rzesa20 20.06.06, 14:26 szukam czegoś dobrego na cellulitis, jeśli uzywałyście czegoś co Wam pomogło to polećcie, do 100 zł. z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiara10 Re: dobry krem (żel) na cellulitis-polećcie 20.06.06, 14:34 z tanszych polecam serie eveline z drozszych eris (taka pomaranczowa seria-4 kosmetyki) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: dobry krem (żel) na cellulitis-polećcie 20.06.06, 14:52 eris, seria chyba body art (nie ta pomaranczowa, zel jest bialej tubie, napisane ze dziala bez masazu) dosc drogie ale u mnie dzialalo - doprowadzilam do porzadku nogi po ciazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: dobry krem (żel) na cellulitis-polećcie 20.06.06, 15:06 Zielona tubka - evelina - naprawde przyzwoita gleja - ladnie wygladza, napina, z serii tych piekacych, wiec jak ktos nie lubi tego uczucia to nie polecam, ale z drugiej strony jak tak piecze, to odnosze wrazenie, ze dziala - i cena niezwykle korzystna ok 11-12 zł :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: dobry krem (żel) na cellulitis-polećcie 20.06.06, 15:22 Ja mogę polecić Ci produkty tołpy. Są bardzo wydajne i dają efekt. Stosowałam je przez ok. 1 miesiąc i narazie zrobiłam przerwe. Cellulit znikł, a skóre mam gładką jak nigdy. Zabaczymy tylko na ile utrzyma się ten efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: dobry krem (żel) na cellulitis-polećcie 20.06.06, 15:23 allegro.pl/item111336922__tolpa_kuracja_antycellulitowa_.html stpsowała min. ten płyn do kąpieli i serum, niestety nie ma go na allegro:( tutaj kosmetyki tołpy są tańsze o ok. 10 zł Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: dobry krem (żel) na cellulitis-polećcie 20.06.06, 16:50 Seria Eveline Slim Extreme 3D. Serum intensywnie wyszczuplajace + krem wyszczuplajacy. Seria jest swietna, widac efekty po 2 tyg. codziennego stosowania. Skora jest napieta, cellulit znika. cena bardzo przystepna. Za dwie wielkie tuby zaplacilam 26 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: dobry krem (żel) na cellulitis-polećcie 20.06.06, 17:04 Dziewczyny napiszcie cos wiecej o tych kosmetykach Eveline. GDzie moge je kupic?? Nogi mam chude jak patykki ale co z tego?? jak skora zwiotczala:(( Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: dobry krem (żel) na cellulitis-polećcie 20.06.06, 17:07 dziękuję za odpowiedzi i rady, zainteresował mnie ten Eveline, poszperałam trochę po internecie i tutaj troche o tym znalazłam www.edrogeria.pl/x_C_I__P_16616321-16610001.html bardzo tanie to! i bardzo dobrze:)) jeśli tylko skuteczne to kupuję zaraz!:) Odpowiedz Link Zgłoś