21.06.06, 10:06
chciałabym sie dowiedzieć co sądzicie o tabletkach Mercilon ja biore juz
około 3 lat i ogólnie jestem zadowolona ale niestety po nich przytyłam ,
szybko zgubiłam ale zawsze no i chyba włosy zaczęły mi sie od nich prostować
a jakie są wasze opinie
Obserwuj wątek
    • moniq27 Re: Mercilon 21.06.06, 11:07
      Ja też go używam już kilka lat. Ogólnie też jestem zadowolona. Miałam przerwę na
      ciążę (w którą zaszłam już po miesiącu po odstawieniu Mercilonu) i karmienie
      piersią. Jak zaczełam znów brać Mercilon to nieco przytyłam, ale to może też
      wynikać z zakończenia karmienia.
      Natomiast ostatnio zauważyłam, że na tydzień przed miesiączką bardzo zatrzymują
      mi się wody. Mam wrażenie, że przybieram z 3 kilo. A jak jest w Waszym przypadku?
    • aserath Re: Mercilon 21.06.06, 13:03
      ja biore juz chyba od 7 (stracilam rachube) i nie narzekam. Są ok, boje sie
      tylko czasami co bedzie jak odstawie. A zadnych sensacji czy zmian w charakterze
      nie mam. Mniejszy pms, krótki pseudookres - to zdecydowane zalety
    • kasia1900 Re: Mercilon 21.06.06, 13:04
      miałam...osobiście muszę powiedzieć,że raczej schudłam niż przytyłam..hehe
      zależy od organizmu zapewne..ale ogólnie ok tylko,że tak mnie uspokajaaaaałyyyy
      tylko bym chodziła i przytulała wszystkich hehe w przeciwieństwie do cilestów
      po których wszyscy mnie denerwowali hehe no teraz nie biore wcale i jest
      cudownie..pomijając jakieś 2,3dni w mieisiącu...;)
      • domisiaa2 Re: Mercilon 21.06.06, 13:08
        okres po nich to rzeczywiscie pseudookres a do tego u mnie zero boleści bo
        normalnie to nie wstawałam z łóżka przez 4 dni a przed okresem ja zawsze tyje
        okolo 3 kg tzn woda mi sie zatrzymuje a potem znowu jest ok
    • lunalovelight Re: Mercilon 21.06.06, 13:08
      biore je od wielu lat, zadnych skutkow ubocznych, nie przytylam.
    • muy_mojito zatrzymywanie wody 21.06.06, 13:37
      wiecie ktory skladnik (ktory hormon) wplywa na zatrzymywanie wody w organizmie
      w 2. polowie cyklu?
      bo na mnie wszystki tabletki dzialaja w ten sposob.. szczegolnie w upaly jest
      to nieprzyjemne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka