maja822 26.01.03, 16:07 W skrócie: do bardzo suchej, wrażliwej, naczynkowej cery. Cera ma lat prawie 21.:) Jakieś pomysły? Dziękuję i pozdrawiam.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matka_teresa Re: Krem na noc. 26.01.03, 16:09 maja822 napisała: > W skrócie: do bardzo suchej, wrażliwej, naczynkowej cery. Cera ma lat prawie > 21.:) Jakieś pomysły? Dziękuję i pozdrawiam.:) > To stara cera, nic jej juz nie pomoze oprocz smalcu ,koniecznie ze skwarkami. Matka Teresa. Odpowiedz Link Zgłoś
maja822 Re: Krem na noc. 26.01.03, 20:09 Podciągam do góry. Może ktoś się wypowie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Krem na noc. 27.01.03, 00:06 Ja mam podobna cere (moja sie dodatkowo blyszczy :-). Bardzo fajny jest krem na noc Relipid Dax cosmetics (to specjalna seria dla suchej cery). Ja na noc uzywalam tlustego kremu firmy Flos lek (z serii dla cery wrazliwej). Ladnie sie wchlania, jest bardzo delikatny i naprawde dziala. Zawsze mialam problemy z sucha, szorstka skora miedzy szczeka a uszami (nie wiem jak to fachowo nazwac ;-). Kremik szybko zlikwidowal ten problem. Uzywam go tez gdy zaczyna mi sie luszczyc skora na nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Krem na noc. 27.01.03, 08:32 Używam kremu na noc firmy Dax Cosmetics z serii Minerały. Jest bardzo lekki i delikatny. Nawilża dość dobrze, ale mam wrażenie, że tylko nawilża... W Twoim przypadku chyba jednak rzuciłabym się na maseczki. Tylko nie peel-off ani rozgrzewające!! Wybieraj raczej silnie nawilżające i wygładzające. Np. z Yves Rocher maseczka z piołunem - super wygładza i ujędrnia. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anexxa Re: Krem na noc. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 21:49 ello ja uzywam total turnaround klinika. kupilam na ebaju za $55 plus przesylka. krosty jak mialam, tak mam. ale misio odszedl:( myslicie, ze to przez ten krem? xx. zadumana nad kremem Odpowiedz Link Zgłoś