Gość: Tereska IP: proxy / 204.48.22.* 24.01.03, 10:04 Chcialam zorientować się czy któraś z was wie jaki jest koszt operacji plastycznej na powiększanie biustu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pati Re: Ile kosztują silikony? IP: 195.205.73.* 24.01.03, 14:00 ja też jestem tym mocno zainteresowana. mam wiedze ze 6.000 i cycuszki sa super, ale moze cos sie w tej kwesti zmienilo dziewczyny odezwijcie sie jak cos na ten temat wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereska Re: do pati IP: proxy / 204.48.22.* 24.01.03, 14:36 Gość portalu: pati napisał(a): > ja też jestem tym mocno zainteresowana. > mam wiedze ze 6.000 i cycuszki sa super, ale moze cos sie w tej kwesti zmienilo > > > dziewczyny odezwijcie sie jak cos na ten temat wiecie ---------------------------------------------------------- Pati, W klinice Damian koszt takiej operacji kształtuje się na poziomie od 3500 zl do 5000 zl + koszt implantów (niestety nie znam ceny). Dlatego proszę żeby odezwały się dziewczyny, które są już po udanym zabiegu aby podzieliły się wrażeniami na ten tmat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereska Re: do pati IP: proxy / 204.48.22.* 24.01.03, 14:37 Gość portalu: pati napisał(a): > ja też jestem tym mocno zainteresowana. > mam wiedze ze 6.000 i cycuszki sa super, ale moze cos sie w tej kwesti zmienilo > > > dziewczyny odezwijcie sie jak cos na ten temat wiecie ---------------------------------------------------------- Pati, W klinice Damian koszt takiej operacji kształtuje się na poziomie od 3500 zl do 5000 zl + koszt implantów (niestety nie znam ceny). Dlatego proszę żeby odezwały się dziewczyny, które są już po udanym zabiegu aby podzieliły się wrażeniami na ten tmat. Odpowiedz Link Zgłoś
julita-73 Re: Ile kosztują silikony? 24.01.03, 14:07 A ja tam nie potrzebuję zmieniąć biustu, bo moje cycki są zgrabne,jędrne ,twarde i sterczące.Mój mąż i nie tylko on zresztą, bardzo lubi je macać i tarmosić. Hejka Julitka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Ile kosztują silikony? IP: proxy / 204.48.22.* 24.01.03, 14:29 julita-73 napisała: > A ja tam nie potrzebuję zmieniąć biustu, bo moje cycki są > zgrabne,jędrne ,twarde i sterczące.Mój mąż i nie tylko on zresztą, bardzo lubi > je macać i tarmosić. > Hejka Julitka ----------------------- I co sie chwalisz buraku! JAk wszyscy beda cie za nie tarmosic to ci sie niedlugo wyciagna!!!!!!!!! Pozdrowienia dla meza rogacza! Odpowiedz Link Zgłoś