Gość: maria IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 21:25 Mam słabe ,łamliwe paznokcie.Trudno mi doprowadzic je do zadowalającego stanu. Czy jest na to rada? Czy każde tipsy szkodzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maria Re: Paznokcie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 12:36 Moze jednak jakaś przyjazna dusza odpowie w jaki sposób poprawić wygląd płytki paznokcia bez pogarszania jej stanu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefania Re: Paznokcie IP: *.wspiz.edu.pl 26.01.03, 12:45 Jedz dużo witaminm, nie przemęczaj się, kopnij w tyłek męzusia niech zacznie zmywać gary i prać. Gdy i to nie pomoże pomaluj sobie szpony lakierem do drewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helen Re: Paznokcie IP: *.chello.pl 26.01.03, 13:05 Czesc! Jesli moge Ci cos doradzic jako manicurzystka to: Zapomnij o tipsach-jesli odwiedzisz salon i zaproponuja tipsy wiecej tam nie idz. W twoim przypadku najpierw trzeba paznokcie odzywic doprowadzic do ladu ,nigdy tipsy poiewaz zawsze czy akryl czy zel trzeba paznokiec przygotowac do nalozenia masy tz.zmatowic w takim wypadku paznokcie slabe beda jeszcze ciensze. Polecam Ci np.cieply manicure mozesz zrobic w salonie kilka razy paznokcie beda mocniejsze.Sama postaraj sie malo moczyc w wodzie.Kup sobie w aptece vit.A i vit.E (w szklanych buteleczkach)zmieszaj po kilka kropli i wcieraj w paznokcie. Po kilku dniach zaczna sie robic mocniejsze. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
julita-73 Re: Paznokcie 26.01.03, 14:03 Hejka! Kurde, a ja obgryzłam moje pazury do skóry, kurde to i mam spokój z różnymi manicure ,lakierami itp.Akurde, jak mi się chce podrapać to się kurde drapię szczotką do czyszczenia kibla, kurde. Idę się osrać. Hejka!Julitka Odpowiedz Link Zgłoś
matka_teresa Re: Paznokcie 26.01.03, 15:12 julita-73 napisała: > Hejka! > Kurde, a ja obgryzłam moje pazury do skóry, kurde to i mam spokój z różnymi > manicure ,lakierami itp.Akurde, jak mi się chce podrapać to się kurde drapię > szczotką do czyszczenia kibla, kurde. > Idę się osrać. > Hejka!Julitka Kurde, tylko sobie kurde szczoty nie osraj ,kurde . Matka Teresa A ja ide sobie cipke gromnica podrapac, kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Paznokcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 15:22 Oprocz manicure polecam rowniez lakiery Sally Hansen. Sa drogie to prawda, ale naprawde pomagaja. Ja mam bardzo slabe paznokcie a od jakiegos czasu stosuje lakier Get Strong, i jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
matka_teresa Re: Paznokcie 26.01.03, 16:07 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Oprocz manicure polecam rowniez lakiery Sally Hansen. Sa drogie to prawda, ale > naprawde pomagaja. Ja mam bardzo slabe paznokcie a od jakiegos czasu stosuje > lakier Get Strong, i jest lepiej. buuuuaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaa ale sie usmialam..sally hansen jest drogie buuuaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaa. Matka Teresa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Paznokcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 16:56 matka_teresa napisała: > Gość portalu: Kasia napisał(a): > > > Oprocz manicure polecam rowniez lakiery Sally Hansen. Sa drogie to prawda, > > ale > > naprawde pomagaja. Ja mam bardzo slabe paznokcie a od jakiegos czasu stosu > je > > lakier Get Strong, i jest lepiej. > > buuuuaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaa ale sie usmialam..sally hansen jest drogie > buuuaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaa. > > > Matka Teresa. ale mi cie zal... Odpowiedz Link Zgłoś