Dodaj do ulubionych

Odchudzanie twarzy

04.06.06, 20:38
Jak mozna wyszczuplic twarz? Dokladnie chodzi mi o pozbycie sie 2 podbrodka
i "odchudzenie" policzkow.
Widzialam kiedys cwiczenia miesni twarzy, wlasnie na podbrodek, ale nie
pamietam na czym polegaly.
Ktos wie cos na ten temat? Jakies cwiczenia, kremy?
Obserwuj wątek
    • Gość: uch Re: Odchudzanie twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:40
      wyszukiwarka?
      • e.m.i1 Re: Odchudzanie twarzy 04.06.06, 23:43
        Szukalam, ale nie znalazlam.
        • Gość: michalina Re: Odchudzanie twarzy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.06.06, 00:11
          mam wyprobowany sposob,przywiesic sobie do dolnej wargi odwaznik 5-10kg(to
          zalezy ile chcesz schudnac)i po pare godzin dziennie tak pochodzic.
          Twarz sie ladnie wyciagnie.Powodzenia
          • Gość: uch Re: Odchudzanie twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:27
            Temat wbrew pozorom nie jest smieszny. Twarz to przecież ciało, które każdy jakoś tam udoskonala. Jeżeli ktoś nie lubi 'pucułków' to czemu ma nic z tym nie robić? Jak ktoś sobie odchudza sławetne łydki to twarz można tym bardziej.
            Poza tym, niektóre ćwiczenia przy okazji doskonale poprawiają dykcję
            Np. Raz dziennie...codziennie;) wymawiac głośno A,E,I,O,U,Y przez 5 min.
    • Gość: uch Re: Odchudzanie twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:11
      ech...

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=odchudzanie+twarzy&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=211&poz=0&A_szukaj=temat&zywe=2&x=9&y=2
      dla jasności, wpisałam w wyszukiwarkę dokładnie to co masz w temacie...

• Gość: uch Re: Odchudzanie twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:25
        w wolnym czasie postaram Ci poszukać jakiś innych stron z tym tematem;)
      • e.m.i1 Re: Odchudzanie twarzy 05.06.06, 00:26
        Wielkie dzieki, wpisywalam to samo, bylo o kremach na podbrodek.
        Ale konkretnych CWICZEN ani nic na POLICZKI nie znalazlam.
        Jesli nie masz nic do powiedzenia na temat, to nie mow. A chamskie komentarze
        wiele mowia o waszym poziomie..
    • Gość: uch Re: Odchudzanie twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:32
      acha jeszcze jedno, bo już ide lulu;)
      Dobre są ćwiczenia kardio, czyli te, przy ktorych spala sie najwiecej kalorii.
      Np. skakanka- po cwiczeniach twarz zazwyczaj jest nagrzana, po paru tygodniach, wyszczupla się. - potwierdzone przez znajoma!
    • Gość: znalazłam na to Re: Odchudzanie twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:33
      sposób, jest takie urządzenie dostępne w kilku miejscach w polsce o nazwie
      beautytek. Ja również mam ten problem i niejednokrotnie ptałam ludzi, ale w
      koncu sama znalazłam. Napisałam do wszystkich salonów kosmetycznych
      posiadajacych to urządzenie i wszyscy odpisali mi że to mozliwe.Niektorzy nawet
      pisali ze maja w tym doswiadczenie i dobre efekty tzn w odchudzaniu i
      modelowaniu twarzy. Najtaniej możesz sobie to zrobic w salonie w Gdansku na
      osiedlu orłowo,jak sie pytałam jakieś 2-3 miesiace temu to pisali miże karnet
      na 6 zabiegów kosztuje 600zł, a wtedy mieli jeszcze promocje 50%wiec 300zł. Ja
      mam zamiar zrobic sobie to latem bo odemnie to trochę daleko. Winnych miastach
      też jest ale niestety o wiele drozej nawet 250zł za jeden zabieg. Niestety ceny
      sie różnią podobnie jak przy innych zabiegach. Jeśli chcesz zanleżć jakąś
      stronke i poczytac to wpisz w wyszukiwarce beautytek, pojawia ci się salony
      które maja to urządzenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka