Dodaj do ulubionych

Sposób na biust !

IP: *.ztpnet.pl 08.06.06, 10:41
Czy macie może jakis skuteczny sposób na powiększenie biustu?? Operacja
odpada :):):)
Obserwuj wątek
    • jeana7 Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 13:13
      przytyć, albo zajść w ciążę innych sposobów nie ma
      • kamisiunia Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:19
        Ewentualnie tabletki antykoncepcyjne... Mi urosły :) brałam Diane 35. niestety
        po odstawieniu tabletek znów zmalały :/
        • gwiazdkaaa Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:25
          Czy mozna było gołym okiem zobaczyc, że urusł czy tylko tak w Twoim przekonaniu
          był większy?
          • dzieckoneostrady Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 19:07
            Nie. Za to możnaby zobaczyć, jakby urósł...
            • wisenka25 Re: Sposób na biust ! 10.06.06, 21:56
              Uwielbiam,jak osoba poprawiąjąca drugą też robi błąd!! Można by chyba sie
              pisze....wiem to na 100%
    • nessie-jp Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:25
      Włożyć wkładki silikonowe do stanika. Albo kupić push-up. Sprawdzone - działa. :P
      • kamisiunia Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:29
        Gwiazdko, urósł o 2 cm w obwodzie. Mierzę się, bo jestem w okresie ćwiczeń i
        pracy nad swoim ciałem, więc wiem na pewno. Chociaż nie polecam, jeśli jest to
        jedyny powód dla którego będziesz brać tabletki... Oprócz biustu jeszcze tyłek
        mi urósł ;) na szczęście było podobnie jak z piersiami - pomniejszył się nieco
        jak przestałam brać [:)].
        • gwiazdkaaa Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:46
          wiesz ostatnio byłam u ginekologa i powiedział, ze przepisze mi tabletki na
          uregulowanie okresu i bedą przy okazji antykoncepcją także i tak i tak bede
          musiala je brac. Chociaz tak naprawde nie chce tak młodo(18l) brac hormony.. :(
          • kamisiunia Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:49
            No to na 100% będą to Diane 35. Ja też je brałam na uregulowanie okresu, na
            bolesne miesiączki i wypryski. Byłam bardzo zadowolona ze skutków, ale brałam
            juz kilka miesięcy i przerwałam, bo nie mozna zażywać ich długo, zwłaszcza, że
            mam 19 lat.
            • gwiazdkaaa Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:58
              oj co do Diany to napewno nie chce ich bra slyszalam wiele zlego na ich temat.
              Czy lekarz moze przepisac inne?
              • kamisiunia Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 19:00
                Inne są b. drogie i nie refundowane, jak np. Cilest lub Yasmine. Jeśli jesteś
                przy kasie, to możesz sobie na nie pozwolić, bo Diane to jedyne 11 zł, natomiast
                tamte 40-50 zł.
                • gwiazdkaaa Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 19:06
                  Tak wiem drozsze są. A powiedz widzisz u siebie jakieś skutki uboczne po tych
                  tabletkach? Ja nie mam zadnych problemow z cerą i wolalabym aby tak pozostalo a
                  wiem, że po braniu tabletek moze by pogorszenie. A poza tym podobną są za
                  ciezkie dla wątroby?
                  • kamisiunia Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 22:57
                    Ja z wątrobą problemów nie mam, to nie wiem. A cerę miałam mieszaną ze strefą
                    "T" mocno przetłuszczającą się - a teraz mam raczej normalna, nawet mój puder do
                    cery tłustej teraz trochę mi wysusza :) Oprócz tego że przybyło mi po 1 cm w
                    obwodzie prawie wszystkiego [co jakiś czas mierzę się w biuście, brzuchu, udach
                    i łydkach], to nic specjalnego nie zauważyłam. Brzuch nie bolał, okres jakby
                    mniej obfity. Tylko nie masz ochoty na seks, ale u mnie to nie było problemem,
                    nie wiem jak u Ciebie :)
                    • patriiciia Re: Sposób na biust ! 10.06.06, 20:42
                      Jakie 40-50 zlotych?! Chyba oszalalas! Biore Cilest kosztuja chyba 17 zlotych o ile dobrze pamietam! Bralam Diane 35 i jest to najgorsze swinstwo jakie moze byc! Mialam przez nia nudnosci, zle samopoczucie i dziwnie w brzuchu... itp. Polceam Cilest jest rewelacyjny. Piersi w ogole mi nie urosly ani nic wiecej przy braniu Diane 35 i Cilestu.
                      • eve.e Re: Sposób na biust ! 10.06.06, 20:53
                        mam 17 lat i biorę Yasmine. fakt, biust stał się większy, lecz proporcjonalnie
                        do całego ciała. przynajmniej w moim wypadku. nic nie jest jakbyśmy chciały :)
                        biust urośnie, ale biodra też się poszerzą.
                        • guciaa nie bierzcie hormonów:( 10.06.06, 22:01
                          ja brałam przez 2 lata, wszystko bylo cudownie, nie przyttyłam , wspaniale sie
                          czułam, teraz mam jakies dziwne przeboje - plamienia, okres 2-dniowy, zmienne
                          nastroje, 0 libido - porażka, zaczeło sie tak rok po odstawieniu, aha, przez
                          rok po odstawieniu miałam łąke na twarzy:(
                          • laher Re: nie bierzcie hormonów:( 10.06.06, 23:08
                            guciaa napisała:

aha, przez
                            > rok po odstawieniu miałam łąke na twarzy:(
                            A co to jest laka na twarzy???
                            • magdaksp Re: nie bierzcie hormonów:( 10.06.06, 23:18
                              polecam forum antykoncepcja.ja bralam mercilon,logest i novynette i teraz
                              evre.pozatym ze mam wiekszy biust i zerowa ochote na seks nic sie nie zmienilo
                              ale poki co odstawiam hormony wlasnie zww powodu
                          • magdaksp Re: nie bierzcie hormonów:( 10.06.06, 23:19
                            guciaa napisała:

> ja brałam przez 2 lata, wszystko bylo cudownie, nie przyttyłam , wspaniale
                            sie
                            > czułam, teraz mam jakies dziwne przeboje - plamienia, okres 2-dniowy, zmienne
                            > nastroje, 0 libido - porażka, zaczeło sie tak rok po odstawieniu, aha, przez
                            > rok po odstawieniu miałam łąke na twarzy:(

nie pisz niebierzcie hormonow bo jest to kazdego prywatna sprawa apozatym kazdy
                            inaczej reaguje
    • e.m.i1 Re: Sposób na biust ! 10.06.06, 23:54
      Jak juz ktos napisal przytyc, zajsc w ciaze, zalozyc push-upa:)
      Podobno dzialaja tez masaze, ale to raczej na ujedrniaie, moze sie przez to
      biust podniesc i wydawac sie wiekszy. Ja sie poddalam po 2 dniach, z powodu
      ogromnego bolu piersi.
      A co do hormonow, to mialam watpliwa przyjemnosc brac Harmonet w wieku chyba 15
      czy 16 lat i persi tylko bolaly, a urosl brzuch i tylek :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka