Dodaj do ulubionych

WAROT wystartował

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.10.10, 23:39
Kampania wyborcza zaczyna się ciekawie, przynajmniej tyle można sobie obiecywać po starcie w wyborach "hunwejbina z IPN" Pawła Warot.
www.debata.nazwa.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1387:precz-z-komun-&catid=66:pawe-piotr-warot&Itemid=97
Obserwuj wątek
    • Gość: arch Re: WAROT wystartował IP: *.olsztyn.mm.pl 19.10.10, 00:41
      I bardzo dobrze! Powodzenia!
      • Gość: gość Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 10:45
        Wreszcie ktoś nowy i odważny, bez układów! Popieram!
    • Gość: głość Re: WAROT wystartował IP: 83.19.115.* 19.10.10, 11:04
      bardzo dobrze że wystartował, bo w całej tej papce-lepiance naprawdę nie ma na kogo głosować. Panie Pawle, dobrze byłoby jednak jeszcze usłyszeć jakieś inne zamiary poza kasowaniem czerwonych, bo to za mało do wygrania.
      Pozdrawiam czerwone hieny które zaraz pojawią sie w tym watku ;)
    • Gość: irena Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 11:49

spóźniona o 30 lat lustracja ma być sposobem na rozwiązanie problemów miasta, dajcie spokój
      • Gość: haha Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 11:54
        Sama to wymyśliłaś?
        • mike.recz Re: WAROT wystartował 20.10.10, 13:14
          Gość portalu: haha napisał(a):

> Sama to wymyśliłaś?

A ten Pan Warot, to poza hasłem "Precz z komuną" to jakieś poglądy, program posiada
          czy to kolejny populista?
    • Gość: witold Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 00:50

zagłosuję na warota, bo wierzę, że doprowadzi do wyburzenia szubienic - symbolu komunistycznego zniewolenia zawzięcie bronionego przez czerwone lobby i esbecką agenturę
      • mike.recz Re: WAROT wystartował 22.10.10, 01:14
        Gość portalu: witold napisał(a):
        zagłosuję na warota, bo wierzę, że doprowadzi do wyburzenia szubienic - symbolu komunistycznego zniewolenia zawzięcie bronionego przez czerwone lobby i esbecką agenturę

Tak z ciekawości pytam ponieważ ja również jestem przeciwko wyburzeniu "szubienic"
        do której grupy mnie zaliczasz?
        • Gość: witold Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 01:31

lenin nazywał takich "poputczykami"
          • mike.recz Re: WAROT wystartował 22.10.10, 01:40
            Spodziewałem się dokładnie takiej reakcji.
            Wiedziałem, że będziesz zbyt wielkim tchórzem aby odpowiedzieć wprost.
            • Gość: witold Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 01:44

twój wywód trąci logiką dialektyczną, którą właśnie lenin doprowadził do perfekcji
              • mike.recz Re: WAROT wystartował 22.10.10, 02:19
                A coś poza tchórzostwem i insynuacją jesteś w stanie z siebie wykrzesać?
                Nie musisz mi też udowadniać dobrej znajomości swego mistrza.
                • Gość: witold Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 02:58

maszeruj pod szubienice na randkę z oficerem prowadzącym, wielbicielu armii czerwonej
                  • mike.recz Re: WAROT wystartował 22.10.10, 03:26
                    Gość portalu: witold napisał(a): maszeruj pod szubienice na randkę z oficerem prowadzącym, wielbicielu armii czerwonej

A umawiałem się pod tym historycznym miejscem mojego miasta wielokrotnie.
                    I pewnie jeszcze niejeden raz tak zrobię. Zwłaszcza, że pod okiem Szmita zostanie odnowiony
                    i bardzo dobrze;)
                    A ty będzie sobie dalej bredził o oficerach prowadzących i TW, a ja wolę żeby "Szubienice"
                    zostały po prostu dla potomnych oznaczone przez uczciwego historyka tabliczką informacyjną
                    dla przyszłych pokoleń.
                    • Gość: witold Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 03:35

pod pomnikiem stalina czy hitlera też byś się pewnie umawiał na randki, prowincjonalny demagogu
                      • mike.recz Re: WAROT wystartował 22.10.10, 13:10
                        I to ty mi zarzucasz demagogię:-))) WOW!
                        • Gość: witold Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 00:42

bronisz pomnika bandytów spod czerwonej gwiazdy, taka jest prawda
                          • mike.recz Re: WAROT wystartował 23.10.10, 13:37
                            Gość portalu: witold napisał(a):
                            bronisz pomnika bandytów spod czerwonej gwiazdy, taka jest prawda

Oczywiście, że tak. Z której strony byś nie spojrzał to właśnie dzięki tym bandytom spod czerwonej gwiazdy mamy to miasto.
              • Gość: mix Re: WAROT wystartował IP: *.ip.netia.com.pl 23.10.10, 08:57
                Wolę dialektykę od bezmyślnego kołtuństwa.
    • Gość: Anna Re: WAROT wystartował IP: *.pl 25.10.10, 23:24

Gdzie jest dostępny kalendarz spotkań przedwyborczych Warota i kto jest w jego komitecie?
    • Gość: pr Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 11:34

w rankingu wypada słabo, powinien rozkręcić kampanę wyborczą

kto.wm.pl/opis/778,pawel-piotr-warot.html
      • Gość: Ewa Re: WAROT wystartował IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.10.10, 18:31
        aż wrze!!!
        www.debata.nazwa.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1407:warmia-tylko-nowoczesna-solidarna-i-bezpieczna-&catid=66:pawe-piotr-warot&Itemid=97
        • Gość: hb Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 08:13

nie wierzę politykom, pewnie znów cała para pójdzie w gwizdek
        • Gość: roz Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 20:01
          to nie wrzenie, to BEŁKOT żałosny
          • Gość: kk Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 11:21

taki bełkot robi wrażenie na moherach, o ich głosy wzorem szmita warot zabiega
        • Gość: Paweł! Powodzenia! Re: WAROT wystartował IP: *.olsztyn.mm.pl 11.11.10, 22:25
          Robisz dobrą robotę, a szczekającymi się nie przejmuj. Nawet gdybyś kiedyś musiał przepraszać jakąś durną szuję po durnym wyroku sądowym, co się 2 lata temu przytrafiło Złakowskiemu
          • Gość: czytający Re: WAROT wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 15:05

dobra robota warota to ogłaszanie teczek, jako polityk jest do niczego
    • Gość: AK Re: WAROT wystartował IP: *.com 01.12.10, 14:25

Ile konkretnie głosów zabrakło mu do mandatu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka