Gość: ywonka IP: 80.48.176.* 19.01.03, 14:12 Czy znacie jakies perfumy ktore kojarza sie wam z zapachem konwalii? prosze o propozycje dzieki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_kami Re: perfumy o zapachu konwalii 19.01.03, 14:29 'Remember me' - Christian Dior. W bladobłękitnej buteleczce. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: perfumy o zapachu konwalii IP: *.cf.pl / 192.168.1.* 19.01.03, 14:47 Truth-CK ma nuty konwalii.. poza tym- wody toaletowe Yves Rocher...taka w zielonej butelce plastikowej..niestety nie pamietam nazwy (z tej samej serii co Fleur de The-czy jakos tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
deba Re: perfumy o zapachu konwalii 19.01.03, 15:17 czyste konwalie to rowniez diorissimo diora. nuty konwalii znajdziesz tez w sonia rykiel, very valentino, j'adore, anais anais, envy, naomagic, emotion... podr deba -- Odpowiedz Link Zgłoś
givenchy Re: perfumy o zapachu konwalii 21.01.03, 11:08 Gość portalu: Margaret napisał(a): > Truth-CK ma nuty konwalii.. > poza tym- wody toaletowe Yves Rocher...taka w zielonej butelce > plastikowej..niestety nie pamietam nazwy (z tej samej serii co Fleur de The- czy > > jakos tak:) Ta woda Yves Rocher to Muguet des Boys - Frissons d'Eau. Obecnie używam i czuję się b. wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
julienne Re: perfumy o zapachu konwalii 19.01.03, 15:40 Dla mnie konwaliami pachnie ENVY Gucciego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: perfumy o zapachu konwalii IP: proxy / 62.148.83.* 20.01.03, 11:22 Diorissimo Diora najbardziej konwaliowy z konwaliowych - dla mnie cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: perfumy o zapachu konwalii 20.01.03, 12:15 czysta konwalia - Lilia Bella z linii Aqua allegoria Guerlaine (EDT) - ma być w regularnej sprzedaży w Polsce w marcu (we Francji juz jest). Cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manna Re: perfumy o zapachu konwalii IP: *.acn.waw.pl 20.01.03, 20:18 Miriam, Lilla Bella widziałam w sprzedaży w połowie ubiegłego roku. Pytałam o te perfumy w salonie firmowym na Moliera. Perfumy owszem były, ale testerów niestety nie. Ekspedientka znała ten zapach z perfumerii zagranicznych. Były również w Galerii Centrum w stoisku firmowym G., ale to też było dawno, jeszcze przed zmianą dystybutora Guerlain. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: perfumy o zapachu konwalii 21.01.03, 09:31 Owszem, były krótko testowo w zeszłym roku i teraz wejdą do stałej regularnej sprzedaży, oprócz tego będzie jeszcze jeden nowy zapach (limonka z czymś tam). Tak mi powiedzieli właśnie na Moliera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: perfumy o zapachu konwalii IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 21:43 Yves Rocher'a o zapachu konwalii (Muguet des Bois) nie polecam - dla mnie pachnie bardziej odświeżaczem powietrza, niż perfumą :( Envy Gucciego pachnie bardzo ładnie. Ostatnio kupiłam konwaliowy dezodorant (jest też woda) firmy Woods of Windsor (sklep w Krakowie na Rynku, można też w internecie: www.lavender.pl Pozdrawiam wszystkie fanki konwaliowych perfum :) Odpowiedz Link Zgłoś
givenchy Re: perfumy o zapachu konwalii 21.01.03, 14:16 Gość portalu: Baśka napisał(a): > Yves Rocher'a o zapachu konwalii (Muguet des Bois) nie polecam - dla mnie > pachnie bardziej odświeżaczem powietrza, niż perfumą :( Sorry, mój YR pachnie przepięknie. > Envy Gucciego pachnie bardzo ładnie. > Ostatnio kupiłam konwaliowy dezodorant (jest też woda) firmy Woods of Windsor > (sklep w Krakowie na Rynku, można też w internecie: <a href="www.lavende > r.pl"target="_blank">www.lavender.pl</a> > > Pozdrawiam wszystkie fanki konwaliowych perfum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: perfumy o zapachu konwalii IP: 217.153.44.* 21.01.03, 10:01 Pleasures Estee Lauder sa trzy rodzaje w tym jedne konwaliowe. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: perfumy o zapachu konwalii 21.01.03, 10:30 Oczywiście Tommy Girl TH :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: perfumy o zapachu konwalii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 13:24 Tak jak wcześniej już dziewczyny pisały: najdoskonalszy zapach majowych konwalii to Diorissimo Diora (były to ulubione kwiaty tego kreatora), równie intensywno konwaliowe to Lilia Bella Guerlaina i L'eau de Sonia Rykiel (niebieski sweterek). W innych perfumach nuty konwalii się przwijają mniej lub bardziej intensywnie (z nowszych przykładów to Skin Trussardiego), ale nie grają już pierwszych skrzypiec tak jak w tych trzech zapachach (Dior, Guerlain, Rykiel). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: perfumy o zapachu konwalii IP: 195.117.144.* 21.01.03, 13:53 Serdecznie polecam ENVY GUCCY- dla mnie właśnie dokładnie pachną konwaliami, choć jest to pewnie dość indywidualna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: perfumy o zapachu konwalii 21.01.03, 17:49 Niedawno na tym forum rozmawiałyśmy z Magdą o perfumach Chaumet(wersja podstawowa w białym pudełku). Wersja L'Eau Chaumet(w niebieskim pudełku) ma mocno wyczuwalną nutę konwalii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patsy Re: perfumy o zapachu konwalii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.03, 19:13 Cała seria konwaliowa jest w lavender.pl łącznie z papierem do szuflad i saszetkami do szaf. Zapach majowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: perfumy o zapachu konwalii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 12:39 Z zapachem konwalii kojarzy mi sie woda perfumowana GLAMOUROUS RALPH LAUREN Odpowiedz Link Zgłoś
01anula Re: krem 24.01.03, 15:25 A mnie konwaliami pachnie krem regenerujący z folacyną Erisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anexxa precz z tommym? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 18:35 kurna wiecie co? misio jak mnie rzucal to mowil, ze ma dosc tego, ze sie nie myje (a to nieprawda, myje sie raz na dwa tygodnie!) i perfumuje tommym. moze jakbym zamiast tommiego kupila takie konwaliowe perfumy, to on by wrocil od tej cipy co? napiszcie! xx. w depresji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: precz z tommym? IP: netia:* / 192.168.0.* 02.02.03, 20:53 ale ty, anexxa, glupia jestes! przepraszam, ale tylko pozostale forumowiczki, sie zdenerwowalam teraz... Odpowiedz Link Zgłoś