Dodaj do ulubionych

Kurtko-płaszcz z Carry

23.01.03, 02:35
Czołem dziewczyny. Czy ma może któraś z Was wpomnianą w tytule długachną
kurtkę-płaszcz ze sklepu Carry? Mam na nią dziką ochotę i chętnie bym się
dowiedziała, jak się spisuje. ???
Obserwuj wątek
    • Gość: diabe Re: Kurtko-płaszcz z Carry IP: 157.25.126.* 23.01.03, 10:15
      ja nie mam kurtko-płaszcza, ale kurtkę z Carry taką do kolan - jest totalnie
      beznadziejna!
      ma kilka wad, na które uwagę zwróciłam dopiero w domu (np. za długa podszewka w
      jednym rękawie, to samo w kapturze), po za tym podszewka jest
      jakaś 'plastikowa' - zauważyłam, że w ogóle nie przepuszcza powietrza (bardzo
      łatwo się spocić), co nie niestety nie oznacza, że kurtka jest ciepła (wręcz
      przeciwnie)
      myślę, że z tym płaszczem będzie jeszcze gorzej, bo jest ze sztucznego puchu
      (moja niby prawdziwy) i jest potwonie ciężki
      za swoją kurtkę zapłaciłam 200zł (na przecenie), ale uważam, że nie jest nawet
      tyle warta

pozdrawiam,
      diabe
      • Gość: elle Re: Kurtko-płaszcz z Carry IP: *.acn.waw.pl 23.01.03, 11:19
        ja mam , jestem zachwycona, milutki i bardzo dobra jakosc... cudny jest i jaki
        kolorek ....
        • Gość: elve Re: Kurtko-płaszcz z Carry IP: *.ds.univ.gda.pl 23.01.03, 11:42
          o, fajnie, to jeszcze tylko powiedz czy dobry na mrozy (czytaj: cieplutki)? bo
          jakość wydawała mi się bardzo dobra...
    • Gość: AMI Re: Kurtko-płaszcz z Carry IP: 195.117.144.* 23.01.03, 11:47
      elve napisała:

> Czołem dziewczyny. Czy ma może któraś z Was wpomnianą w tytule długachną
      > kurtkę-płaszcz ze sklepu Carry? Mam na nią dziką ochotę i chętnie bym się
      > dowiedziała, jak się spisuje. ???
      >

Hello,
      Co prawda nie mam takiej kurtki, ale nie odmówię sobie przyjemności wychwalenia
      ciuszków Carry, tymbardziej że widziałam jedną niepochlebną opinię.
      Carry jest moim jednym z ulubionych butików, mam bardzo wiele rzeczy tam
      kupionych i są super. Są dość proste, dobre gatunkowo - ja je uwielbiam. Pasują
      i do leganckich rzeczy i sportowych a przy tym W BARDZO PRZYJAZNYCH CENACH. No
      i zawsze bez kłopotu można zwrócić rzecz, w której coś nam nie pasuje.
      Jeszcze jedną zaletą jest to, że są tam też męskie rzeczy i można ubrać się w
      parze w np. identyczne bluzeczki co bardzo lubię.

Pozdrawiam, AMI
    • nenne Re: Kurtko-płaszcz z Carry 23.01.03, 11:51
      Ja tylko przymierzałam tę kurtkę i chcę doradzić żebyś zwrócial uwage na napy,
      w moim egzemplarzu były prawie powyrywane i to z materiałem więc, jeśli po
      przymierzaniu tak jest to w "eksploatacji" mogą też być nietrwale. Ale
      generalnie carry lubię za fajne bawełniaczki. Gorzej ze spodniami, ich rozmiar
      M jest dla mnie za szeroki a S za krótki ale to tak na marginesie.
      • Gość: zuza Re: Kurtko-płaszcz z Carry IP: 62.233.139.* 23.01.03, 16:21
        ja mam płaszczyk do kolan, ale z tych cieńszych, i jest ok, z wyjątkiem zamka,
        z którego spadła metalowa ochronka- zastanawiam się czy, jeśli zakup jest z
        przeceny, to można go reklamować? problem w tym że nie chce mi się wybrać do
        Galerii Mokotów; cena przystępna, więc wiele nie stracisz
        • Gość: lulea Re: Kurtko-płaszcz z Carry IP: *.pl / 192.168.1.* 23.01.03, 16:40
          ja mam płaszczyk bezowy do kolan na zamek i wole go od innych - jest lekki,
          coepły i wygodnie sie w nim chodzi ;-)
          No i w pzrecenie kosztował 150 zł ;-)
    • elve Re: Kurtko-płaszcz z Carry 23.01.03, 18:18
      hehe, już kupiłam, ale fajny jest :)
      • kika_kika Re: Kurtko-płaszcz z Carry 23.01.03, 19:38

A ile kosztował?? Kupiłaśgo teraz w promocji? Heh ja jakoś nie mam siły
        wychodzić na zakupy - wolę nie kusić losu :)) przechodzę terapie.... lecze sie
        z zakupocholizmu :)

Ale taki płaszczyk.... na luty?? hmmm na przyszły rok po atrakcyjnej cenie??
        No powiedz.. ile kosztował???

POzdrawiam.
        KIKA

ps. kupowałaś w zwykłym sklepie? Głowna siedziba Carry jest na ul. Karpiej -
        koło talexu.... ale nie wiem czy jest tam sklep firmowy (czasem w takich
        przybytkach są atrakcyjniejsze ceny niz na mieście...)
        • elve Re: Kurtko-płaszcz z Carry 23.01.03, 20:51
          hehe, nie wiem jak u Was w stolycy ;) ale u nas w Carry jest wyprzedaż i
          wszystko kosztuje 50% ceny - więc zapłaciłam 140. A czemu? Bo nie mam porządnej
          kurtki na zimę - puchowa jest za duża na dole i mnie "podwiewa", druga jest z
          kolei lekko za cienka na mrozy i wiatr, trzecią, taką całkiem ok, zgubiłam
          (serio - bez komentarza), żadna z nich nie zakrywała porządnie nóg, co mnie
          wkurzało, bo mam wrażliwe na zimno kolana i boję sie reumatyzmu, a znowu
          płaszcz jest owszem, długi, ale zbyt przewiewny... jak widzisz nie miałam
          wyjścia :) , chociaż zastanawiałam się, czy nie przeczekać już do następnej
          zimy, ale... jakoś w listopadzie nigdy nie ma obniżek cen na zimowe kurtki :)
          • Gość: elle Re: Kurtko-płaszcz z Carry IP: *.acn.waw.pl 23.01.03, 22:17
            140 to ladnie, ja dalam w galerii mokotow 195, tez calkiem fajna cena, ciekawa
            jestem ile kosztowaly na początku sezonu...:-)
            • Gość: agda Re: Kurtko-płaszcz z Carry IP: SPLOSP* / 212.244.249.* 24.01.03, 08:47
              W listopadzie - 299zł
          • kika_kika Re: Kurtko-płaszcz z Carry 24.01.03, 11:26

hmmmm, że tak powiem... ja też mieszkam w Poznaniu :d ale mnie skusiłaś....
            lece na św. marcin i kupie se :) a co?? za 140zł to grzech nie kupić :p
            terapie odkładam na następny tydzień :)
            Pozdrawiam,
            KIKA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka