seline 15.01.03, 12:52 Moje drogie Panie... Czy macie jakis sposob na elektryzujace sie wlosy. W zimie jest to dla mnie po prostu koszmar - czapki, kaptury i wlosy staja deba! Z gory dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbigniew.kalenik Re: Elektryzowanie!!!! 16.01.03, 13:28 Szanowna Pani, Prosze sprobowac po umyciu wlosow uzyc odzywki, albo dobrego szamponu 2 w 1. Najbardzoej skuteczne beda takie, ktore daja jedwabista miekkosc albo intensywnie wygladzaja. Zawieraja one najwiecej substancji chroniacych wlosy i powinny zmniejszyc elektryzowanie sie. Warto tez pamietac o wyborze odpowiedniego nakrycia glowy, jesli jest np. welniane to zwieksza elektryzowanie sie wlosow. Pozdrawiam serdecznie. Zbigniew seline napisała: > Moje drogie Panie... > Czy macie jakis sposob na elektryzujace sie wlosy. W zimie jest to dla mnie > po prostu koszmar - czapki, kaptury i wlosy staja deba! > > Z gory dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
seline Re: Elektryzowanie!!!! 16.01.03, 14:30 Bardzo dziekuje! Sprobuje z odzywka i moze zmienie szampon, bo jak na razie to uzywam AA SPA z wyciagiem z pomidorow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś