Dodaj do ulubionych

Podkład So Ingenious Estee Lauder

18.01.03, 11:14
CZy któraś z Was używała, może tego podkładu? Na Wizazu ma co prawda
entuzjastyczną opinię, ale chciałabym poznać Wasze zdanie.Jak kryje,czy
matuje, jest trwały.Za wszystkie opinie będę bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Podkład So Ingenious Estee Lauder IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.01.03, 13:19
      Niestety jak dla mnie kryje i matuje o wiele słabiej niż Double Wear. Buzia
      jest pół matowa(chyba najbardziej idealny dla cer bez większych problemów)z
      takim lekkim połyskiem.
    • Gość: Apia Re: Podkład So Ingenious Estee Lauder IP: *.196-201-80.adsl.skynet.be 18.01.03, 23:27
      Ja mialam probke, i co prawda nie byl to odpowiedni do mojej cery kolor, to i tak bylam zadowolona. Ostatnio poprosilam w perfumerii o probke Diorskin Diora- niestety bardzo sie rozczarowalam. Podklad jest wodnisty i bardzo wchodzi w pory. So Ingenious byl znacznie lepszy, chyba sobie go kupie jak mi sie Lancome skonczy.
      • sublustris Re: Podkład So Ingenious Estee Lauder 21.01.03, 17:58
        A ktory Lancome wlasnie uzywasz? Bowiem mialam sobie kupic L: Photogenic i EL
        byl jego ewentualnym konkurentem...Chodzilo glownie o ten efekt "lusterek"...(?)
        a takze jasny/cieply kolor.
        • Gość: Apia Re: Podkład So Ingenious Estee Lauder IP: 81.240.49.* 21.01.03, 21:44
          Uzywam wlasnie Photogenic Ultra Confort. Ten podkad jest do cery suchej. Jezeli masz troche przetluszczajaca sie cere, to wybierz lepiej Maquimat(tez uzywalam-bardzo dobry).
          Jezeli mialabym wybierac, wybralabym EL, choc wlasciwie PUC jest bez zarzutu. Chyba bardziej odpowiada mi konsystencja EL.
          • sublustris Re: Podkład So Ingenious Estee Lauder 23.01.03, 20:57
            Uzywalam juz Maquimat(ale ze 4 lata temu?):-) - teraz korcil mnie ten
            Photogenic, (jest wersja dla suchej i dla mieszanej-z tego co widzialam) ale
            kolory cos mi sie nie zgadzaja. Dlatego ciekawa jestem tego EL. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka