martaa2 18.01.03, 11:14 CZy któraś z Was używała, może tego podkładu? Na Wizazu ma co prawda entuzjastyczną opinię, ale chciałabym poznać Wasze zdanie.Jak kryje,czy matuje, jest trwały.Za wszystkie opinie będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Podkład So Ingenious Estee Lauder IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.01.03, 13:19 Niestety jak dla mnie kryje i matuje o wiele słabiej niż Double Wear. Buzia jest pół matowa(chyba najbardziej idealny dla cer bez większych problemów)z takim lekkim połyskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apia Re: Podkład So Ingenious Estee Lauder IP: *.196-201-80.adsl.skynet.be 18.01.03, 23:27 Ja mialam probke, i co prawda nie byl to odpowiedni do mojej cery kolor, to i tak bylam zadowolona. Ostatnio poprosilam w perfumerii o probke Diorskin Diora- niestety bardzo sie rozczarowalam. Podklad jest wodnisty i bardzo wchodzi w pory. So Ingenious byl znacznie lepszy, chyba sobie go kupie jak mi sie Lancome skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: Podkład So Ingenious Estee Lauder 21.01.03, 17:58 A ktory Lancome wlasnie uzywasz? Bowiem mialam sobie kupic L: Photogenic i EL byl jego ewentualnym konkurentem...Chodzilo glownie o ten efekt "lusterek"...(?) a takze jasny/cieply kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apia Re: Podkład So Ingenious Estee Lauder IP: 81.240.49.* 21.01.03, 21:44 Uzywam wlasnie Photogenic Ultra Confort. Ten podkad jest do cery suchej. Jezeli masz troche przetluszczajaca sie cere, to wybierz lepiej Maquimat(tez uzywalam-bardzo dobry). Jezeli mialabym wybierac, wybralabym EL, choc wlasciwie PUC jest bez zarzutu. Chyba bardziej odpowiada mi konsystencja EL. Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: Podkład So Ingenious Estee Lauder 23.01.03, 20:57 Uzywalam juz Maquimat(ale ze 4 lata temu?):-) - teraz korcil mnie ten Photogenic, (jest wersja dla suchej i dla mieszanej-z tego co widzialam) ale kolory cos mi sie nie zgadzaja. Dlatego ciekawa jestem tego EL. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś