle bez miodowy (beige dore).
                A gdzie go kupujesz? W tej hurtowni? Ile kosztuje? Jestem ciekawa, bo moj
                wyszedl za jakies 25 zl ;-)
                • Gość: inka Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 21:24
                  nie u mnie w hurtowni nie ma już w ogóle tych podkładów w buteleczkach, w
                  sklepach zresztą też nie, jest do kupienia na Allegro za 20zł w tej chwili, a
                  za ile pójdzie to nie wiadomo :)
                • Gość: inka Re: L`Oreal PODKŁAD - COLOUR ENDURE IP: *.BMJ.net.pl 12.01.03, 21:27
                  30 to faktycznie jest beż miodowy :) więc mam nadzieję, że będzie ciemniejszy
                  chociaż np. 23 True beige jest jaśniejszy od 22 Sable, a u nas w ogóle podkłady
                  L`Oreala są dostępne tylko w czterech kolorach 15 i 16 oraz 22 i 23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka