Dodaj do ulubionych

Gdzie "jadowite" kolory????

14.06.06, 23:34
Jak np. zielona trucizna, moco trawiasty, ostro morski (mam nadzieje ze
wyobrazacie sobie te bajeczne kolory, takie papuzie). Szukam lakierów do
paznokci, kredek do oczu, eylinerów w tuszu. Kiedys byly w Sephorze, juz
wycofali, sa tylko kolory popularne. W jakich sklepach moge znalezc cos
takiego?
Obserwuj wątek
    • paulina.galli Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 15.06.06, 00:00
      Cienie - duzo kolorów intensywnych i "dziwnych" ;) ma Inglot - nawet calkiem
      fajne zielenie.... (jakosc taka sobie, ale za to zacna cena wiec nie żal
      poeksperymentować;)

z kredek, lakierow - to tez mi tylko sephora przychodzi do glowy (nawet nie
      zauwazylam zmian - serio znikneły te malutkie lakiery roznokolorowe? :(:(:( )
      • swinka_morska Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 15.06.06, 00:04
        lakiery - golden rose, ale szukaj na tych wiekszych stoiskach, takich jakby
        butikach (te male, takie jakby objazdowe sobie daruj, malo tego ze niewielki
        wybor, to nawet dwa razy drozej bywa...)
      • panisiusia Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 15.06.06, 00:10
        Lakiery Inglota też są w tych kolorach.
      • drinkit Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 15.06.06, 00:12
        kredek, lakierow - to tez mi tylko sephora przychodzi do glowy (nawet nie
        > zauwazylam zmian - serio znikneły te malutkie lakiery roznokolorowe? :(:(:( )

Byłam dzisiaj w Sephorze i mieli takie zwykłe kolory. Zlikwidowali chyba połowe
        kolorów bo były od zołtych, poprzez niebieskie, zielone , fiolety az do
        niewiadomo jakich.
        Ale dzieki, poszukam w Inglocie.
    • justa_79 Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 15.06.06, 08:17
      eyelinery:
      www.oriflame.pl/images/brochureImages/pl/200608PL/im/04.jpg
      • paulina.galli Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 15.06.06, 10:02
        Przypomnialo mi sie jeszzce - Bourious mial ciekawe intensywne zielenie -
        cienie z tych trojkolorowych (nie wiem jaka cena ) i chyba eyelinery
        butelkowozielone tez.
        Ale nie wiem czy nie byla to jakas specjalna sezonowa seria
    • bzzzk Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 15.06.06, 11:42
      faktycznie obejrzyj koniecznie Inglota, widziałam wczoraj, że mają mnóstwo
      takich "wściekłych" kolorów:) żółte, zielone, turkusowe, fiolety itp., jest w
      czym wybierać. nie jestem pewna czy nadal są, ale parę miesięcy temu kupiłam
      kredkę Inglota, taką grubą, srebrne opakowanie- mam akurat ciemny fiolet, ale
      był intensywny róż, zieleń, turkus. a np. tusze do rzęs w takich kolorach ma
      Sephora, ale z tej różowej serii- jest róż, turkus, zieleń i śliwka, ale ona
      jest już taka stonowana i ciemna. a, i z tej klasycznej serii sephorowej też są
      kolorowe tusze, właśnie sobie przypomniałam:) takie w opakowaniach-tubkach,
      fioletowe, zielone itp. i eyelinery też były, kolorowe, ale to już nie takie
      intensywne... sama zobacz. ach, i jeszcze Pupa miała taką wiosenną serię
      eyelinerów w bardzo mocnych kolorach, ale nie wiem czy nadal jest dostępna,
      widziałam jakieś 2 miasiące temu. być może jeszcze coś mi przyjdzie do głowy,
      dam znać:)

pzdr
      • sophisticated_shrew Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 15.06.06, 13:58
        A może Gosh? Widziałam ostatnio takie kolory i są trwałe bo kupiłam jedną
        mozajkę na próbę. Polecam
        • bzzzk Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 15.06.06, 18:14
          o, faktycznie Gosh, z tych poczwórnych cieni jest jakiś o nazwie Tucan
          (zielony, żółty i jeszcze jakieś 2), czy podobnie. i chyba sypkie tej firmy też
          mają takie mocne odcienie. ładny intensywny turkus jest też z sypkich APC.
    • kobietek Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 15.06.06, 19:58
      A trawiasty zielony lakier? Interesuje mnie kryjący, nie transparantny i bez
      perłowego efektu, bez brokatowych drobinek tym bardziej. Szukam już jakiś czas,
      Inglot niestety nie ma takiego.
      • paulina.galli Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 15.06.06, 20:10
        aha -= dzis wyciagnelam ze skrzynki reklamowke Sephory (przysylaja mi czasami
        takie smieciuchy) ;)
        jest tam nowy produkt - kolorowe metaliczne eyelinery (chyba ok 30 zl) - kolory
        dosyc jasne ale nietypowe : zielony, jasnoniebieski, i fioletowo-lawedowy ,
        złoty, biały i taki "metalowy"

aha - a gdzies w jakims Twoim stylu czy cos ;) - przeczytalam ze Inglot ma w
        swojej ofercie 365 kolorów cieni do powiek (!!!)
        • bzzzk Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 16.06.06, 18:21
          te eyelinery z Sephory są bardzo ładne, nie wiem jak z jakością, bo jeszcze nie
          kupiłam, ale przymierzam się, bo kolory śliczne i ciekawe, jak na eyelinery:)
          tyle, że kolorystyka raczej "zgaszona", tzn. "jadowita" nie jest:)

pzdr
      • bzzzk Re: Gdzie "jadowite" kolory???? 16.06.06, 18:19
        sprawdź może Manhattan? mają chyba trochę takich intensywnych kolorów, ale czy
        taka zieleń jest, to nie wiem. chyba wybiorę się jutro do sklepu, to
        porozględam się za taką "jadowitą" kolorystyką i dam Wam znać co przyuważyłam:)

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka