Gość: MiA IP: *.ztpnet.pl 08.06.06, 10:41 Czy macie może jakis skuteczny sposób na powiększenie biustu?? Operacja odpada :):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeana7 Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 13:13 przytyć, albo zajść w ciążę innych sposobów nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:19 Ewentualnie tabletki antykoncepcyjne... Mi urosły :) brałam Diane 35. niestety po odstawieniu tabletek znów zmalały :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaaa Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:25 Czy mozna było gołym okiem zobaczyc, że urusł czy tylko tak w Twoim przekonaniu był większy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieckoneostrady Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 19:07 Nie. Za to możnaby zobaczyć, jakby urósł... Odpowiedz Link Zgłoś
wisenka25 Re: Sposób na biust ! 10.06.06, 21:56 Uwielbiam,jak osoba poprawiąjąca drugą też robi błąd!! Można by chyba sie pisze....wiem to na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:25 Włożyć wkładki silikonowe do stanika. Albo kupić push-up. Sprawdzone - działa. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:29 Gwiazdko, urósł o 2 cm w obwodzie. Mierzę się, bo jestem w okresie ćwiczeń i pracy nad swoim ciałem, więc wiem na pewno. Chociaż nie polecam, jeśli jest to jedyny powód dla którego będziesz brać tabletki... Oprócz biustu jeszcze tyłek mi urósł ;) na szczęście było podobnie jak z piersiami - pomniejszył się nieco jak przestałam brać [:)]. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaaa Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:46 wiesz ostatnio byłam u ginekologa i powiedział, ze przepisze mi tabletki na uregulowanie okresu i bedą przy okazji antykoncepcją także i tak i tak bede musiala je brac. Chociaz tak naprawde nie chce tak młodo(18l) brac hormony.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:49 No to na 100% będą to Diane 35. Ja też je brałam na uregulowanie okresu, na bolesne miesiączki i wypryski. Byłam bardzo zadowolona ze skutków, ale brałam juz kilka miesięcy i przerwałam, bo nie mozna zażywać ich długo, zwłaszcza, że mam 19 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaaa Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 18:58 oj co do Diany to napewno nie chce ich bra slyszalam wiele zlego na ich temat. Czy lekarz moze przepisac inne? Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 19:00 Inne są b. drogie i nie refundowane, jak np. Cilest lub Yasmine. Jeśli jesteś przy kasie, to możesz sobie na nie pozwolić, bo Diane to jedyne 11 zł, natomiast tamte 40-50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaaa Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 19:06 Tak wiem drozsze są. A powiedz widzisz u siebie jakieś skutki uboczne po tych tabletkach? Ja nie mam zadnych problemow z cerą i wolalabym aby tak pozostalo a wiem, że po braniu tabletek moze by pogorszenie. A poza tym podobną są za ciezkie dla wątroby? Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Sposób na biust ! 08.06.06, 22:57 Ja z wątrobą problemów nie mam, to nie wiem. A cerę miałam mieszaną ze strefą "T" mocno przetłuszczającą się - a teraz mam raczej normalna, nawet mój puder do cery tłustej teraz trochę mi wysusza :) Oprócz tego że przybyło mi po 1 cm w obwodzie prawie wszystkiego [co jakiś czas mierzę się w biuście, brzuchu, udach i łydkach], to nic specjalnego nie zauważyłam. Brzuch nie bolał, okres jakby mniej obfity. Tylko nie masz ochoty na seks, ale u mnie to nie było problemem, nie wiem jak u Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
patriiciia Re: Sposób na biust ! 10.06.06, 20:42 Jakie 40-50 zlotych?! Chyba oszalalas! Biore Cilest kosztuja chyba 17 zlotych o ile dobrze pamietam! Bralam Diane 35 i jest to najgorsze swinstwo jakie moze byc! Mialam przez nia nudnosci, zle samopoczucie i dziwnie w brzuchu... itp. Polceam Cilest jest rewelacyjny. Piersi w ogole mi nie urosly ani nic wiecej przy braniu Diane 35 i Cilestu. Odpowiedz Link Zgłoś
eve.e Re: Sposób na biust ! 10.06.06, 20:53 mam 17 lat i biorę Yasmine. fakt, biust stał się większy, lecz proporcjonalnie do całego ciała. przynajmniej w moim wypadku. nic nie jest jakbyśmy chciały :) biust urośnie, ale biodra też się poszerzą. Odpowiedz Link Zgłoś
guciaa nie bierzcie hormonów:( 10.06.06, 22:01 ja brałam przez 2 lata, wszystko bylo cudownie, nie przyttyłam , wspaniale sie czułam, teraz mam jakies dziwne przeboje - plamienia, okres 2-dniowy, zmienne nastroje, 0 libido - porażka, zaczeło sie tak rok po odstawieniu, aha, przez rok po odstawieniu miałam łąke na twarzy:( Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: nie bierzcie hormonów:( 10.06.06, 23:08 guciaa napisała: aha, przez > rok po odstawieniu miałam łąke na twarzy:( A co to jest laka na twarzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: nie bierzcie hormonów:( 10.06.06, 23:18 polecam forum antykoncepcja.ja bralam mercilon,logest i novynette i teraz evre.pozatym ze mam wiekszy biust i zerowa ochote na seks nic sie nie zmienilo ale poki co odstawiam hormony wlasnie zww powodu Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: nie bierzcie hormonów:( 10.06.06, 23:19 guciaa napisała: > ja brałam przez 2 lata, wszystko bylo cudownie, nie przyttyłam , wspaniale sie > czułam, teraz mam jakies dziwne przeboje - plamienia, okres 2-dniowy, zmienne > nastroje, 0 libido - porażka, zaczeło sie tak rok po odstawieniu, aha, przez > rok po odstawieniu miałam łąke na twarzy:( nie pisz niebierzcie hormonow bo jest to kazdego prywatna sprawa apozatym kazdy inaczej reaguje Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Sposób na biust ! 10.06.06, 23:54 Jak juz ktos napisal przytyc, zajsc w ciaze, zalozyc push-upa:) Podobno dzialaja tez masaze, ale to raczej na ujedrniaie, moze sie przez to biust podniesc i wydawac sie wiekszy. Ja sie poddalam po 2 dniach, z powodu ogromnego bolu piersi. A co do hormonow, to mialam watpliwa przyjemnosc brac Harmonet w wieku chyba 15 czy 16 lat i persi tylko bolaly, a urosl brzuch i tylek :/ Odpowiedz Link Zgłoś