neti85 09.06.06, 15:18 slyszalam ze balsam ma ten sklad co ten do twarzy.oki ale czy nie zostawai smow przy granicy z wlosami albo wokl brwi?nie wiem czy zaryzykowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska90 Re: holiday skin na twarz? 09.06.06, 15:20 ale czy nie zostawai > smow przy granicy z wlosami albo wokl brwi? Pytam całkiem poważnie: CZEGO nie zostawia? Odpowiedz Link Zgłoś
neti85 Re: holiday skin na twarz? 09.06.06, 20:24 o matko co ja napisalam.faktycznie.oczywiscie chodzi o smugi. Odpowiedz Link Zgłoś
evfca Re: holiday skin na twarz? 10.06.06, 14:41 Skład może i ten sam, ale konsystencję zupełnie inna Ja sie bałam że mi pory pozatyka i użyłam tylko raz a potem kupiłam krem do twarzy i jest super Żadnych SMUG Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: holiday skin na twarz? 10.06.06, 14:48 Ja nie mam żadnych smug :) Ale trzeba codzienie stosowac, nawet i 2 razy, bo szybko schodzi z twarzy. Pryszczy też nie dostałam. aska90 - co, bawimy się w zołzę2? Nie patrz na czyjes literowki, matko, tragedia :/ Nawet mi nie odpisuj. -- Kocham Cię :* Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_bee Re: holiday skin na twarz? 10.06.06, 15:22 Zaryzykowalam, smug nie ma, pryszcze nie wyskoczyly, ogolnie jak dla mnie ok Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties ja stosuję krem Sopoy i jestem bardzo zadowolona- 10.06.06, 15:57 nie śmierdzi, łatwo się rozprowadza, nie zostawia smug :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: holiday skin na twarz? 10.06.06, 19:53 Ja zaryzykowlam i jest ok, nie ma zadnych smug. Uzylam dopiero raz, zobaczymy co bedzie pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
neti85 Re: holiday skin na twarz? 12.06.06, 18:10 ale kiedy smarujecie ta twarz?bo ja zawsze wieczorem smaruje sie kremem nawilzajacym a rano to samo,tylko ze potem nakladam jeszcze podklad.wwiec chyba jesli sie zdecyduje to bede smarowac weczorem Odpowiedz Link Zgłoś